***ANKAND***

ladouce2005

Primus registratum
Re: ***ANKAND***

/pf/images/graemlins/laugh.gif Guri, s'i ka shku vlera aq lart jo :devil:
po meqe une duhet me nxjerr fitimin tim, you te tjeret mos e lexoni kete postim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Regele /pf/images/graemlins/wink.gif DEAL!!! :wave: he's also e good cook :lol:

gurax

Pan ignoramus

Si jo mi! :eek: Po ti vetem nxirr nje poster te atij ne rolin e "The one boobed father" dhe shef sa i shkon vlera! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre, mos gjuj! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

regele

Forumium maestatis

Ok Shiro! But cooking is for free! ok? /pf/images/graemlins/smile.gif

Nice to make business with you!

/pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Filloi ne ky me reklamat /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Roz, fillove me u nguc me Regelen ti? M'duket se ti dashke veç me kap nanji knej n'Kanada /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
m'duket se ju anej ka kanadaja doni me m'kap mu /pf/images/graemlins/smile.gif

manej kush t'ka pronesu ty, sa ika un dy dit na e bane shpin han, ku ka kshu? e? :rolleyes:

pyjet leni n'pun t'vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele, kur po mi con dhuratat /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ça qefi do ishte sikur të dilsha piramid /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .
Guri, me qit posterin me i boob mori për kot bursa e N-Y (meqë Shirja o atje) /pf/images/graemlins/laugh.gif . Duhet me fillu me bo ca retirement investments mbi veten :goofy: .

Roz, nuk i futa un kta n'shpi po hyn vet. Un si çun flori që jom i prita si priten miqt :shrug: .
Kurse ke pemët mos m'nguc se aty plas sherri. :mad: :tipsy:

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb]
regele, kur po mi con dhuratat /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rruges jane! /pf/images/graemlins/smile.gif Maksimumi per dy jave arrijne! /pf/images/graemlins/smile.gif
Lisat dhe plepat po ua le te tjereve, ty po te dergoj vec flori /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Per cunat e Kanadase nuk mbaj une pergjegjesi, prandaj meqe ishim tek tema: Ankand, thashe te jepja dhe une nje dore!

Kondrapedali

Kondrapedali

Dorën maje për vete ti se ka me tu dasht :goofy: .

Hika un i her se pash i alamet peme tu kalu knej /pf/images/graemlins/laugh.gif .

regele

Forumium maestatis

[qb] Dorën maje për vete ti se ka me tu dasht :goofy: .

Hika un i her se pash i alamet peme tu kalu knej /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Kondra, nuk e kuptoj cfare ke qe gricesh kot! Une komunikova vetem me Rozalinen, ndersy ti hyn e ben interesantin!

Persa i perket dores, po e mbaj per vete, ty po te le lisin, se me mire me dore ne...sesa me lis ne vend tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif Apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush po grricet ëre :eek: . Vje tjetri tMhy n'pjes ene thot pse grricesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Rege, se ke mir kshu, do t'dënoj me nejt me i kom ke rronza e pemës :goofy: .

regele

Forumium maestatis

[qb] Kush po grricet ëre :eek: . Vje tjetri tMhy n'pjes ene thot pse grricesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Rege, se ke mir kshu, do t'dënoj me nejt me i kom ke rronza e pemës :goofy: . [/qb]
E shoh une qe te qenka bere fiksim pema ty!

Te kesh mendim te mire per veten eshte shume e shendetshme, pavarsisht se ti u dehke shpejt dhe i tejkaloke limitet! Sa per te qene i qarte, nuk je ti dhe nuk je bere akoma te me tregosh mua te ndenjurin me nje kembe! Ke akoma shume shkalle per te ngjitur qe te pakten te fillosh te pretendosh seriozisht nje gje te tille. Megjithate, si shume te tjere, edhe ty forumi apo ekzistenca pas nje nick-name te jepka fuqi!

Meqe ti e nise i pari kete muahebet karagjoz, po terhiqem une i pari dhe per te te lene ne nje pozoicion qe e di mire kujt i ngjan!

Me te vertete qe nuk eshte e kendshme te dialogosh me ty! Kisha tjeter mendim!

Go ahead dhe mbaj fjalimin e rradhes!

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb]
regele, kur po mi con dhuratat /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Rruges jane! /pf/images/graemlins/smile.gif Maksimumi per dy jave arrijne! /pf/images/graemlins/smile.gif
Lisat dhe plepat po ua le te tjereve, ty po te dergoj vec flori /pf/images/graemlins/smile.gif

[/qb]
thanx hon /pf/images/graemlins/smile.gif

PS. seriozisht tashi, mos u ngatrroni ktu, ktu kemi ardh me ba pak lojna, mos i merrni gjanat seriozisht.

Guest

Kondre,ti je malli i Dites.. :confused:
Asnje Cent s´jap per ty,se gumezhijne grenxat pas teje.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Po te reklamohesh,per perkushtim total,paguj trefish.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Po ti??? :kiss: [/qb]
Une jo jo, imazhi i "boobed father" mua s'me shkon hic. :lol:

Ke humbur fare.
:kiss:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga regele:
[qb]
[qb] Kush po grricet ëre. Vje tjetri t'hy n'pjes ene thot pse grricesh.
Rege, se ke mir kshu, do t'dënoj me nejt me i kom ke rronza e pemës. [/qb]
E shoh une qe te qenka bere fiksim pema ty!

Te kesh mendim te mire per veten eshte shume e shendetshme, pavarsisht se ti u dehke shpejt dhe i tejkaloke limitet! Sa per te qene i qarte, nuk je ti dhe nuk je bere akoma te me tregosh mua te ndenjurin me nje kembe! Ke akoma shume shkalle per te ngjitur qe te pakten te fillosh te pretendosh seriozisht nje gje te tille. Megjithate, si shume te tjere, edhe ty forumi apo ekzistenca pas nje nick-name te jepka fuqi!

Meqe ti e nise i pari kete muahebet karagjoz, po terhiqem une i pari dhe per te te lene ne nje pozoicion qe e di mire kujt i ngjan!

Me te vertete qe nuk eshte e kendshme te dialogosh me ty! Kisha tjeter mendim!

Go ahead dhe mbaj fjalimin e rradhes! [/qb]
Ti a hy ktu për karagjozlliqe apo me u mat me të tjerë? :eek: Nëqoftë se është kjo e dyta atëherë të kërkoj falje pasi të paskam keqkuptuar. Edhe unë pata krijuar përshtypje tjetër për ty por s'ke ç'bën, anonimati i ka këto. :shrug:

Sa shkojnë ofertat për mu tashti? Jom edhe çun që di me kërku falje /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: .

Fante, po m'kërko i gjo shum të modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithate të shofim, rregullohet edhe ajo punë :angel: .

:kiss: :kiss: