***ANKAND***

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ***ANKAND***

Filloi ne ky me reklamat /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Roz, fillove me u nguc me Regelen ti? M'duket se ti dashke veç me kap nanji knej n'Kanada /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Po nxirr ndonjë gjë të hajrit ti në shitje e të bëjmë ankand ne pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif .

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif oferte e mir, po ke vendos me mi ba dhurat kto mu, meqe jan tu u afru krishtlindjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

se mos t'ka shku menja me m'ble mor :rolleyes: [/qb]
Duhet pritur deri per Krishtlindje??? /pf/images/graemlins/smile.gif
Ky eshte cmim sa per hapje oreksi, me vone do te shtoj ca hektare toke, ca qypa me mjalte, ca carcafe mendafshi e pastaj e bisedojme...ose po dshe, bisedojme qe tani! /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S Ai Kondra, more vesh gje ti se c'ka?

Kondrapedali

Kondrapedali

Kush unë? Hiç! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ore po ca hektarë pyll nuk do ja japësh Rozës ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Cdo gje ne lidhje me drunin, e zgjidh Kondra...e jap me qera ket te fundit me gjithe serviset qe ofron...meqe ra fjala.
Kush eshte i interesum t'me kontaktoje :devil:

regele

Forumium maestatis

Rri o Shiro aman, nuk e shikon sa eshte rritur konkurenca ne Albforum! /pf/images/graemlins/smile.gif Bej reklame pak me te mire dhe ule ca qirane...fundja po pranove pagese me keste dhe flasim /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Shif ku kom përfundu, jepem me qera tashti :smash: . Po t'paktën gjene mir që ma din vlerën e s'm'qesin doresh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Regele, ti deshe me ofru gjo? Jo se s'po mor vesh se ka fry era anej ka ty /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

:lol: Kondre po ti e di qe jam profesioniste ne kete fushe /pf/images/graemlins/laugh.gif
do te te perdor deri sa t'me interesoje e te qes duresh n'fun :devil:
Regele, e pleqerojme ket pune, se ti e ke dhe afer Kondren :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Pakan fillu hallet anej ka ty /pf/images/graemlins/laugh.gif ?
Ti nuk më qet mu durësh se nuk ke ku gje mo si puna ime. Mohoje po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Kondrapedali

Kondrapedali

Un vazhdoj po du 60%. Nryshe ja qita bojën vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

ladouce2005

Primus registratum

:lol: prit se na e treme klientin e pare. Ke kohe per ket muhabet...per te rinjte e forumit, se tjeret ti dine bojnat mire :devil:

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu po m'habit fakti që t'vjetrit nuk kan bo as i ofert. Me siguri i ke bo shantazh ti ose nuk e kon gjet kte temën /pf/images/graemlins/laugh.gif .

ladouce2005

Primus registratum

:lol: une kliente dua mo, po ata te njofin vete, e te duan per perdorim falas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un po hiki i her se duhet me ushqy familjen ene duhet me bo drekën për nesër. :angel:

Tashti shifi ofertat ti se si do rriten /pf/images/graemlins/laugh.gif .

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Shif ku kom përfundu, jepem me qera tashti :smash: . Po t'paktën gjene mir që ma din vlerën e s'm'qesin doresh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Regele, ti deshe me ofru gjo? Jo se s'po mor vesh se ka fry era anej ka ty /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
As qe ke si ta marresh vesh se nga fryn era kendej nga une po i fute hundet vend e pa vend /pf/images/graemlins/smile.gif
Une kisha nje akand me Rozalinen, ndersa ti fillove muhabet hektaresh, pyjesh, pemesh /pf/images/graemlins/smile.gif ...e meqe instistove te jesh ne mes te muhabetit, fillova disa negociata sekrete me nje shoqen time: Shiraz! /pf/images/graemlins/smile.gif

Pra Shiro, po qe se e ke me cmimin e meparshem, dergoje njehere te shohim se c'mund te beje /pf/images/graemlins/smile.gif Me dergo dhe nje flete garanci po pati mundesi /pf/images/graemlins/smile.gif !

gurax

Pan ignoramus

Kondrapedalo, yyy keq fare ti. Ankand, keste, etj. O plako keta po te bejne plan te te luajne ne burse, maje men'! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif