Albumi (Komente)

champaign girl

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

ai me ngja si nori i reese whitherspoon, ryan philip something ja thon emrin m'duket...kshu qe mos u ngrifni shume!!!

Odea

Primus registratum

Sailoro, vallai si sailor duket ai cuni aty. Apo sia ka venos ene titullin fotos, "tek vezhgoj"...papapapa, bukuria te merr trunin per shpirt te enverit, na ka lon pa gjo fare lol

Nqs ata te Sopranos kerkojne nje aktor te ri, ja ku e kane nje specimen ketu :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea :wave:

Rambla

Primus registratum

sailor eshte ne gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe mire e ben)

odea sa i dobet ai mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

s0ni

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve.

Une jam anetar i ri ketu, ndaj mendoj se do te qe mire te prezantohem ne fillim.

Foton time e keni pare, dhe e shoh qe qenka bere vertet objekt diskutimesh, sidomos ne faqen e fundit te kesaj teme. Po zbuloj gjithashtu se paskam dhe nje shok ketu... Djepi me njihka me emer. Djep une s'e kam idene se kush je me thene te drejten, po jam i bindur qe po te me kujtosh ndonej episod, do ta njof dhe une patjeter. /pf/images/graemlins/smile.gif

Emrin e kam Edison, po gjithmone me kane thirrur Soni, si familja dhe shoqeria. Jam nga Durresi, 22 vjec, dhe si gjatesi aty ke 190-ci. Po bej mbi 5 vjet tashme ketu ne SHBA, dhe jetoj me familjen ne Penn. Jam tip atdhetar kshu, me thone te drejten - edhe nga fotoja kuptohet kollaj. Qese kam ardhur ketu, s'kam qene ndonjehere ne Shqiperi, dhe jam bo derr dmth. Mezi po pres te shkoj, dhe them qe nga gushti me kismet duhet te jem ne Durres kete vere.

Ju jeni te gjithe individe shume simpatike. Ju falenderoj te gjithve per vleresimet rreth fotos time, pak rendesi ka nese ato qene pozitive, negative apo mosbesuese. Une nuk jam tip qe me ngel qejfi kollaj.

Shpresoj te krijoj sa me shume miqesi ketu.
Pershendetje.

Rambla

Primus registratum

e shifni ju sa te bukur dhe me edukate jemi ne durrsaket /pf/images/graemlins/laugh.gif

j'adore ti jepi njehere mireseardhjen çunit, pastaj pyete se si eshte :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

champaign girl

Primus registratum

o sono posto edhe nai foto tjeter qe ta verifikojm se sdu te zihem kot me loliten pa nai arsye te vertet /pf/images/graemlins/laugh.gif . jo per gje por ne kto kohe qe jetojm ne si beson dot as asaj qe tka bo koken.

Furor Aquila

Primus registratum

sexy_005.jpg

yp.jpeg

Diavolessa

Valoris scriptorum

Grazie Dua :kiss:

Pretendoj me e dit ca eshte shkrujt ne anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Translate pls.

pS: Kam hy ne dpresion total ..i kam pre floket ibret..plus shume te shkurtera sot :cry: :cry: :cry: :cry:

champaign girl

Primus registratum

perkthimi:

Sy engjelli
Une jam i satisfuar (ose i kenaqur)
Nuk dua ta degjoj historine tende sepse mund te shikoj gjera qe dua te shikoj...Ne syt e tu

se di a ka kuptim, un vetem e perktheva fjal per fjal /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. ngjyren e flokeve e ke llaftar fare /pf/images/graemlins/wink.gif