F
Flavja
Guest
Pershendetje, sot hyra ne dhomen Shqiperia, dhe duke chatuar normal dhe rehat. Kisha dhe voice, po beja pak pushim. Papritur, me nderrohet emri nicku vete, nga Lady Gaga ne LadyGaga[jam-tu-dhi] . Te gjithe userat filluan te me tallnin, ndersa tek dhoma Shqiperia per pak mora bann. Hyj ne kanalin ndihme dhe pyes se kush e ka bere kete gje? Me thone qe ne skemi akses si aop. Por e ka bere dikush tjeter. Une kam kohe qe nuk ofendoj, hyra si njeri, po bisedoja normal, te nderhyet ne nje gje aq intime sic eshte nicku? Imagjino pak shkeljet e tjera pasataj. Nuk e di kush e beri, smora as pergjigje vetem 1 replike qe ishte shaka gjasme. Nuk dua shakara te tilla, ju lutem, Bejini me nicket tuaja, dhe jo me pavullnetin tim me nickun tim. Keni a nuk keni dinjitet qe talleni kesisoj? Nuk dua te perseritet me dhe pike. As falje ste kerkoni por direkt justifikoheni.
[07:18:09] Lady-Gaga[po-lahem-n-dush] ndërroi pseudonimin në Lady-Gaga[jam-tu-dhi].
[07:26:03] <@Gogoli>: Lady-Gaga mos bo si vikim se nji shaka ishte
[07:18:09] Lady-Gaga[po-lahem-n-dush] ndërroi pseudonimin në Lady-Gaga[jam-tu-dhi].
[07:26:03] <@Gogoli>: Lady-Gaga mos bo si vikim se nji shaka ishte