Ankes :)

aldotr123

Primus registratum
Me fitoren e Rilindjes Duket shum e qart se tani jan ber te gjith Shtet ne vete lol

02:52:04] <AlbnetGuard>: mua [02:52:12] <AlbnetGuard>: nuk lepihem kujt [02:52:15] <AlbnetGuard>: une [02:52:17] <AlbnetGuard>: per access [02:52:31] <AlbnetGuard>: sa sme ha kari [02:52:33] <AlbnetGuard>: per njeri [02:52:36] <AlbnetGuard>: se ja fus [02:52:37] <AlbnetGuard>: dos [02:52:38] <AlbnetGuard>: mjes drke [02:52:40] <AlbnetGuard>: darke [02:52:43] <AlbnetGuard>: e m hajn karin [02:52:46] <AlbnetGuard>: te gjithe [02:52:49] <AlbnetGuard>: se sme njeh [02:52:57] <AlbnetGuard>: shko [02:53:01] <AlbnetGuard>: jepja [02:53:03] <AlbnetGuard>: logset [02:53:04] <AlbnetGuard>: kujt [02:53:06] <AlbnetGuard>: te doj kari [02:53:07] <AlbnetGuard>: ty [02:53:12] <AlbnetGuard>: se sme ha kari [02:53:14] <AlbnetGuard>: per njeri [02:53:21] <AlbnetGuard>: ja nxij jeten

Do filloja Nga Founderi : Ja ke dhen ti pushken me deshir,apo ishe i detyruar?
Pastaj me RootAdmin Timi Se e shof dhe Irc, Ky person ka te drejt te bej te thoj cdo gje, se ndjeheni te kercenuar nga ky person?

Ti Flisni pak nuk beni keq se per te miren tuaj e keni se kshu si ja kan nis ju ulen vlerat e ju e leni akoma operator :)

Timi

Valoris scriptorum
Sa per kerrcenimet e ddosit ju hoqen olinet momentale qe i kishim dhene. Sa per Aopin qe ka nuk meren Root-adminet o Adminet por thjesh Founder&Sop. Gjith te mirat...

C^I^A

Forumium praecox
Shkojme ne te njeten linje me Root Admin dhe Admin...
AlbnetGuard do ti hiqet acc AOP , per 3 jave duke filluar qe sot, dt 29.09.2013, per aryset e paraqitura me lart.

Acc i rikthehet me kusht qe mos te kete perseritje te dickaje te ngjashme apo me te vogel se kaq pas rikthimit te acc.

Chat te kendeshem!

Universal

AnonymouS
Nuk e di se sa reale jane ato logse ose te plota qe te shkojne deri ne heqjen e nje Operator staffi!
Gjithsesi pa vene ne dijeni operatorin perkates per kete sjellje dhe me pas nxirrni nje perfundim!

ReSpEcT

C^I^A

Forumium praecox
Pershendetje ReSpEcT!

Ato logse per hire te vertetes kane qarkullu dhe mbreme dhe mi kane sjelle shume kolege, por nuk i merrnim per baze! Ne momentin qe u vendosen ne forum nga nje bisede, nga nje nick dhe behen publik, padyshim qe ndryshon ceshtja....
Nje shprehje thote: "Mendimi eshte 70% e punes". Na mjafton keto ide apo mendime te shprehura per chatin ku vete AOP-i ka acc, per besimin qe i eshte dhene, e per sigurine e chatit, na duhet te marrim masa...
Nuk duam si staff SOP te bejme gjueti shtrigash. Po te ishte ashtu, nuk e denonim por ja hiqnim acc pa te drejte kthimi....
Ne na intereson qe staffi te kete rritje, te vlersohet, por kurre te shkele BESIMIN, ACC dhe neser te kthehet ne DEMTUES (QOFTE DHE ME IDE TE SHPREHURA LART E POSHTE).
Po ta shikosh edhe ne vende pune, nuk te lejohet te flasesh me kolege per ide rrenuese e kercenuese per punen, pasi kaq mjafton qe te merret SIKUR E KE BERE TASHME SHKATERRIMIN!
Ne lidhje me biseden me AOP-n, e kam kerku tek stafi 2-3 here per shpjegime dhe nuk mora asnje pergjigje.... i kam derguar memo dhe i kam shkruar ketu konforme TRANSPARENCES per te gjithe...

C^I^A

aldotr123

Primus registratum
Me vjen mir qe te pakten Sa per sy e Faqe ka drejtsi edhe pse ndjeheni te kercenuar :p

Ps ps..NastyBoy jam,se spo beja dot postime me usernam time :)

Lucignolo

Forumium praecox
Me ne fund e tregoi ftyren e vertet Bisha i Terbuar qe i kishin dhen kaq shum besim root-et ....

MeKaNiKu

Forumium maestatis
Armageddon jemi dhe ne tjeret ktej re per acc mos harro :p meno vetem per vete ti mer nc nc nc nc nc nc i pa ngopur :p