AMAZONA CluB

hot

Hotgirl
Re: AMAZONA CluB

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] po jeni te gjitha goca, shofim ja bejme disi, perndryshe i di ca hotele shume te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si thua per nje "one night stand" ke koteci pulave?!
vetem ti ne ximi :devil: :lol: :lol:

Guest

BENGO p.... ke plot ne forum une od te bej cuna /pf/images/graemlins/laugh.gif qe mos behet xhelozee fejumja pra /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
[qb] po jeni te gjitha goca, shofim ja bejme disi, perndryshe i di ca hotele shume te mire /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si thua per nje "one night stand" ke koteci pulave?!
vetem ti ne ximi :devil: :lol: :lol: [/qb]
I dont know why they call it STAND when no one is actually standing :rolleyes:

luci /pf/images/graemlins/laugh.gif , te fejumen e kam larg /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Ca bohet mer!
Kapni njona kto cunat i myllni atje ke burgu lopes,i fshikuloni gjersa tu dhemi melcia se na meten neper kome!Rrac e keqe! :smash:

Guest

sa me pelqen kur me therret luci /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] Ca bohet mer!
Kapni njona kto cunat i myllni atje ke burgu lopes,i fshikuloni gjersa tu dhemi melcia se na meten neper kome!Rrac e keqe! :smash: [/qb]
Aman mo mblidhjani klubit se kane dalldis femrat. Ti Lucifere mos ki shume kontakte me armiqte se do te te raportoj pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: Ore Salon ma gjeti njeri se me ka ik nga zyra e s'po e gjej me. Plus hajduti su duk me ketu pasi e emeruan skllavin tim personal. (mesa duket po bekam pune te mire /pf/images/graemlins/smile.gif ) ciao

bengu

Primus registratum

me falni po se kuptova, ky eshte klub i femrave dhe meshkujt nuk lejohen?! :rolleyes:

skam qene kendej koheve te fundit

Eni_883

Primus registratum

[qb] me falni po se kuptova, ky eshte klub i femrave dhe meshkujt nuk lejohen?! :rolleyes:

skam qene kendej koheve te fundit [/qb]
papapapa sa te thelle paskan qene edhe 'excuses' i kane te sofistikuara. Pse e lal ca i dije amazonat ti?? apo kujtove amazona club = strip club /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

Guest

mos ja qaj hallin bengut ti eni se i bej une strip dit per dite ke shpija /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]
[qb] me falni po se kuptova, ky eshte klub i femrave dhe meshkujt nuk lejohen?! :rolleyes:

skam qene kendej koheve te fundit [/qb]
papapapa sa te thelle paskan qene edhe 'excuses' i kane te sofistikuara. Pse e lal ca i dije amazonat ti?? apo kujtove amazona club = strip club /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
nuk kam kujtuar se eshte strip club vetem as lesbian club jo /pf/images/graemlins/laugh.gif
duhet te na falenderoni qe vime ne ketu /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

un per vete te falenderoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

jam perplot me falemnderime une, ben i puthje ke faqja /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

o gra!! a ta jap i menim?!
them ti myllim kta gjelat ktu ke halet e kotecit ne ti japim vetem fara kunglli deri sa ti zejn veshkat!!
ose majasilli jarebi /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

tirana

Primus registratum

..ose ne vend te duartrokitjeve ne kongresin e Bashkimit te Grave te Shqiperise

hot

Hotgirl

jaja!! duartrokitjet na duhen!! kjo do rujt per gjo tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Muno ti pa Avatar dhe pa Majmuni dhe Il Majmuno qeke ma keq se Hoti pa lujt ate sumen e vet /pf/images/graemlins/frown.gif

Ke humb lezetin /pf/images/graemlins/frown.gif

Pa mendo ta hiqte dhe Hoti ate avatarin do i ikte gjithe sharmi /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithe suksesin aty e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif