Anëtarët që do më shumë në "A.F" ...cilët janë???

Guest
Re: Anëtarët që do më shumë në "A.F" ...cilët janë???

E dini çfare edhe une e dua shume nje vajze :kiss: :kiss: por, nuk mund tja them emrin se e vuri nje bombe ketu ajo pastaj, sa vajze e prapte qe eshte :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] E dini çfare edhe une e dua shume nje vajze :kiss: :kiss: por, nuk mund tja them emrin se e vuri nje bombe ketu ajo pastaj, sa vajze e prapte qe eshte :lol: :lol: [/qb]
Indiano, po he mor thuaje se mos te mbetet peng ne shpirt masanej, kushedi ndoshta ajo kesaj rradhe do ve lule ketu ne vend te bombes! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: jo bombe por tritol do vej ajo ktu :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Indiano, ndegjom mua ti, ethuaja asaj qe e do dhe PIKE!Ka te te dal mire! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Antaret qe dua me shume...! A ta them, a mos e them?! HAjt ta them...!Jo, jo, nuk e them!, A ta them, jo, s'e them!

Edhe une do veproj si Indiano, nuk e them! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: Shqiptarja
mos e thuj as ti majeni sekret :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Guest

Nuk jam shume racist per femra i pranoj dhe 2 apo 3 jo me shume se me duhet te kerkoj ndime pastaj.

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] :lol: :lol: :lol: :lol: Shqiptarja
mos e thuj as ti majeni sekret :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Shkodrane, po i tutem bombave une, kushedi mund te fillohet lufte si ta them!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb] Nuk jam shume racist per femra i pranoj dhe 2 apo 3 jo me shume se me duhet te kerkoj ndime pastaj. [/qb]
INDIANO, mos e ngatero temen, te lutem, puna eshte per ANetarËt, jo anetarEt (femrat) e forumit! Ti sikur tere kohen mendjen e ke te fermat!!! :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

ok naqe, mirse disa e shoh qe jan ne luft e siper /pf/images/graemlins/blush.gif po ti ku e ke armikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Pershendetje Shkodrane! :wave:

Armiku eshte ende ne lufte /pf/images/graemlins/blush.gif me te tjeret, ndoshta del knej pari kah pasditja!E pres une, mos po i bohet menja per paqe! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

pershendetje naqe :wave:
mir moj prite po mos ja ki besen per paqe se armiku armik metet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] pershendetje naqe :wave:
mir moj prite po mos ja ki besen per paqe se armiku armik metet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po po, gjithe me rezerva jam une! /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshilla pranohet! :thumbsup:

leonora

Primus registratum

ok :kiss: e po pate nevoj per nime mua ktu me /pf/images/graemlins/laugh.gif

susana

Primus registratum

kunder kujt po luftohet ketu? :idea: c'mu kujtua ajo kenga
PARTIZANI LUFTE PO SHKONTE
KA MARRE PUSHKEN ME NJE DORE :rockband: :rockband: :rockband: :wave:

leonora

Primus registratum

Fiona nuk e themi armikun se do ti dalim ne prit befasisht /pf/images/graemlins/wink.gif do na ndihmosh dhe ti :wave:

susana

Primus registratum

patjeter qe po. :wink: atij armikut i thashe une. te hidhet qe nga ajo kulla qe ka aty,po s'po hidhet akoma. ta ndihmojme icik neve, ta shtyme /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fiona mos jep emer moj se na i treme.. mi thuaj te veshi qa ke per te thene /pf/images/graemlins/wink.gif
kshu me tha dhe mua mrem se do hedhet nga kulla por te shohim a do e bej se per ndryshe e grina une ate :smash: :smash: :smash: