Anëtarët që urreni më shumë në "A.F"

Princesha

Primus registratum
Re: Anëtarët që urreni më shumë në "A.F"

Merrni frym thelle edhe clirojuni, do shifni se urrejtja ju ka blloku mushkerite /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Gjeneral, he ta mbushin mendjen kto mesazhet ma siper se cfare don me than me urry?
Por mos ju shmang te kenurit kritik ndaj vehtes dhe te tjerve duke rujt `kufinin`(porosia prej meje) /pf/images/graemlins/wink.gif :angel:
Un pervedi e njoh si ndienj, prandaj distancohem prej saj. :cool: `

:wave: all

---------------------

transformoi ndjenjat...

mostro

Putraku

Ke me urry prej jush mer amon?jeni ba me te ardh ardh keq /pf/images/graemlins/frown.gif e keni kthy forumin ne shesh besh lufte.Sa i bukur ka qene dikur ehhh!!

Hajt mo me qene mrena temes,une urrej per vdekje hajdutin se me ka maru tane hurmat e baçes,e tash po don me ja hy muçmollave..

abs

nuk e di...

Putrak paske rast me hap nje teme per nostalgjine.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Sa i bukur ka qene dikur ehhh!!
[/qb]
true.gif

OROSHI

Primus registratum

O partizani Velo,pse me urren mer kertolle /pf/images/graemlins/laugh.gif ,une nuk te kam ofenduar asnjehere,ti kam perplas mendimet e mija ne surrat,kjo po /pf/images/graemlins/laugh.gif ,apo sepse te refuzova teseren e Partise Komuniste te Renovuar /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :tipsy:

leonora

Primus registratum

nuk urrej njeri por antaren me te cil nuk shkoj dakort eshte INDIAN-XHONS

Guest

Jo me antaren por me antarin, dhe nuk quhem INDIAN ,por INDIANO, dhe nuk duhet te harrosh qe eshte faji yt dhe jo i imi.

Cfare teme!!!!
Asnje antare te forumit,mgjithese mund te kem kundershtim ne mendime,por ne fund te fundit ketu ne forum per ket vihet,per te diskutuar,dhe normalishit qe do te kete debat,dhe kundershtime,por kjo s'do te thote qe ta urrej!
Gjeneralo pse kam pershtypjen une qe ti te gjithe ata qe nuk jane komunista i urren? /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Jo me antaren por me antarin, dhe nuk quhem INDIAN ,por INDIANO, dhe nuk duhet te harrosh qe eshte faji yt dhe jo i imi. [/qb]
faleminderit per noten e diktimit profesor...INDAN-XHONS (kshu me tehek te therras)por desha te them dhe nje antare tjeter por nga qe ka ndryshu koht e fundit thash nuk po e permend..prandaj e harrova antare nejse ishte gabim i ime ke te drejt
une nuk thashe faji i imi apo i joti, thjesht jemi persona te ndryshem qe biem ne kundershtim gjithmone.... nuk behet fjal vetem per nje rast ktu...

OROSHI

Primus registratum

Une kam kundershtare mendimesh/idesh por armiq :confused: nuk e di se kam ba deri ne ate grade sa te me urrejne.Gjenerali ka inat edhe komunistat vete,p.sh Kadarene /pf/images/graemlins/laugh.gif

GJENERALI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Gjeneralo pse kam pershtypjen une qe ti te gjithe ata qe nuk jane komunista i urren? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ncncnc BINGOOOOOOOO!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS:OROSHO po e tergeq ate ankesen ndaj teje /pf/images/graemlins/laugh.gif tani te kam xhan :wub:

D-J

Forumium maestatis

oj t'emen e semes Satan Cock up me urreka :lol:

Urrejtja ashtu si Dashuria thot populli eshte NDJENJE. dhe shume PASIONANTE bile. Nganjehere eshte veshtire te besh dallimin midis tyre. Give me e a break Satam se nuk dua tendjehem "EMOTIONALLY INVOLVED" aq me teper me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif . Its too much man te kesh ndjenja per dike ne forum

le qe un e di pse e ben ti kete :lol: . Si zar i ri qe je kerkon RECOGNITION dhe kete e ben duke then se kam ber debat me Dikun apo me filanin, mua as me bie ndermend te kem ber debat me ty me perjashtim te nje rasti kur kam tall trapin me ty o Cock up. Me rrobaqepsa si puna jote sme ecen debati. Me motrat e tyre po :thumbsup:

e shikoj qe vuan, qe te kam lenduar qe te rri mendja aty dhe kur nuk je ne forum derisa me urren kaq shume :lol: Urrejtja si ndjenje krijohet gradualisht duke mezi pritur te lexosh postimet e atij qe ureren qe ta urresh me shume...

po mir mo plazh nuk keni ju andej qe rrini 24/7 ne forum . mir neve qe sna mban koha, po ju? a po duhen pare, shoqni te dashura. ktu po ke te drejte

:wave:

Guest

82 Skodrane nuk mundesh te me therrasesh kurre si te deshirosh , dhe kur une te bej nje verejtje ne te drejten time dhe ti vepron perseri ne te njejtin stil tendin INDIAN, ketu ndryshon puna.

Dhe shprehesh qe me therret si te teket ty!!!

A mund te japesh nje pergjigjje perse???

/pf/images/graemlins/laugh.gif jam dakort me ty Indian ,82 shkodranja duhet te ktheje pergjigje... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Une nuk urrej njeri dhe nuk jua lejoj te me urreni... :lol:

disku

UNI

Kur thashe un qe kjo tema do ndezi gjakrat sme besoi njeri. :lol: :lol: :lol:
Sa te brishte jemi ne shqiptaret ne nivel mental :lol:

disku

UNI

Une urrej Laren se bo sikur nuk eshte ne forum. :mad: :smash:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Une urrej Laren se bo sikur nuk eshte ne forum. :mad: :smash: [/qb]
Lara ia ben mire!
Aty ku duhet eshte!
c'i duhet te perzihet me tipa se une e ti psh!