Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: Ankesat ndaj Moderatoreve dhe Administratoreve

Ka disa dite qe tek tema. Perendimor apo lindor, Jimmy nuk ben gje tjeter vecse eshte i dale nga tema ne c'do shkrim vetem se me drejtohet mua personalisht dhe per islamit, gjera qe skan lidhje me Temen. Desha tu thosha moderatoreve, qe te mos ankohen kot me kot per mu kur nuk dine te mbajne rregull. Se normal kur dikush shan, moderatori nuk bo gjo, ather duhet te bej vet dicka. deri tani nuk i kam thon gjo tjeter vetem ti mbahet temes. Ai perseri vazhdon...

Mos u ankoni pastaj qe Salvatore ofendon, se dhe me tushin keshtu ndodhi, ai me tha salvatore della minchia, asnje nuk e editoi, shkrimi im si pergjigje u editu. i atij jo. vetem mbasi ngrita zerin. Prandaj mbani asnjeanesi, kur gaboj un me editoni jepni ban puna juaj ca beni. kur gabon dikush tjeter merunni me ate. dhe mos me leni mu 3 here ti them permbaju temes e ai te vazhdoje. se normale qe njeher do i pergjigjem me te njejten gjuhe.

Diddy19

Su@mi

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif O msuse, thuji Xhimit se m'shan! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

o Vintage, perderi sa kam pranuar rregullat e shkolles e kam hyre ne shkolle normal qe do i them mesuses kur me shan xhimi. Si nxenes i zhurmshem qe jam i perfunduar gjithmon ne drejtori. Se te ishte ndryshe ja kisha kthy ne karrige kokes xhimit, por meqe kam dhene llafin qe do te behem nxenes i mire, do i ankohem mesueses.

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Salvatore</div><div class="ubbcode-body">Ka disa dite qe tek tema. Perendimor apo lindor, Jimmy nuk ben gje tjeter vecse eshte i dale nga tema ne c'do shkrim vetem se me drejtohet mua personalisht dhe per islamit, gjera qe skan lidhje me Temen. Desha tu thosha moderatoreve, qe te mos ankohen kot me kot per mu kur nuk dine te mbajne rregull. Se normal kur dikush shan, moderatori nuk bo gjo, ather duhet te bej vet dicka. deri tani nuk i kam thon gjo tjeter vetem ti mbahet temes. Ai perseri vazhdon...
</div></div>

Salvator trimi aty nuk ke ça me prit ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

kur s'merr vesh me te paren me te dyten me te treten burri q1 asht burre ja plas grusht

tashti kuptohet ndoshta Xhimin s'ke ku me e marr po bjeri e diskretitoje ktu para kolektivit paftyresine e tij virtuale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

edhe ky ka per me kene grushti ma i bukur per figuren albforumore te Xhimit e njikohesisht rritje e ndjeshme vlersimi per figuren tande

une me ty e pranoj se me raste e kam leshu tastjeren me kullot simbas qejfit edhe nuk jam krenar per ate q1 kam ba /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

gjithsesi falenderoj zotin q1 ke kuptu vetem ate italisht e jo ato ne shqip /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

du ta mbyll shkrimin tem me nji shprehje q1 kam pas ndi qysh femije
hypi pata n'maje t'detit kush shan shan vedin

cufi_bardhit

Primus registratum

Tek sociologjia, Tushi para 1 jave kishte pare dicka ne TV dhe mbasi kishte shkruar ate qe kishte pare ne TV per shiun beri 1 pyetje, qe ishte:-

çfare i afron shqiptaret me kto qendrime, sa prespektive kane per vendin e çfare imazhit i japin

Te njejten gje bera dhe une, pashe 1 emision per grate tek vizion Plus dhe po te njejten pyetje qe beri tushi dhashe duke i bere copy paste. Dhe si pergjigje mora kete
Reagimet ne kete teme kane qene vetem negative. Albforumin e formojne lexuesit dhe anetaret e tij dhe dicka qe s'i pelqen askujt nuk ka arsye pse te mbahet. Kjo teme s'i pelqente askujt. Eshte per te ardhur keq qe hapesi i saj, Bey Frasheri, gjen kenaqesi me tema te tilla dhe shkrime te kesaj natyre te cilat, BeyFrasheri, i ke shtuar perhere e me shume sa me teper kohe qe kalon.
Desha ti sqaroja moderatorit qe e ka bere kete, se nuk eshte faji im qe ka pasur reagime negative se nuk dine te komunikojne ne menyre te civilizuar e te kulturuar ata qe i binte direkt kjo teme mbi kurriz. nuk eshte faji im qe nuk i pelqente askujt tema sepse e neveriste vetem sa te mendonte qe femrat mirditore dhe dukagjinse nuk perdorin fare brisk, dhe si pasoje mbajne ere te keqe. Dhe mua me vjen mire per veten time qe i mendoj gjerat ne menyre europiane dhe jam kunder barbarizmit fanatizmit dhe une ndiej kenaqesi kur keto gjera diskutohen ne forum. Per arsye se ne me diskutim te lire do ecim perpara. Edhe pse nuk u pelqen disave qe ato nuk rruhen, nuk mendoj se duhet te mbyllet tema, sepse edhe te tjereve si pelqente qe liria e besimit se kush e ka ne dore token e qiellin per te sjelle shi te keqperdoret nga individe te caktuar, te cilet te njejtat gjera i besojne dhe vete, por qe lutjen duhet ta beje prifti e jo besimtaret muslimane. Dhe nuk me vjen mire qe si pasoje e mungeses se 4 moderatoreve per ta ndjekur temen hap pas hapi, ajo te mari drejtim te gabuar. Nuk eshte hera e pare qe me temat e mia te dalin nga tema. Pres pergjigje te kulturuar te moderuar pa dale nga tema dhe pa inate private. Dhe keto ankesat nuk i bej se pres vertet drejtesi, se ne fund te fundit forum eshte dhe se vras mendjen fare. Por dua sensibilizim publik, per arsye se jane perdorur tone te ashpra nga ai qe ka mbyllur temen ndaj figures time, dhe kjo sme vjen aspak mire. Pastaj ankohen se cufi i bo presion.

