AMAZONA CluB

hot

Hotgirl
Re: AMAZONA CluB

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] a me pranoni muve ktu??!! :wave: [/qb]
Ti skandal i gjalle larg kotecit ce i prishe me keq pulkat. Pale po m´a tund ate prapanice si Nafija dybekun. [/qb]
mos shaj re,ashtu je vet! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

hOTE PO NE PER TY KINA MENU Q'NFILLIM RI!
Je pjesa mo e rrezikshme e grupit t'gatshem.Ti je elementi qe merret me joshjen,shfrytezimin dhe shkelmimin e armiqve.Ti je ajo qe ja merr kalane nga mrena me i llaf.
Per mo shume shif Grupin e Gatshem penels ne fq 1 ene jep pergjigje.

LR po ti re ala s'e ke maru trunin apo ke venos me punu 24 ore??? :eek:

P.s:Cunat mo i pershnet se s'ka cuna ktu :devil:

Ema

Goddes

Sot eshte dita e letersise amazonase /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shpatullat tona te ndryshme,
syte pakez te ngritur,
kembet qe nuk na takoheshin,
dhe puthjet tona te pashlyeshme-
gjithcka me ne fund,do te jete bashkuar.

Une dua ketu Albanen,Ofeline,Izzyn edhe Trannyn per nje mision special....

:wub:

Ema

Goddes

Kellira tu te kemi rrjepur dje.S'flasim me fantazmat! :smash:
...Qafsh mu cil gjun ktu te Amazona Club se le lesht ktu! :devil:

Ema

Goddes

Lara flitet per nje mision te larget ne kohe,nuk ka dhe aq rendesi koha,rendesi ka te zbatohet mire.
E kemi bazen e ketij misioni ne Huza prandaj kerkoj treshen andej /pf/images/graemlins/tongue.gif

Salko do te qeroj ty une! :eek:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rise&Fall:
[qb] Eni 883 do punosh me mua vecanerisht.
Plani eshte sekret,flasim ne dhomen e mbretereshes!
[/qb]
Erdha me thuaj tani si eshte plani sekret dhe te fillojme punen :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ai gjun enderrimtaret qe kane qejf me pa lugatin naten te gjalle ose te eterizuar /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Eni ti do mundohehs te zesh shoqeri me cdo amazone.Rradhet tona shtohen cdo dite dhe per kete arsye duhen marre parasysh rreziqet e brendshme.Do merresh me infiltrimin ne rradhet e ushtrise dhe policise,shigjetareve dhe gjuetareve.
Do kesh kujdes ne te kuptuarit e qellimeve te cdo amazone te re.Per kete do bashkepunosh me Kordelen dhe Laren.

Blucka do jete krahu yt i djathte.

Une do te te emeroj Krye-psikologe dhe drejtoreshe te pergjithshme te Istitutit per Zhvillim dhe Perparim Amazonas.

Detyra speciale jotja eshte qe sa here te shohesh kelliren ta zhdepesh ne dru dhe ta qethesh qeros :confused:

Ema

Goddes

Se c'me eshte bere nje si tip kocke...
Danae te nisa nje pm po e ke kutine full-pull.Cer kishe dje qe qaje???GTe hyri tymi ne sy? :sleep:

Ema

Goddes

[qb]
Fillimisht postuar nga Fragile:
[qb] Kellira tu te kemi rrjepur dje.S'flasim me fantazmat! :smash:
...Qafsh mu cil gjun ktu te Amazona Club se le lesht ktu! :devil: [/qb]
Ty mi zemer, ty. E keqja kapet nga bishti, thon.

/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ah,une nje dashnore qe pata ma shtypi karroca plenave... :eek:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fragile:
[qb] Eni ti do mundohehs te zesh shoqeri me cdo amazone.Rradhet tona shtohen cdo dite dhe per kete arsye duhen marre parasysh rreziqet e brendshme.Do merresh me infiltrimin ne rradhet e ushtrise dhe policise,shigjetareve dhe gjuetareve.
Do kesh kujdes ne te kuptuarit e qellimeve te cdo amazone te re.Per kete do bashkepunosh me Kordelen dhe Laren.

Blucka do jete krahu yt i djathte.

Une do te te emeroj Krye-psikologe dhe drejtoreshe te pergjithshme te Istitutit per Zhvillim dhe Perparim Amazonas.

Detyra speciale jotja eshte qe sa here te shohesh kelliren ta zhdepesh ne dru dhe ta qethesh qeros :confused: [/qb]
Me pelqen detyra do filloj pune qe tani. Sa per Salon se rraf dot se e kam pasur dhe shok shkolle kur kemi qene te vegjel dhe atehre ka qene shume cun i mire. PO si zgjidhje ideale mendoj ta kapim te gjalle e ta mbaj te mbyllur ne zyren time 'aty ke ajo pema me e madhe nen hije' dhe ta perdor si objekt studimi per te kuptuar me mire kundershtarin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

...kuptohemi me veshtrime... /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s:Ore ti je roja apo ca??? :smash:

Ema

Goddes

Jam shume dakord qe salo te behet objekt studimi,mjund te verej edhe une noihere /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
... Sa per Salon se rraf dot se e kam pasur dhe shok shkolle kur kemi qene te vegjel dhe atehre ka qene shume cun i mire....
Si eshte definicioni yt per te mire :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Sailor hajde lal ketej nga zyra ime /pf/images/graemlins/wink.gif se qe sot e tutje une do jem i vetmi kontakt qe ke me njerezimin /pf/images/graemlins/smile.gif pervec vizitave me raste nga Lara ose Fragile. Si thua do i adalesh mbane dot apo ....???

Kordelja

Valoris scriptorum

..
Stay tuned at amazona klub rikoko.
O gjelushi si zhurmus me dukesh ti mu re /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ca frekuence osht ajo re ke morr leje ka KKRRT-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Lol kellire,nuk te dua more jo...
...nuk merren me ceshtje zemre amazonat.
Roberit jane te mite dhe te gjithave.Objekti eshte i hapur per shqyrtim e studimo-shfrytezim nga ana e gjith amazonave....
:thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellire ketu kushtet i veme ne e jo ti.Ti te fillosh llullen ate te besh /pf/images/graemlins/tongue.gif