Ankesa, pergjigje ,sqarime..

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest
Re: Ankesa, pergjigje ,sqarime..

GIOVE pike se pari ti ishe aop ne dhomen #shqiperia dhe si i tille duhet te dije rregulloren e saj...per shkak se nuk zbatove ate rregullore tu hoq edhe aop-i ose accessi sic do ti ta quash....une per kete heqje accessi bera njoftimin atje ku duhet sipas rregullores...duke pare qe akoma nuk je i bindur po te tregoj dhe njehere gabimet si aop.
1.Shtim ne hop liste kur dicka e tille ndalohet me rregullore.
2.Mosnjohje dhe moszbatim i rregullores.
Keto dy pika jane te mjaftueshme per te cuar nje aop ne humbje accessi.
Thnx per mirekuptimin.KELTI!

GIOVEe

Primus registratum

Lexova pak me larte Falko se nuk do futeshe me per kete vit edhe nuk do hyje per ca kohe ne chat,uroj edhe shpresoj qe urimi im te beje pune ,ardhsh sa me shpejt te dhoma #shqiperia,

enton

Primus registratum

Do ishte mire q ekur behen shtime apo heqje te personave nga ose ne @ te njoftoheshin anetaret e tjere te stafit per keto levizje.
1)Ne kete menyre @ mbahen me ne korent te atyre se cfare ndodhin ne dhome.
2)Ata @ qe per momentin nuk jane aq aktive ose abuzojne por i kane shpetuar drejtesise, me ane te ketyre njoftimeve te kuptojne se jo cdo gje anashkalohet.

FALKO

Forumium maestatis

Sorry Giove , nuk mund te them asgje, te njejtin fat pesova edhe une.
Shendetin thuaj :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

GIOVEe

Primus registratum

Aty i dashur Kelti ka vetem nje gabim per mos njohje te mire te regullores qe nuk e dija se po te shtoje nje hop te hiqej menjehere accessi domethene Aop_i,gjithsesi une po shoh qe as ti nuk e njeh mire regulloren ,sepse e para duhet te me njoftoje ,ose me mire te me pyesje qe a e kisha shtuar une apo jo,e dyta perseri duhet te me thoje qe ke bere gabim edhe pastaj ta hiqje,nejse kam edhe nje vrejte per ty ne dhomen ndihme regulli kryesor eshte QETSIA sipas founderit, por me sa kam vene re une ti je llapazani me i madh ne ate dhome,edhe ndaj teje nuk kam pare te merret ndonje mase ,shpresoj qe founderi ta lexoje ankesen time,edhe te mbaje qendrim,sic beri edhe founderi i shqiperise kur degjoi ankesen tende sipas teje.Per mendimin tim ti je Sop_i me trap qe ka njohur historia e irc.albnetwork.net,nejse ne fund te fundit ky eshte mendimi im,
I uroj gjithe te tjereve,edhe ty pse jo
GEZUAR KRISHTLINDJET!
E bej pak para kohe sepse nuk besoj se do jem ne chat keto diteç /pf/images/graemlins/smile.gif

mykonian_1

Primus registratum

atehere une kam bere kerkese per aop tek dhoma #shqiperia gjithashtu edhe per tek #ndihme nuik mbahet mend se sa vjet kam qe kam bere kerkes per ate aop !!!!!!!
edhe sa do te pres per ate pergjigje ?
nick mykonian_1 ok
po pres edhe ca vjet te tjera per te mare ate aop :))

colorado

Forumium praecox

Mykonian, paske filluar te kerkosh aop ne forum tani?Paske gjetur nje teme dhe paske shkruajtur.Mire ke bere, qe ke nderruar menyren e te te kerkuarit.Te shpresojme qe nuk do ta kerkosh me me flood sic ke bere deri tani.Me lehteson dhe mua punen, se mbeta duke te te bere kickban.