Amelie Poulain

bulkthi

Primus registratum
Amelie Poulain

Ju pëlqen filmi Amelie Poulain.
është një realizim shumë i veçantë francez.

tutu

Primus registratum
Re: Amelie Poulain

Mua me ka pelqyer shume. E kam pare vetem nje here ne kinema. Nuk e di pse e prisja te qe ndonje tragjedi.
Ne kohen qe kam pare Amelie me kishte kapur nje krize e te qeshures me ulerima. Ne kinema ishim maksimumi 10 veta. Para meje qe ulur nje burre qe i tundeshin supet nga e qeshura tere kohen, po ze nuk i dilte. Fillova une me te qeshuren histerike, e mbajti dhe ca veten ai dhe ia plasi gazit. Dhe sa here qeshte kthehej e me shihte. Me vjen akoma per te qeshur kur e kujtoj /pf/images/graemlins/smile.gif .
Te Amelie me ka mbetur ne mendje fotografia e filmit ne pergjithesi. Shume e bukur, ngjyrat qene kryeveper. Kam dhe ca kenge nga kolona zanore. Oh, dhe aktorja, pamja e saj i pershtatet jashte mase rolit.

Dua

Primus registratum

Une jam e cmendur pas filmave te ketij lloji si Amelie Poulin. ahahhahaha sa kam qeshe ne kinema, e pashe vetem nje here, tani nuk mund ta gjej me. /pf/images/graemlins/frown.gif me qejf do e kisha studiuar mire e mire imagjinaten Franceze.

...nga Dua

Blendi

Primus registratum

amelie.jpg

Une nuk po i bija ne te per cilin film po flisnit ju ngaqe ne Amerike njihet thjesht si AMELIE. Ndersa titulli i orgjinalit eshte paksa me i gjate: "LE FABULEUX DESTIN D'AMELIE POULIE"

Ishte shume simpatike.

dirty vegas

Primus registratum

mu s'mu duk edhe nai kushedi se ca. ..hajd mo, film "cute" -- "...and they lived happily everafter."

Kurse muzika e filmit hante buk vec!

inah

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[QB]
amelie.jpg

D'AMELIE POULIE"

me te vertete film shume i bukur me pelqeu shume e kam pare tre here deri tani. /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Amelie eshte mjaft i embel, por jo i sheqerosur. Te ben te besosh per nje cast ne iluzionet e nje zemre te mire, qe ben mire e gjen mire!

Eshte mjaft i arrire dhe do e shihja me endje perseri. Jo keq kinemaja franceze :thumbsup:

Odea

Primus registratum

O ersila, ku kishte budallik aty mi rrusho?
Ai qe ka bo filmin perzotin ka qon a real genius.
Filmi eshte nje nga me origjinalet qe kam pare.
The Royal Tenembaums i afrohet pak por Amelie me pelqen me shume. Vdes fare per ate gocen se o gjoja me cute qe kom pa....

The movie is great great great /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:
I meritonin me verte ato 6 oscars qe moren (moren 6 apo jo?)

Odea :wave:

nada

Primus registratum

amelie 6 oscar? :confused:
mbase nominuar po oscar nuk mori. mua filmat tip amelie me terheqin zakonisht, po amelie mu duk i embel deri ne merzitje. royal tenembaums me pelqeu ku e ku me shume.