AMAZONA CluB

Danae

Primus registratum
Re: AMAZONA CluB

ishte per copat qe duheshin provu mi,po kjo tema na paska gjete ne hall me qeshe e paska sukses.
ne lufte,jo mi se nuk do i asgjesoj fare une thashe kur ta gjej do e gjuaj,e do luftoj po deri sa ta gjej me mire vazhdoni kerkimin per t****n ideal.
thuhej kshu lara? /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Penelse ne kemi dhe kuaj,mund te luftosh nga maja e kalit dhe te kalerosh njekohesisht :rolleyes:

Kordele zgjidhe vet bashkpuntore,mjaft mos me qen shtrig.
Lara shif ri ca thot kjo per ty :devil:

Kordelja

Valoris scriptorum

E ka gjet Lara moton po mos u lodhni kot:

Te shikojme endrra dhe te gjejme idealin e t*r*a*p*i*t

:lol: :lol: :lol:

Na shkon si moto qamet :lol:

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
/pf/images/graemlins/laugh.gif Majaft m'ka denu perendesha e femrave qe m'ka lone thate deri nime, do me m'lone thate per gjithe jeten m'gja... /pf/images/graemlins/laugh.gif .Aq eshte , sa del llafi qe Penelja lufton trup me trup e shif kur te me sulen ca trupa 85 kg /pf/images/graemlins/laugh.gif me me vu poshte.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
po u dorezoke penelke /pf/images/graemlins/laugh.gif ,po nuk eshte e dhimbshme mi??

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb] ishte per copat qe duheshin provu mi,po kjo tema na paska gjete ne hall me qeshe e paska sukses.
ne lufte,jo mi se nuk do i asgjesoj fare une thashe kur ta gjej do e gjuaj,e do luftoj po deri sa ta gjej me mire vazhdoni kerkimin per t****n ideal.
thuhej kshu lara? /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti danae kujdes mos i cfilit shume kundershtaret se do na duhen per beteja te tjera e ne amazonave s'na pelqen te luftojme ne njerez te dobet e te thone qe i fitojme betejat me hile /pf/images/graemlins/smile.gif
Harrova me ju thone se meqe po perpiqemi te shpikim frankeshtainin ideal dmth se nuk ka ************** ideal :cry:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] E ka gjet Lara moton po mos u lodhni kot:

Te shikojme endrra dhe te gjejme idealin e t*r*a*p*i*t

Na shkon si moto qamet :lol: [/qb]
Lara eshte guida shpirterore e Klubit /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

po vete ideale jemi ne,edhe ideal te kishim do ishte teper.
Mbaje veten se te dhame nje kale e te nisem per lufte,ose te mbyllim ne dhomen e torturave.
( :cry: ,ky do ish krimi)
une nuk du ideal,se dashuroj difektet /pf/images/graemlins/wink.gif .

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rush:
[qb] Penelse ne kemi dhe kuaj,mund te luftosh nga maja e kalit dhe te kalerosh njekohesisht :rolleyes:

[/qb]
Hamshorin e zi e du per vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Grupin tim e du te formume nga Lara, Izi, Kordja dhe Hotti. Jom mundu me zgjedh eksperte ne te gjitha specialitetee e mundjes sic e shef.

Lara per " drejtperdrejtesi qellimi" /pf/images/graemlins/wink.gif .
Izi per " tallje T*R*A*P*I" /pf/images/graemlins/wink.gif
Kordja per" sulm shurdhuse thartues, rezervim konservash e shellirash( edhe kellirash) /pf/images/graemlins/wink.gif " /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hotti per " tundim i seksit mashkull deri ne tharje gryke per piken e ujit" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vete kom per te kordinu aksionet kur te jete nevoja e do vendos kush do jete viktima e castit.

Goca

Primus registratum

E shkreta ajo qe do e gjeje idealin. Ka per ta bo ai vellain e vet.... :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara :lol: amon se me shkatarrove LOL.

Mas ceres asnji nuk vje mo ke ky KLUBI, a duro burri t'i hiqet leshi me cera, edhe sikur per kembim te flete i nat me Lara Croft-in nuku e bo :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Penel una e kom nji vlla s'du mo, me del e tepro ai qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Efhe Trany qe do ma hiqte qafe me ka hik me flejt ke shpia dushmanit :shrug:

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] danae amazonat nuk dashurojne. E shumta ashtuin dhe vrasin pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po s'boka njeri me dashuru difektet se e perjashtokan prej kryesiet,une defektet thashe e jo njerezit mi cupa.

Kordelja

Valoris scriptorum

Lara ke harru me thone qe do e krasisesh aty ketu par se ti veshish fustan per me evitu relievet qe prishin harmonine e linjave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga * Penelat e Van Gogut *:
..Kordja per" sulm shurdhuse thartues, rezervim konservash e shellirash( edhe kellirash) /pf/images/graemlins/wink.gif " /pf/images/graemlins/laugh.gif ..
Peelina kom ra me i kripe te mire guri ka ca kohe qe eshte aq e rralle e te bo zaire per dimer polar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Gjejeni idealin dhe sillmani. Kam per ti depilu kembet me cera dhe sqetullat dhe mustaqet. Kam per ti bere pedikyr manikyr. Kam per ti vesh geta rrjete dhe fustan te hollshem dhe taka. Pastaj kom per ta bo moter [/qb]
nuk e dijsha qe punoke si depilatori ti:D

Danae

Primus registratum

ok,do u tradhetokam,do bej alenace me cunat /pf/images/graemlins/tongue.gif do ti sjell ti besh motra,pastaj do rihyj ne statusin tim.
ah harku im qenka i perkryer!

Kordelja

Valoris scriptorum

Goce Amazonat Shqiptare ishin te virgjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pyt Leken e Dukagjinit po s'besove :eek:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Peelina kom ra me i kripe te mire guri ka ca kohe qe eshte aq e rralle e te bo zaire per dimer polar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Menjefjale arrin me ja bo kurrizin pasterma ... /pf/images/graemlins/laugh.gif