AMAZONA CluB

disku

UNI
Re: AMAZONA CluB

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Ah c'te lemojne keta...kane dhe shije pale edhe fantazi....po kerbacin una s'e heq nga dora /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Druri ka dal nga xheniti thot poplli /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] hotin e zbutem pak(ja gjetem midene /pf/images/graemlins/laugh.gif ), kordes edhe icik me lulet sikur ju bo qejfi..... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
per ty beba s'kena nevoje, dukesh tip i bute...
s'ke tregu force akoma... [/qb]
eeee mos kujto se e harrova ate punen e atij topit :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Hoti ketu jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif

99-7-2-whip.jpg

Nuk heq dore KURRE!

gezim lame

Primus registratum

na vje keq s'eshte arma jote ajo.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ximi .. pikerisht 'dukem' ... ihihihi pastaj ... une e deklarova veten time pa dhune si fillim ... se c'behet me vone ... i can try to make u 'qendis' /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
:wave:

Eni_883

Primus registratum

Cere u boka ketu :eek: :eek: Kordele te ka lezet uniforma dhe arma mos degjo ca thone te tjeret :thumbsup:

gezim lame

Primus registratum

me thone te drejten Beba, jo per gjo, po s'ma mush synin... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti lexosh ca "pulka" nga faqet e para, ato po eshte per t'ia pas merakun... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Hoti ketu jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif

99-7-2-whip.jpg

Nuk heq dore KURRE! [/qb]
filloja na ximi me ate litarin qe lidh gjelat :devil:

bebivogel

Forumium maestatis

e shef qe je tu gabu vete ximo ... pranej s'te ka ec deri tani /pf/images/graemlins/laugh.gif ... se ngaterron adrese ... synin ja kam mbush tjeter kujt ... me i llaf ska kuptim ti behem hale ne sy te tjereve /pf/images/graemlins/laugh.gif ... une per keto USHTARET ( gjinia f) e kisha llafin .. po ti kujton se akulloret do ja u prishin mendjen ... ay ay ay ... :sleep: :devil:

:mad:

gezim lame

Primus registratum

me sa lezet e larg e larg na hudhe lakun Beba.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
na bone kurioz shume....
ma terhoqe vemendjen komplet... /pf/images/graemlins/laugh.gif
s'pys mo per njeri gjall ne bote, s'ka per t'me zon gjumi sonte... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

ximi ... Zoti te shtofte inotin!!! ...
Faj kam une trying and being 'sociable' /pf/images/graemlins/wink.gif
PS: ximi kujdes se me kane thene qe edhe floket te rriten :wink:

hot

Hotgirl

opaaa ximi i hudhi syt na beba!!
bjeri me bibiron bebe!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Duhet mbledh kryesia e grave. Ket Ximin duhet ta bejme "objekt studimi" ose skllav personal sic kena zgjidh problemet e kesaj natyre deri tani...Beba, Kordele..keni nai mendje?? beheni vullnetare ta merrni persiper?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] opaaa ximi i hudhi syt na beba!!
bjeri me bibiron bebe!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HOTGIRL ... mos se kam frike mos i bi infarkt n'zemen ... se po m'duket zemer dobet shume :wink:

:goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Duhet mbledh kryesia e grave. Ket Ximin duhet ta bejme "objekt studimi" ose skllav personal sic kena zgjidh problemet e kesaj natyre deri tani...Beba, Kordele..keni nai mendje?? beheni vullnetare ta merrni persiper?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eni ... une nuk ndyej duart ... kamzhiket ... e me the te thashe... ximi ... mjafton nje te pare ... e m'duket paloset ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: duhet ti bejme nje nga ato shikimet si tek filmi 'the new guy' /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

icon18.gif
icon18.gif

i cik ktheva koken qeka bo nami ktu.... :eek:
Beba e ke gjet jam zemerbut....
nuk duroj shume.... /pf/images/graemlins/wink.gif
ne meshiren tende jam.. :cry:

Kordelja

Valoris scriptorum

Au, 4 femra :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pisk puna per ate te radhes mas dere /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ximin e kullufitem /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Ja edhe kjo ceshtje morri fund... ndonje mision tjeter? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

i perballojm edhe 4... :devil: :devil:
s'ka problem vetem veni kycin temes ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos na bezdisin te tjere.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] i perballojm edhe 4... :devil: :devil:
s'ka problem vetem veni kycin temes ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
mos na bezdisin te tjere.... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:
THAT'S WHAT THEY ALL SAY !!!! :rolleyes:

:devil: