Albumi (Komente)

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

Rene, do t'i thyj komet ty...ose ate gishtin qe ma ma nalt ke fansat /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

renea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] pASKA HALA ROB QE i njof ne AF?

Sa mire.

pershendetje miq [/qb]
ue ue ue, ke je o?

flm per photoshop, e more mesazhin tim,
uo vllacko, do takohemi nga christmas?

Kordele, te kam xhan, mos mi thyej kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

kordele tani e pashe qe kishe bere kerdine nga fansat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga renea:
[qb] ka vetem nje syzeze, dhe ajo poston ne AF, te tjerat jane impostore /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I soooooo agree!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

meqe ra fjala te te vjetrit..... kam harruar Blendin...ka qene edhe Roni....ai qe dilte ne foto mo kostume :devil:

rrace e bukur ne shqiptaret /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Fillimisht postuar nga anadoktoresha:
[qb] YEP SY ZEZA... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Anna :kiss:
po pres une... te te shtoj emrin ketu te lista ehehehehe

:wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Kulmi... qe ka ardh puna qe ti te pranosh me boje te zez' ne sy te te gjithve qe ti je produkt i shtypjes me kom' t'Munit !

Nuk e di pse menova qe do m'citoje i cik me t'futme. /pf/images/graemlins/laugh.gif Muni t'shtypt ty ishalla, se une vetem thash qe jom rrush i zim n'kazon! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

ajo me floke roze asht Dua nga Kosova, asht si shpirt n'gjithcka, mike e mire e jemja, tjetren se njof.

R :kiss:

Princesha

Primus registratum

Se kuptoj pse disa nxjerrin albumin e tyre personal ne forum(po ama te gjithin se /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Diavolessa

Valoris scriptorum

Pinky_Dua.sized.jpg

:wub: :wub: :wub: :wub: E amel si gjithmone.

Dua

Primus registratum

Se kuptoj pse disa nxjerrin albumin e tyre personal ne forum(po ama te gjithin se )

Ta them une pse, eshte fun dhe behet tollovi, filani e leshon nje fjale, tjetra nje me shume ...e keshtu llaf hesapi i AF-se. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca flm, edhe mu m'pelqen shume ky Pinky version, per fat te keq tani qe punoj ne ushtri e kam te ndaluar te mbaj floket pink, dmth jam braun prape. /pf/images/graemlins/frown.gif

D.

disku

UNI

Dua kosovare je ti?? :eek: :eek: :eek:
Floket boji vishnje se kam idene do te shkojne me shume. :thumbsup:

mostro

Putraku

kur tja filloj dhe çunat thuaj!!!
Me u ba te xhithe si DUA..
Apo don ere LR ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Ej dua ca sutjenash qekan ato moj se nuk i kam pa naiher kte tip.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Tung Diello /pf/images/graemlins/wink.gif

Dua

Primus registratum

Neo, nuk e di cfare sheh ti, por sytjenat s'shihen, te pakten ne kete foto jo, ajo eshte bluze, bluze vere. Sa largpames qe je! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tung tung

D.