Albumi (Komente)

personazh

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

ku di gjo un i ziu, mu anej nga seski me shumic çoç ma shkepi thesin njona sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ...shifni e boni ju

Diavolessa

Valoris scriptorum

ku di gjo un i ziu,

Ketu per t' zi kena morracakun...jam pa syzka por po m'dukesh si jeshil mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Naten te dy se lash nom ...hala s'kam fjet :mad:

personazh

Valoris scriptorum

ik lal futja gjum....kjo tema u bo si "Suami Vs Tre Musketjeret" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Uni:
Bellissima spero che non sia quel che penso io perche se e cosi.. vrava kundershtaret un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Te lutem mos...mos i vrit kundershtaret e tu!!!Po i vrave ato, une do behem patjeter...lezb*** /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

alinos, shume e embel je; komplimente! /pf/images/graemlins/smile.gif

renea, lum kush ka me t'marr mor surrat i bukur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

su@mi, dhe ti si puna ime qenke; s'i duam kacurrelat e i drejtojme floket. Une i bera cope keto te miat t'u i drejtu me mashe :shrug:
nejse, ty te shkojne rrelat; shume simpatike ne foto!

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] ik lal futja gjum....kjo tema u bo si "Suami Vs Tre Musketjeret" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Perso i endrrave te mia,
po pershnes ketu peto peto se m'ka mor malli yllo!
muahhh! te puc fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />Te lutem mos...mos i vrit kundershtaret e tu!!!Po i vrave ato, une do behem patjeter...lezb*** /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif Amon se vec te te shof lesb....do i vras me termen...ama maj premtimin yllo :smash:

lesbian.jpg

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Perso i endrrave te mia,
po pershnes ketu peto peto se m'ka mor malli yllo!
muahhh! te puc fort! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a t'ja boj i çik zili Unicornit dhe Putrakut me ket postimin me siper lal? /pf/images/graemlins/laugh.gif

çao rrusho.

Diddy19

Su@mi

Postuar nga Uni:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Amon se vec te te shof lesb....do i vras me termen...ama maj premtimin :smash:

Po pra,ta thashe edhe me lart:po te vrasesh te gjithe kundershtaret e tu dhe ti te mbetesh i vetmi djale mbi faqen e tokes une do behem lesb***...Prej hallit,jo prej qejfit kuptohet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Ubububujaaaaaaaaa o ronde e ronde kjoja :eek:
UNI ik ene mytu lal,s'ja vle mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Putre, do i qellosh ti Unicornit apo ta boj une? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: o Suam, ik rrasja gjum do na bjere theror Unicornua /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Sme kuptove naqe edhe un pranej do i vras te gjithe kundershtaret qe te zeje halli e te bohesh lesbo ...me mire lesbo sesa ta tallesh me unin kalamo i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Kush i bo vorrin te tjereve,bi vet mrena /pf/images/graemlins/laugh.gif

suami qeka me te vertet nji femer shume e zgjuar..
Dmth s'ja ha UNI shkopin /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] e keni von re qe jena te faqja 69?

mitet egzistojn akoma?!? [/qb]
Bot koincidencash...po te boj i pytje qe ma ke bo ti iher: Nga ca ane leviz avatari hotit??? /pf/images/graemlins/laugh.gif