Anëtarët që urreni më shumë në "A.F"

disku

UNI
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F"

Angel me konsideroka si veten... car nderi....*/02/0 0 0 3002320

disku

UNI

Lara po verteton shprehje.. Urrejtja eshte pjelle e dashurise.. Sa e thelle eshte kjo shoqja ketu mer amon :lol: :kiss: :wave:

alinos

Forumium maestatis

eve una e kam shume inat laren :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif :wub:

disku

UNI

Shakaja gjysma e te vertetes... Ti e postove 2 here.. :eek: :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

tema mbyllet /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] 82 Skodrane nuk mundesh te me therrasesh kurre si te deshirosh , dhe kur une te bej nje verejtje ne te drejten time dhe ti vepron perseri ne te njejtin stil tendin INDIAN, ketu ndryshon puna.

Dhe shprehesh qe me therret si te teket ty!!!

A mund te japesh nje pergjigjje perse??? [/qb]
degjo ne te dy jemi ne kundershtim gjithmone dhe kjo eshte vertetuar me kohe si ne privat si ktu. por une nuk kisha deshir te hapja biseden perseri sepse ta kam thene nuk jam per te kundershtu ktu, thjesh thash qe ne te dy biem ne kundershtim. kjo eshte normale pasi ne gjith kte forum do gjesh dhe persona qe nuk kuptohen ose qe kuptohen mire por qe duan gjithmone te kundershtojne!!!! te therras INDIAN-XHONS se me pelqen te te therras kshu, nuk besoj te ket nej te keqe (ksaj une i them thejesht nje motiv banal sa per tu ngaterru) por kjo nuk do te thote qe une them qe ju nuk keni te drejte qe te me kritikosh per kte dhe poashtu te besh te njejten gje si e ke ber me mua 82 skodrane...

Moria :lol: :lol: :kiss: je yll bote

Princesha

Primus registratum

shih shih me doli me yje, thu se ca kam than, thjesht me bani me qesh ai djali me 3 D /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dreq dreq dreq me duket quhet /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

nga kan dal kto tema mor zot,njerzit vijne ketu qe te kalojn kohen dhe te heqin streset etj,, dhe ktu futen lloj lloj budalliqsh... /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] nga kan dal kto tema mor zot,njerzit vijne ketu qe te kalojn kohen dhe te heqin streset etj,, dhe ktu futen lloj lloj budalliqsh... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
RAUL, po ketu hiqen me mire streset, sidomos kur sheh emrin ne kete teme!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.Shyqyr Zotit, une nuk bekam pjese ne kete teme! /pf/images/graemlins/wink.gif

Nadia81

Primus registratum

ahhh, qe s'ju shikoj dot live.Vdes te shoh femrat te zihen,qofte ne menyre vulgare(me shkulje flokesh) ose ne menyre intelektuale(duke ngritur vetullat dhe duke u perpjekur te imitojne mjerisht ironiken:)).ncncncncnc,edhe nje here ne muaj qe vij sta ben njeri qefin.

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif edhe nordh vallai /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duhet me i fut n'sherr nja ca se nryshe ska lezet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ik re zhuls se ti ate do qe bosh gallat masnej!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

kete me siper e kam urryer perhere.... si puna dhelpres dhe rrushit! /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

heuuuuuuuuuu, Salon e dashurokan per vdekje, deri n'urrejtje!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Shko re mbushu deri ne corape, sikur s'kam pune tjeter per te bere une.. :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Mu m ka dal gjo Emri mer ... [/qb]
Mo u griic se mund t'dali shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vk kur ska dal tash e 3 Vjet ...