Albumi (Komente)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

She she njoni me Kravate e cel n'dor :eek: :rolleyes: :eek:

Pranej o sempre occupato teli jot ere :mad:

pS: Sa grada ka kmisha ke supet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Ej,

kush e njeh hete, ti thote qe une po vdes dhe ne testament do e le nje puthje, i thoni te ma beje kete nder. :cry: :cry:
ylli

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb] Oh my God....... ca jan kto kshu mi se na smuren:( [/qb]
hahahahaah... sa kam qesh me kto postimet e tuja, sidomos me kte te fundit. Paske dal edhe ti nga albumi per gjueti troftash m'duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nji koment kisha un (se s'mund t'rri dot pa bo /pf/images/graemlins/laugh.gif ) - m'vjen keq po ai u fotos pare u dukte si katnor Sukthi. :lol:

Nejse...
Tashi hudhini i cik i sy ksaj fotos ktu poshte. Amon mer zot, robt jan t'cuditshem - se ku i gjejn ca foto qe t'kallin daten. Nuk iu duket kjo goca si nje e mbytur ne fund te nje pellgu me uje? Mu kte pershtypje me jep.
O zot ca tmerri!

Untitled_2.sized.jpg

Ela_001

Primus registratum

Po qe katnar Sukthi, athere i bie te thuash "T honktha Thukthin" /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

FALKO

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] She she njoni me Kravate e cel n'dor :eek: :rolleyes: :eek:

Pranej o sempre occupato teli jot ere :mad:

pS: Sa grada ka kmisha ke supet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Rri se me gjysem zemre e vura edhe ate foto. Edhe pa vene ngeli i zene ky cel jo te ve ndonje ballorçe /pf/images/graemlins/smile.gifMos harro qe jam ne uniforme aty :rolleyes:
Kam 2 grada per momentin. /pf/images/graemlins/wink.gif

hot

Hotgirl

ushtar

:lol: :lol: sa kom qesh kur e kom pa
apo se njof dreqin :lol:
kush ja ka punu ket rreng mor amon :thumbsup:

rovena

Primus registratum

SI ka mundesi qe une nuk arrij te shof as edhe nje foto sme hapet hic ajo fotoja e faqeve...
Hajt me thoni ca ka se po maroj ti shof pak keto njerezit qe bani ju komente per to... /pf/images/graemlins/smile.gif

Don_Mondi

Primus registratum

edhe smunda ti shoh te gjitha por per sa p[ashe

marshalla marshalla marshalla marshalla :plol

se ju hajm ne sysh

Mondi

TEA

Forumium maestatis

pse ke dal si kulla pizes ti mi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif qeshje :angel: -re ke linos /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos, t'hongsha pantullet e dokut /pf/images/graemlins/laugh.gif une ngordh per kesi rehatlliku /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s.Do m'i lesh i xhiro :angel:

alinos

Forumium maestatis

Lara
te duhet nje dallge qe te shuash velitjen :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordele NCUQ, jan pantullet e mi te preferuara (trecerekshe /pf/images/graemlins/wink.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pap
son piu bella dentro :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Have I told u lately that I love you /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

Blendi

Primus registratum

Mendje e piste kjo. Hanini ke buzeqeshjen me natyrale, shume simpatike. Une nuk dal dot kurre ne foto aq lirshem, une dal gjithmone si manall!

Diddy19

Su@mi

Nga shkrimet e saja,alinos-in e kam imagjinuar gjithnje si nje nga ato vajzat "serioze",si nje nga ato vajzat e rritura me fytyre te trishte e te menduar,krejt ndryshe nga ajo qe pashe ne foto;nderkohe qe paska nje fytyre teper "raggiante" sic i thone kendej... Aspak e zhgenjyer gjithsesi! /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Dentro?? Che cosa?? Scommetto dentro i pantaloni /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Xhevahire mi xhevahire! Per to gjithnje duhet germuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. Pse ca kujtove ti se nuk e kisha pergatit pergjigjen e? /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif