Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Aq shume e urrej saqe dhe emrin ti permend acarohem...
S Scorpion Guest 21 Sep 2006 #181 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Aq shume e urrej saqe dhe emrin ti permend acarohem...
M mozaiku Primus registratum 21 Sep 2006 #182 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Mund te dime c'te ka bere kjo zemergurja?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Mund te dime c'te ka bere kjo zemergurja?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
M mozaiku Primus registratum 21 Sep 2006 #184 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Sa mesazhe te ka editu? /pf/images/graemlins/laugh.gif E gjeta? E di pse jam kurioze?Se kam hall se me urren mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Sa mesazhe te ka editu? /pf/images/graemlins/laugh.gif E gjeta? E di pse jam kurioze?Se kam hall se me urren mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 21 Sep 2006 #185 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Pse mendon keshtu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse te vret ndergjegja ihere ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Pse mendon keshtu ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif Pse te vret ndergjegja ihere ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif
M mozaiku Primus registratum 21 Sep 2006 #186 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Po se robt urrejne edhe kot nojhere... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Po se robt urrejne edhe kot nojhere... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 21 Sep 2006 #187 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Zakonisht une urrej plot /pf/images/graemlins/laugh.gif
M mozaiku Primus registratum 21 Sep 2006 #188 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Urre ti, kush po te thote mos me urry /pf/images/graemlins/laugh.gif... Une po kujdesem vetem per veten time /pf/images/graemlins/angel.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Urre ti, kush po te thote mos me urry /pf/images/graemlins/laugh.gif... Une po kujdesem vetem per veten time /pf/images/graemlins/angel.gif
T terepervetezotipertegjith Primus registratum 21 Sep 2006 #189 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" se njof ket ndjenje /pf/images/graemlins/smile.gif
M mozaiku Primus registratum 21 Sep 2006 #190 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" I prishe hovin cunit ma siper... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" I prishe hovin cunit ma siper... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 21 Sep 2006 #191 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Per ty Mozz kam nje ndjenje te vecante /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Per ty Mozz kam nje ndjenje te vecante /pf/images/graemlins/wink.gif
M mozaiku Primus registratum 22 Sep 2006 #192 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Nuk jam kurioze , jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 22 Sep 2006 #193 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" cfare je /pf/images/graemlins/tonguee.gif
M mozaiku Primus registratum 22 Sep 2006 #194 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Pergjumesh /pf/images/graemlins/sleep.gif
Kondrapedali Kondrapedali 22 Sep 2006 #196 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Pse ëre, ty do t'mori dorën ajo me u zgju e /pf/images/graemlins/tonguee.gif? Mathok i keq /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Pse ëre, ty do t'mori dorën ajo me u zgju e /pf/images/graemlins/tonguee.gif? Mathok i keq /pf/images/graemlins/grin.gif
S Scorpion Guest 22 Sep 2006 #197 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" kthhhhhhhhhhhhhh Kondre /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondrapedali Kondrapedali 22 Sep 2006 #198 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Mo m'i ngrej qimet mu ashtu se t'qeth tull /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Mo m'i ngrej qimet mu ashtu se t'qeth tull /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 22 Sep 2006 #199 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" leni kafshet rehat mre /pf/images/graemlins/tonguee.gif
C cacol Forumium maestatis 22 Sep 2006 #200 Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Scorpionin e urrej /pf/images/graemlins/laugh.gif, shyqyr qe u shporr /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F" Scorpionin e urrej /pf/images/graemlins/laugh.gif, shyqyr qe u shporr /pf/images/graemlins/laugh.gif