***ANKAND***

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ***ANKAND***

Nga i her m'kap fryka për veten mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Un u konsumova tashti, duhet mall i ri :tipsy: .

Ka blersa për ... Gurax? Dhomët i ka të plotë e të mir, megjithse s'duket shum muskuloz mund t'ju çudisi :rolleyes: . Flokët e zeza (jom tu ja fut kot ëre) ne içik mistrec. Ideal për femra beqare që nuk arrijnë t'ja dalin jetës vetë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Guest

Po ty Kondre, kush te bleu si perfundim.. :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fante, duhet ta dish që mu nuk më ble dot njeri. Pra jam gjithmonë i disponueshëm për të mirën e shoqërisë /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Blendo, sa jep ti /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Ankandi zgjat nja ca ditë por ofertat janë të lira :shrug: .

Guest

normale...
mua sme kane blere breket e selfo qorrit akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

s'paska gja m'u shit ktej /pf/images/graemlins/confused.gif

kerkoj nji qi din me hekuros mire, me gatu e me la xhamat.
po t'ket' EDHE kualifikime t'tjera, mir asht /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

El Pais kam mall te mire nga Hollanda, do ca ti?

Me shumice ka ulje cmimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ashtu eshte nje muhabet ti Iola /pf/images/graemlins/wink.gif

Iola me se mund te ndihmojme e sherbejme ty, ke ndonje gje per te shitur a blere? /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

du me SHit i Pal Breke Jan t konsumume por t Majtme Mire ... I Servis n lavanderi ne jan si t Reja ... Cmimi FIllo ka 35 Evro e siper Ankandi Myllet kur t vij heres tjeter ...

HUMER

Primus registratum

kom i pytje per kto brekt e tua
heren e hundit cfare ngjyre ke pas perpara kafen apo te verdhen? /pf/images/graemlins/grin.gif

Nobis

Primus registratum

te verdhen o burre, dihet ai muhabet, ca pyetjesh ben edhe ti /pf/images/graemlins/lol.gif