Amon se vdiqa tu qesh ...... Hahahahahaha ( IMAO)

Luminus

Primus registratum
Re: Amon se vdiqa tu qesh ...... Hahahahahaha ( IMAO)

Big Fat Greek Wedding eshte njeshi i koherave te fundit :cool:
Jam dhjer (e ndota AF-ne tani) tuj qesh kur ai amerikoni shkret thote gjith qejf: "Une kam 3 k*qe" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hahahaha

tyta

Primus registratum

Une qe thoni ju keto dite do shkoj te shikoj filmin e fundit te Jim Carrey(God for one week)ma merr mendja se do jete fantastik si te gjithe filmat e tij te tjere.... :lol: :lol:

shine*

Primus registratum

Tani filma per te qeshur ka plottttttttt, snumurohen, mua sme vjen ndermend ndonje tani, po mesa lexova ketu veçoj Aldo, Giovanni e Giacomo. Keta me bejne te qesh shume, dhe asnjehere nuk me jane merzitur skeçet e tyre. Ate te parin e kan pasur me te mirin, qe nuk ishte film po thjesht ishte marr nga estrada dhe hedhur ne kaset, u bene 5 vjet qekur e kam pare per here te pare dhe akoma me kane ngelur shprehje nga ata. Aldooooooooooo, terum terum terum, /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .
My ig fat Greek wedding ishte per te qeshur. Po sme ka lene shume pershtypje, ah po kishte ngjashmeri me taditat tona.....

Odea

Primus registratum

My Big Fat Greek Wedding eshte nje nga filmat me komike qe kam pare. Mbas tij vjen Analyze This me Robert De Niro-n dhe Billy Crystal.
Jom shkri tu qesh gjate te dy filmave...
Du ti shof prape qe te qesh per nja nje jave te mire...lol

Odea :wave:

Belina

Primus registratum

Me te vertete filmi My Big Fat Greek Wedding eshte shume gallate . Une e kam pa dy here dhe me ka pelqyer shume. Qendroi per nje kohe te gjate ne maje te klasifikimeve ketu. Kishte shume detaje te ngjashme me disa te kultures shqiptare (per shembull ne festimin e dasmave )prandaj me beri te ndjehem pak a shume si ne vendin tim.Tani eshte i vlefshem ne DVD dhe video . Kush nuk e ka pare , ju keshilloj ta shihni.

romeo

Forumium maestatis

6303614280_l.gif

kete filmin Benigni e ka qare.
sa here qe e shikoj qesh per nja 2 ose 3 ore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jonian

Primus registratum

Per mua filmat me humoristike kane qene:
Top Secret. (Val Kilmer)
Hot Shots 1&2. (Charlie Sheen)
Naked gun (te treja pjeset). (Leslie Nielsen)
Ka dhe filma te tjere por keta po me kujtohen tani. Sidomos "Top Secret" eshte karagjozllek komplet.

Seriozi

Primus registratum

Po k'të filmin a e keni parë."Meet the parents".
131293.GIF
th-2272_K1123_22A.jpg
2272_K1516_18.jpg
6

Po se patet pare shifeni se do dhiteni tu qesh ose do beni shurren ne brek.Shikoni ç'shprehje kemi ne në shqip.

hot

Hotgirl

ai my big fat greek wedding ishte i nolt fare..kam qesh me lote nkinema tu kujtu ato zakonet tona..ene suedezt u bon me majt barkun me dore.. :lol: :lol: :lol:

Seriozi

Primus registratum

Askush nuk e ka pa filmin "meet the parents" Tani po m'hip dyshimi se mbase nuk eshte fare per te qeshur,dhe une qesh kot si puna e budallait.

oneo

Forumium praecox

si more nuk qenka per te qeshu ai filmi.

eshte goxha, po njerezia perton te shkruaje 2 rreshta.

*PINK_GIRL*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mistreci:
[qb] Askush nuk e ka pa filmin "meet the parents" Tani po m'hip dyshimi se mbase nuk eshte fare per te qeshur,dhe une qesh kot si puna e budallait. [/qb]
e kam pare une filmin " meet the parents " dhe eshte film komik per te qeshur ..so mos ki dyshime se edhe une kam qeshur shume gjate filmit ske qene vetem ti lol .... ke shoke ketej lol

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Askush nuk e ka pa filmin "meet the parents" Tani po m'hip dyshimi se mbase nuk eshte fare per te qeshur,dhe une qesh kot si puna e budallait. [/qb]
une me shum kam qeshur me kete qe ke then ti sa me ate filimin vK pe koti iken macja vein macja genjeu babavjerin ai :smash:
hahahahaahahahahah shkrimi jot ahahahahahahahahah

albscutar

Primus registratum

[qb] Po k'të filmin a e keni parë."Meet the parents".
131293.GIF
th-2272_K1123_22A.jpg
2272_K1516_18.jpg
6

Po se patet pare shifeni se do dhiteni tu qesh ose do beni shurren ne brek.Shikoni ç'shprehje kemi ne në shqip. [/qb]
GREAT FILM
Ben Stiller per mendimin tim eshte nder aktoret me te mire , te gjithe filmat e tij jante te dhijshem* hahahahaahhaa
po si i thojne ne fund
ti paske nje emer fuc****

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Captain Jack Sparrow:
[qb]
ratracedvd.jpg
[/qb]
:thumbsup: :goofy: :lol: :lol: :goofy: :thumbsup:

arbi

Primus registratum

pse tutti pazzi per mary (something about mary) gjithmone me ben stiller dhe cameron diaz dueli ben stiller-qen ose ai ben stiller-zinxhir
loctuttipazzipermary

arbi

Primus registratum

ose ky skena me e larte ajo ne lavanderi
lacosapiudolce.jpg