AMAZONA CluB

alinos

Forumium maestatis
Re: AMAZONA CluB

amazone.jpg

HI!

alinos

Forumium maestatis

1. Un s'du post, se s'me le kohe me bredh "pyjeve" /pf/images/graemlins/wink.gif
2. Perberja e klubit asht interesante, po duhet pa mos ka "tradhtare" ne gjirin tene (tipi i atyne te dashuruara me nji ose ma shume trupa plotesues (shtues race) ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
3. Lara te merret me depilimin se un kam bezdi, e monabaras edhe ato kthesa delikate te jen te pastra /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
4. Seksin e dobet "burrat" i dum vetem per ashtushe e masnej i vrasim, nuk ben perjashtim asnji!!! Dezertoret i lejm pa gja /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
5. Kujdes me shigjetat mos i bijm njana-tjetres /pf/images/graemlins/wink.gif

Vi ma vone
:cool:

Guest

arciere.gif
1stendAmaz2.jpg
arciere.gif

Mireserdhet te bukurat AMAZONA! U bene kaq shume shekuj qe ishit zhdukur:( por tashme lufta per liri do te vazhdoj me e pameshirshme se me pare!
Shtomeni edhe mua ne rradhet e juaja! /pf/images/graemlins/smile.gif Do te ishte nje nder!
Ja e etur per gjak :devil: :goofy:

TEA

Forumium maestatis

dotte sa e frymzume paske ardh sote mi ...kush t'ka ron n'qaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

jo po ta marrin vesh tani qe duhet te binden! /pf/images/graemlins/wink.gif

se :idea: .... :devil: :smash:

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] ah po ke ky klubi futem une, Neo i shkrete kaq frike paske?// [/qb]
ahhh po o i Qut ai /pf/images/graemlins/laugh.gif o rraf me voj e uthull ... ti don me u rraf :devil:

olti

Neo

Moje beni gje si ato gocat e Safos, se e kam qef t'iu shof i cik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si Amazona qe jeni :wink:

Pastaj e keni hequr dhe ju njerin gji si ato te lashtesise, se ato ashtu benin :wink:

olti

Neo

Por mos t'rrej menja, se shoqet pasi ta kene provuar sigurt nuk do kene deshire te bejne pjesen e dyte te punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ca eshte ky qe gjeta ke dera moj :idea:

uea146_p188.jpg

Ke keni bere hero te pare te kauzes kshu, mos jo me mumifikim se u tmerruan te tjeret, tregoni c'beni hap pas hapi se na mbeten jashte dere te tere keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

edhe un jam me piken 1 te linosit...arsyeja bredhja /pf/images/graemlins/laugh.gif

2. Perberja e klubit asht interesante, po duhet pa mos ka "tradhtare" ne gjirin tene (tipi i atyne te dashuruara me nji ose ma shume trupa plotesues (shtues race) ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

... per ke e pate fjalen NE KTE PIK ti zonje :idea: :devil:

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Por mos t'rrej menja, se shoqet pasi ta kene provuar sigurt nuk do kene deshire te bejne pjesen e dyte te punes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Neo kur te kalosh nga pika e 3 e rregullores, do lutesh qe te kalojme ke pjesa e dyte e pikes 4 per i her!
Dhe ti e di qe ty te kam merak vete :wink:
Punet s'i lej as i her per gjys!

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] edhe un jam me piken 1 te linosit...arsyeja bredhja /pf/images/graemlins/laugh.gif

... per ke e pate fjalen NE KTE PIK ti zonje :idea: :devil: [/qb]
Zonjush!
Ti Abs njef nanji qe pyt kshu :wink: :devil:
JO tradhtareve!!! :smash:

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga alma negra:
[qb]
Zonjush!
Ti Abs njef nanji qe pyt kshu :devil:
JO tradhtareve!!! :smash:
[/qb]

e para mos me ul nje shkalle ma poshte me ate titullin Zonjushe...se i kam kapercy te 18_tat
me kohe shyqyr...! :cool:

kurse e dyta, ku ka tradhtaR (i bike me nje R),ktu o goc :eek:
s po shoh kund, nese do thuash per ato `nje grusht cuna` qe kemi n liste, n raport me ushtrine tone...ato quhen ne kte rast (simbas meje) te shfrytezuarit :devil:

pyetja eshte, si do ti `ushqejme`..qe t kemi gjah per vehte...perndryshe gjujme n ajr...oder? :idea:

e treta, sa t lehte e paske doren :goofy:

---->shenja e ushtrise kjo :cool:

Danae

Primus registratum

eh po sa vone qenka hape tema per te permbush aspiratat tona...
tek tema e tradhetareve me shkau kaushi i akullores nga duart,Harku*(desha te them).
nuk ka tradhetare mes fondatoreve /pf/images/graemlins/wink.gif ,se zakonisht ne kete pike gjithmone grate jo amazona kane pase probleme te brendeshme.
naten e mire amazona te dashura!
flini te qeta se u ruaj une :mad:

Danae

Primus registratum

eh po sa vone qenka hape tema per te permbush aspiratat tona...
tek tema e tradhetareve me shkau kaushi i akullores nga duart,Harku*(desha te them).
nuk ka tradhetare mes fondatoreve /pf/images/graemlins/wink.gif ,se zakonisht ne kete pike gjithmone grate jo amazona kane pase probleme te brendeshme.
naten e mire amazona te dashura!
flini te qeta se u ruaj une :mad: :sleep:

Danae

Primus registratum

do vish me nejt roje me mua te qershia?? /pf/images/graemlins/laugh.gif
p.s.me asht thy zemra sot absi :cry: