Ankes Per Abuzim Softly Ban Kick Ban Pa Arsye

nam

Primus registratum
[11:15] <nam> mos mbani hater me abuzim
10:26[11:15] <+marina> FALKO a ka mundsi
10:26[11:15] <Shkodranja_> Mas i ngo jo ms i ngo po dojn vec me na nda (a ms bashin hajr )
10:26 [11:15] <nam> sepse skom asnji faj
10:26[11:15] <+marina> a ka mundsi
10:26[11:15] * Babi24 (Fajtori@38E5226E.B2A51A16.B784D516.IP) has joined #Shqiperia
10:26[11:15] <nam> te detyroni te ofendosh
10:26[11:15] <@Softly> !kb nam ec
10:2611:15] * Shqiperia sets mode: +b *!*4fab3570@Albnetwork-9CEC8913.mibbit.com
10:26[11:15] * nam was kicked by Shqiperia (ec (Softly))

Kto Logse Arrita Te Ruaj Por Ka Dhe Te Tjera Hyra Tek Ndihme Per Sqarimin e banit Me Tha Sdua Te Jap Llogari , Rregulloren e Di SHum Mire Kam Vite Qe Frekuentoj Chatin e Albnetworkut Thjesht Dua Drejtesi Flm

Soleil

Valoris scriptorum
Meqenese je i vjeter duhet te dish cfare cilesish ka useri qe perdor rrjetin,te kujtoj ty dhe kujto tjeter qe vjen per te BERE CORAP MAIN te kete kujdes se jo vetem qe do qendroj ne ban por mund te kerkoj dhe masa te tjera.Drejtesine kerkoje kur te "jesh i lare" njehere vete :) dhe kur te tentosh te riankohesh o silli logset tamam ose mos u anko fare.

P.S : ketu behen ankesat per ircop csop admin rootadmin e jo per aop dhe banet!
Me t'mira :)

nam

Primus registratum
Cilsit i Di Shume Mire Un Po Nuk Ka C`te Duhet Ty Per Tu Pergjigj Sepse Ti Aop Je Sje Sop , Apo Founder Apo Admin E Kam Postu Ketu Sepse Dua Tpergjigjet Me i Madhi Un Skom Provoku Asnje Edhe Skam Bere Asnje Corap Ti Do Te Dalesh Si e Pafajshme , Por Ske C`thua . Logset Jan Tamam Kto Jan Te Fundit I Kerkoj Edhe ke Ndihme Qe Me nxorre The S`dua Ti Jap Logset Edhe Ke #Shqiperia Bere Edhe Ban Pastaj Bere Kick Bane Pa Asnje Arsye ... i Lutem Timi Ose Dikujt Tjeter Ti Shikoj Logset Nga Fillimi Edhe e Shofim Kush Eshte Jasht Rregullores Ti Apo Une Me T`mira