Albumi (Komente)

Goca

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Bojeni per preshte e pra... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blegtori e bujqesi knej... /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

qe kishe vene dikur kendeja, po nejse per mu je me e mire ne realiteti, mos boj foto hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ho e pra mo.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aq ishte , ca dite , kush e pau e pau, kush s`e pau do shofi naj tjeter ma mrapa..., psh ate ku je edhe ti bashke me mu... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S: tallem. /pf/images/graemlins/smile.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] qe kishe vene dikur kendeja, po nejse per mu je me e mire ne realiteti, mos boj foto hic /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me leje : Ajo osht e bukur ne realiteti' dhe ne fotografi' (edhe ke sheshi Omonias /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pa bikini (domethon me rroba vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe me bikini kshu si ka dale kto dite !!!!

Ja kshu posi !!!!

Goca

Primus registratum

Epo ene kjo pune ere. /pf/images/graemlins/laugh.gif ... me cfare qellimi vihet fotoja e shif kush na bon komplimenta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

po deshe shajme neve :devil:

p.s. dhe ate te bej une te ve foton ketuja /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Izi e Triny... :kiss:

Nji pyetje , dje kam pare ne enderr sikur kisha nje bebe dhe po e mbaja ne krahe. Isha ne nje rruge te Durresit , ne nje kryqezim ( tek 21, 15) dhe dikush po mundohej te ma merrte a ti bente keq, nderkohe qe une e mbroja , por pastaj doli njeri si tip trimi qe me shoqeroi ... :confused:

Cfare do me then ?!

heuuuu! 4 faqe koment per leshin. Ju keni ik per lesh!
Nderkohe, kush eshte duke marre ndonje klase anatomi nuk ka me nevoje per ato monstrat prej allcije, mund te marre keta dy poshte per ekzemplare. This is glutus maximus, this here is the deltoid.... :lol: :lol:

2003_100.sized.jpg

bebi

Primus registratum

meqe keka kompetijshen leshi, simbas deklaratave njerzit te japin edhe provat.
Blendi ca ishte ai postimi ma siper /pf/images/graemlins/blush.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga * Me bikini *:
[qb] Izi e Triny... :kiss:

Nji pyetje , dje kam pare ne enderr sikur kisha nje bebe dhe po e mbaja ne krahe. Isha ne nje rruge te Durresit , ne nje kryqezim ( tek 21, 15) dhe dikush po mundohej te ma merrte a ti bente keq, nderkohe qe une e mbroja , por pastaj doli njeri si tip trimi qe me shoqeroi ... :confused:

Cfare do me then ?! [/qb]
pm, per pyetje kaq personale /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. kush nga ata aty siper eshte anetar i forumit, :eek: (apo fotografi) :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb] Mu shpif rraca mashkullore tashi... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse mi??kur me pe mu mendove ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]
pm, per pyetje kaq personale /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Pse mi, kaq e keqe qeka pergjigja keshtu?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thuje ketu se s`kam te fshehta me juve une... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
[qb] Mu shpif rraca mashkullore tashi... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Pse mi??kur me pe mu mendove ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Heren e pare isha shume e zonme me nje sere vezhgimesh, po heren e dyte po. /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

hi insane!!!
na ishit kenaqur ne mbremje mature,edhe dita e fundit e shkolles,mire ishte meqe te muri ishte e shkruar forza MILAN!
bellino djali! /pf/images/graemlins/smile.gif