Albumi (Komente)

mostro

Putraku
Re: Albumi (Komente)

Fillimisht postuar nga J'adore:
[qb] un e dua Putrakun!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Flori nxjerr nga goja kjo goca ktuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s ele una /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

o inso, ça paske qene e burr! leje se ka pune çuni. putro, perqendrohu vlla!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] un e dua Putrakun!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Flori nxjerr nga goja kjo goca ktuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s ele una /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe une e dua Putrakun. Put Put si Putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Cruel_Intentions

Primus registratum

Yllke, do me bo sherr ee? shoqerin e ndaj po dashurin as mo s co neper mend. Sidomos qe tani ka marr thirrje per Diktator ku ka me sexy fuqija ne duart e Putrakut:D

Anana

Primus registratum

[qb] Yllke, do me bo sherr ee? shoqerin e ndaj po dashurin as mo s co neper mend. Sidomos qe tani ka marr thirrje per Diktator ku ka me sexy fuqija ne duart e Putrakut:D [/qb]
Ka marre Putraku thirrje per Diktator? Ua, ky eshte news. Putraku eshte paqesor si engjell.

Meqe tingellon e dhunshme ti kur qeke ne dashuri, s'po nderhyj. Enjoy. /pf/images/graemlins/wink.gif

Dua

Primus registratum

Hajdut, ta leme pak edhe ty, nga fundi. Un du mesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

zog

Primus registratum

do me i llustru kepucet apo mendon se je me e bukur se ato te treja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Dua:
[qb] Hajdut, ta leme pak edhe ty, nga fundi. Un du mesin /pf/images/graemlins/laugh.gif

D. [/qb]
un per vete i jam fut ne krevat i her. ti ça ke bo qe bo si cub? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] do me i llustru kepucet apo mendon se je me e bukur se ato te treja. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mer ti po ajo ka qef numrin cift, do te bohet e katra /pf/images/graemlins/laugh.gif

SyZeza

Grupi i të moçmëve!

Kam me shume se dy vjet qe lexoj neper faqet e albforumit e asnjehere nuk kam shkruajtur ketu tek komentet ( me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Sot mora "Kurajon" te shikoja tere fotot e miqve te albforumit e me hengri goxha kohe :mad: por diku andej vura re se njera nga NYC kish postuar disa foto nen emrin syzeza!!!!!!!!syzezaaa!!!!!!! Ajo Syzezaaaaaaaaaa nuk jam uneeeeeeeeeee ( jo se juve ju intereson /pf/images/graemlins/laugh.gif por me intereson mua ) nuk ka te drejta nicku ketej aman?!! lol

Tani qe te jem brenda ne teme... persa i perket fotove ketu te albumi i AF
1-Renea je me fantastiku
2-Djepi & motra jeni te dy te mrekulllueshem
3-Dwvsaku,Xingaro ,Mohican,Dua,Naiked Fairy,Insane,Putraku ..... :thumbsup:

P.S. L_R & Majmuni Hirko..jeni dy rrushat e AF, jeni te paarritshem!! :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Vallai Syzeza, une jom i arritur, me i llaf i pjek, ndersa Muni nuk e di, me duket se ai osht i djeg /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te njejten gje do thoja edhe per rrushin, rrushi osht Muni, une jam rrakia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti mos e nxir foton tende ke albumi se do kesh probleme, do fillojn te te ngacmojn te gjithe cunat Afes pri her /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Te njejten gje do thoja edhe per rrushin, rrushi osht Muni, une jam rrakia /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kulmi... qe ka ardh puna qe ti te pranosh me boje te zez' ne sy te te gjithve qe ti je produkt i shtypjes me kom' t'Munit !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

renea

Primus registratum

ka vetme nje syzeze, dhe ajo poston ne AF, te tjerat jane impostore /pf/images/graemlins/laugh.gif