Qerratai

Primus registratum

Pergjigja me e mire, me e kulturuar dhe me e moderuar qe mund te te jepet, eshte te te lene pa "vemendjen e perditshme" qe tashme per ty eshte bere si buka ne kendimet biblike. Ti kujton se di cdo gje, se mund te besh cdo gje, se cdo gje qe ti thua eshte nje e vertete universale dhe e pakundershtueshme. Ky delir i yti eshte ushqyer pra nga vemendja qe i eshte kushtuar temave te tua, jo sepse ato kishin ndonje permbajtje sensacionale, por sepse kane qene te gjitha budallalleqe me brire, pra kane shkaktuar INDINJIM. Ka njerez qe pertojne te cohen e te marrin nje gote uje... ama te njejtit njerez nuk pertojne t'a vrasin nje mize qe u ulet tek maja e gishtit te kembes nderkohe qe jane shtrire per 7 pale qejfe. E kupton krahasimin tashi ?

Une te kam thene edhe ne tavoline qe ti po shperdoron cdo "efiçence mendore" qe ke, duke u marre me te tilla te fandaksura. Si ti sillen vetem njerezit injorante dhe me trajta kafshesh... dhe nqs ti e konsideron veten te tille, atehere vazhdo te besh siç ke bere deri me sot ketu ne AF.

Une s'te them me gje, ti bej si te duash... te uroj vetem qe te mos perfundosh ne ndonje nekrologji per shkak te gjerave qe thua dhe ben si ne jeten virtuale, ashtu dhe ne ate reale. Eshte bote e eger atq...

cufi_bardhit

Primus registratum

Deri dje ishit mesuar qe ata qe ju urreni, pra muslimanet, te shkruajne vetem versete nga Kurani tek Teologjia, dhe mbas shkrimeve te mia te pergjithshme,

Une nuk pretendoj se di te verteten per arsye se kam pasur kunderpergjigje, por di te verteten se asnje ska argumentuar kunderpergjigjet por kane qene vetem budallalliqe.

Sa i guximshem qe je dhe ben presion. e di ti qe do me vrasin mua dukagjinsit? do te fusin ty ne burg pastaj ne munges provash per te tjeret.

Ua shtoft Zoti inotin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Cufo te propozoj, qe kete editimin qe i kane bere temes tende, ta marresh si dicka personale, sepse ate qe ta bejne virtualisht ta bejne dhe ne jete. Madje, dergo nje PM atij qe te hoqi temen dhe shaje me nene e me babe, madje dergoji dhe numrin e celit dhe ftoje per nje kafe...me siguri qe do te rehabilitohesh dhe do te tolerohesh akoma me gjate! Fundja, me siguri do te kete patur dicka perosnale me ty ai qe te editoi temen. Normale, apo jo?

Pervec ketyre c'ka shkrova me larte, jam shume dakord me Mostin!

abs

nuk e di...

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: m@sTe®mInD</div><div class="ubbcode-body">...pra kane shkaktuar INDINJIM.

Ka njerez qe pertojne te cohen e te marrin nje gote uje...
ama te njejtit njerez <u>nuk pertojne </u>t'a vrasin nje mize qe u ulet tek maja e gishtit te kembes nderkohe qe jane shtrire per 7 pale qejfe.
<u>E kupton krahasimin tashi </u>? </div></div>

E lumja un per ty!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Edhe ti emrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

abs

nuk e di...

Rezhele danke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
s'po gjej kuptimin e Nickut tand, a s'me thu, nga e ka drejtimin? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

qe mos t'dal prej teme :p
ankohem per mungesat e Paperines!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ankohem per diellin tend qe spo me kap fare mua Abs /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

abs

nuk e di...

...je ne rrezonancen e tij gjithmone moj Drite :), as mos e ven' n' pyetje ket!

ps: ankohem qe mungon ai engjelli si ikone,
si dhe per mungesat e shkrimeve tuaja Lips /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

Qeka java soldeve per koplimentat te kjo tema /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ka 2 cents qeka bo kilja knej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

abs

nuk e di...

patjeter ke ardh me ble knej me shumic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kush ma ka ndruar avatarin mua??
Kush eshte futur me accountin tim ? Me ktheni pergjigje administratore.

Mono

Forumium praecox

Shiko se nuk kane nerva administratoret te merren me ndryshime avataresh. Kujdes ku e ke lene PC hapur me ndonje cookie dhe ta kane ndryshuar te tjeret!

antip

Primus registratum

Per mua kane patur goxha kohe po he... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

juxhoxhjaj

Primus registratum

Po krijimin e sondazheve pse nuk e kane te lire te gjithe????ky eshte nje problem i madhe qe meriton te shikohet sa me shpejte dhe te rregullohet