Aleanca

durrsakja

Primus registratum
Re: Aleanca

Nahara eshte undercover to another secret society.

Ti ????????

ps. pergjigju pyetjes ne pm se me hongre.

Posht Kapitalizmi.
Rrofte bashkimi intelektual. /pf/images/graemlins/wink.gif

olti

Neo

alda_durrsakja.gif

un jam ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsakja

Primus registratum

ku ke humbur moj krushke? /pf/images/graemlins/frown.gif

Ty nuk tu caktua kurre detyre, e ka tjeterkush ne dore /pf/images/graemlins/wink.gif
E kalofsh mire /pf/images/graemlins/smile.gif

My Olti is here, po motra kur po me vjen?

Direktivat e reja me vone!

ezhderha

Primus registratum

po si dreqin spo kthehem o serenity? a jena apo s'jena aleance???

shyqyr qe u bame prape te gjalle, se kishim hupe krejt per da dite...

durrsakja

Primus registratum

Po me rastin e votimit unanim te Kombeve te Bashkuara mbi rezoluten e hartuar per ceshtjen e Irakut, mendova t'u mbledh dhe nje here! /pf/images/graemlins/wink.gif

Nak me verte martohet Harapi? Sikur e kishim lene do iknim te dy ne dasem! /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

eh aleanca kohe te paha rruara to /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ja ku jam, me e forte se kurre.

Shpresoj qe detyra ime kesaj radhe te jete e veshtire , sepse dua te shkrij talentin tim artistik per te lyer muret e Rezistences.

durrsakja

Primus registratum

Po vdiqa, m'i beni homazhet ketu! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mire se ju erdha! /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mire se erdha edhe une e paftuara /pf/images/graemlins/smile.gif
Aleanza eshte kunder rrezistenzes ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Neo heke ate avatar :mad: :mad:

durrsakja

Primus registratum

Paperina, ne nuk jemi kundra Rezistences apo reflektorit e ku di une, aq me teper qe shpirti kundershtar do thyente vete idene e Aleances! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ata te Rezistences (pak) po i kategorizojme ne ate perqindjen e vogel te popullsise me aftesi krijimi - ide abstrakte...me nje fjale ideologet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne jemi, vetem jemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Na beni ca per te qeshur se vetem per politike qe s'kam fuqi te marr gje seriozisht!

bebi

Primus registratum

me ju than te drejten si shkodrane qe jam, un jam e qefit muzikes dhe humorit... por duke pa nje dyndje te madhe ketu, erdha edhe un per te kerku nji karrige..
tashi bani si te doni po un nga ketu nuk iki pa marr postin e duhur!

:smash: ketu qendroj dhe pike!

olti

Neo

Ok ty do te vem pastruse te zyrave te aleances /pf/images/graemlins/laugh.gif
Apo apo me mire do te ishte sekretarja
ime personale /pf/images/graemlins/wink.gif shiko se t'maj mir un' /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
nqs 'punon' mir do te ngrim n'detyr /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Paperina, ne nuk jemi kundra Rezistences apo reflektorit e ku di une, aq me teper qe shpirti kundershtar do thyente vete idene e Aleances! /pf/images/graemlins/wink.gif

Ata te Rezistences (pak) po i kategorizojme ne ate perqindjen e vogel te popullsise me aftesi krijimi - ide abstrakte...me nje fjale ideologet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne jemi, vetem jemi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Na beni ca per te qeshur se vetem per politike qe s'kam fuqi te marr gje seriozisht![/qb]
Aleanza, popujt e bashkuar te albforumit e kane per detyre:

1) Te marrin ata/o te rrezistences (apo te rreflektorit) e ti hedh ne rrugen e duhur. Kohet e fundit jane mbledhur per t'ju kunderveshur tere Patrise. Kjo eshte gje e palejueshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu u vendos ne parlament.
/pf/images/graemlins/wink.gif

2) Parlamenti mblidhet neser ne ora 2 per te ridiskutuar rregulloren dhe masat qe duhet te merren ndaj tyre. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

3) Te rroje Partia e Anashisteve, qe u mblodh vjet po ne kete af /pf/images/graemlins/wink.gif

4) Aleanza e Anetareve te Bashkuar te Albforumit ,kerkon vice president . (Presidentja nuk ka kohe e i mungon vullneti te merret me politike )

Kandidati i momentit eshte Abstract. Votate!