Me leje : Ajo osht e bukur ne realiteti' dhe ne fotografi' (edhe ke sheshi Omonias /pf/images/graemlins/laugh.gif ) pa bikini (domethon me rroba vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe me bikini kshu si ka dale kto dite !!!!Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] qe kishe vene dikur kendeja, po nejse per mu je me e mire ne realiteti, mos boj foto hic /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pm, per pyetje kaq personale /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Me bikini *:
[qb] Izi e Triny... :kiss:
Nji pyetje , dje kam pare ne enderr sikur kisha nje bebe dhe po e mbaja ne krahe. Isha ne nje rruge te Durresit , ne nje kryqezim ( tek 21, 15) dhe dikush po mundohej te ma merrte a ti bente keq, nderkohe qe une e mbroja , por pastaj doli njeri si tip trimi qe me shoqeroi ...![]()
Cfare do me then ?! [/qb]
Pse mi??kur me pe mu mendove ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga * Me bikini *:
[qb] Mu shpif rraca mashkullore tashi... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Triny:
[qb]Pse mi, kaq e keqe qeka pergjigja keshtu?!pm, per pyetje kaq personale /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif
Thuje ketu se s`kam te fshehta me juve une... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Heren e pare isha shume e zonme me nje sere vezhgimesh, po heren e dyte po. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Pse mi??kur me pe mu mendove ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga * Me bikini *:
[qb] Mu shpif rraca mashkullore tashi... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]