AMAZONA CluB

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: AMAZONA CluB

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
Menjefjale arrin me ja bo kurrizin pasterma ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo ...SHOLLE /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Toc kuklle pse nuk del kurre ne shesh...Mos u tremb Penelja nuk eshte aq e eger sa duket /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kush osht Toci mi? :confused:
Ene mos me prish reputacionin Lare, jam e eger fareeeeeeee...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
Menjefjale arrin me ja bo kurrizin pasterma ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo ...SHOLLE /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E shifni Kordelen sa shpejt i merr punet seriozisht. I siguruam opingat per dimer... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] :sleep:
se mos sulmohena n'gjume mi :smash: [/qb]
Sulmet e nates lejohen se na nevojiten me shtu gjinine.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

une po shkoj me gjete nje teori shkencore me parandalu krimet.
mbase ka formule,tashti jam ne peme por po shoh robin hudin,po shkoj e e giciloj pak.pacim

Ema

Goddes

Lara je njesh fare!

Me duhet te dal,kam njerez ne zyre.
Shihemi ne betejen e neserme.
Per sot seanca mund te vazhdoje deri kur te lodheni /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s:Sa m'ka pelqy ai grupi luftarak i Penelses,kam dash me hy ene vete,me bo ashtu...karate! :wink: :wub:

Kordele ca ishte ajo amazona virgjer mi :eek:

olti

Neo

door.gif

Eni_883

Primus registratum

Erdha dhe une. Shigjetat me vete i kam se jam dhe ashtujshe 'shigjetare' /pf/images/graemlins/wink.gif plus qe vdes te zihem pak me cunat. Me caktoni posten kufitare ku do rri une /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Une du me boj pjes ne stafin dipllomatik t'grupit, pasi duhet ne i gjo e till ...sherben me ja mor kalan nga mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

Eni rri se i tmerrum e shef qe s'guxo njeri me fut koken ma mren ke ky kLLubi /pf/images/graemlins/laugh.gif

tea, ca strategjie dipLLomatike ke ti mi, ka lart posht apo ka poshte lart :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] tea, ca strategjie dipLLomatike ke ti mi, ka lart posht apo ka poshte lart :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une i kom ca stragjeti ...po s'me len sekreti profesional me tu pergjigj nese fillon nga lart poshte apo nga posht lart :wink:
:devil:

m'kupton nashtina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E rendesihme eshte te te kuptoje "objekti" jo una :wink:

Aman si s'po e fut koken asnje ketu moj :idea: :rolleyes:

E cuditshme :idea:

TEA

Forumium maestatis

ku ta fusin moj amon ....t'bin n'durt tona ..o me keq se n'durt t'kanibalve /pf/images/graemlins/laugh.gif

se pe Neo-n qe sa hyni doli
door.gif

:lol: :lol: :lol:

TEA

Forumium maestatis

e keni parasysh punen e karremit dhe te peshkut /pf/images/graemlins/wink.gif ...qe sillet rreth e perqark por nuk reziston dote ....dhe bi n'grack.....ja kshu ne puna e seksit kundert /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Per definicion ai nuk eshte seksi "i kudnert" Tea, por "plotesuesi" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

o dhe e kundert Kordele dhe plotesuse /pf/images/graemlins/wink.gif

shpiegim!

psh: Haxhi(emri) Pishmoni (mbiemri)

qe te dy jan te kundert sepse nuk jan qe te dy emera ose mbiemera. Pra nje eshte emer dhe nje o mbiemer ....pra jan te kundert por dhe plotesus sepse fal atij Pishmonit kuptohet qe o Haxhi Pishmoni dhe jo Haxhi Qurraveci . /pf/images/graemlins/laugh.gif