I
insane
Guest
Re: Albumi (Komente)
PS. Per papin ajo me lart
PS. Per papin ajo me lart
e di ti shprehjen qe te pershtatet ne kte rast po te ishe femer kuuuuuuuuuuuuuuu......nadhe /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Hermes:
[qb]Po ku e pe moj e uruar... edhe nje here qe u shpreha per pelqime virtualisht (dhe per me teper, per 4 cope njeheresh) ku te le ti, syte e veshet pipez mi ke /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb] C'paske qene per te gjuajtur he depsez. Pale pale i do dhe me shumice, ketu ia keq virtytet kavalereske vetes i dashur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
By the way, hope u r ok.
E [/qb]
Sa per "virtytet kavalereske" ti mi njeh mire, keshtu qe mos u influenco nga ajo qe une shkruaj ketu, ti e di qe eshte thjesht kamuflazh /pf/images/graemlins/wink.gif
Nice to have you here again after such a long time :kiss:
:wave: [/qb]
ahaaaaaaaFillimisht postuar nga insane:
[qb] lene ate ti mos i bej dredh. a tvi i cik aty te vendodhja jote une? [/qb]
shyqyr qe s'jam thuaj, se ndryshe do ishim shoqe e do flisnim per modele flokesh & moden e cizmeve.... Brrrrrrr :lol:Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
e di ti shprehjen qe te pershtatet ne kte rast po te ishe femer kuuuuuuuuuuuuuuu......nadhe /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
kush eshte kjo mo amaniFillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] E keni pa kte re?
![]()
Kjo rraca boshnjake eshte e bukur! [/qb]
I like, I like!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Dr. Sue:
[qb] me falni kush eshte ky cuni?
[/qb]![]()
kjo eshte me simpatike! /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga - Neo -:
[qb] E keni pa kte re?
![]()
Kjo rraca boshnjake eshte e bukur! [/qb]