Albumi (Komente)

Diddy19

Su@mi
Re: Albumi (Komente)

Postuar nga X-Ray:
Hej Zot cfare manie kane femrat per te share njera-tjetren!
Ajo goca larte eshte si yll,kjo ja nxorri menjehere gabimet,papapapaa,pse nuk i vleresoni bukurine,eshte e lezetshme,por direkt e tek kritikat,jo po thoni pastaj qe nuk jeni tamqare,ziliqare,xheloze(per cunat e forumit),arrogante...
E di cfare keni ju djemte X-Ray? Mjafton qe vajzat te kene nje "ballkon" 2 dhome e kuzhine se eshte yll fare.Kurse ne vajzat i shohim vajzat e tjera me sy kritik dhe dime ti veme ne pah difektet...Une thjesht po them se nje vajze e bukur si ajo ,po ti njihte me mire ngjyrat e te kishte nje cike gusto do ishte akoma me e mire.Ngjyra e verdhe nuk shkon fare me te bardhen!

Mos ndoshta me ate fustan te bardhe ,thonjte e palyer fare do dukeshin me bukur??

moonlight

Primus registratum

hahaha, po mire mi, mbase ajo bjodja ka veshur fund ngjyr floriri (t'i shkoi me varsen), apo ka veshur fund ose mbase pantallona ngjyre portokalli (t'i shkoje me manikyrin)... ose ose, varsen e ka kujtim prej dikujt te shtrenjt e nuk e heq nga qafa no matter what, por fundin prap se prap e kominon me manikyrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Nje gje nuk kuptoj une...
perse e nxjerrin foton e tyre disa pa i mbashkangjitur emrin/nickun?! Ca kuptimi ka vec nje fytyre anonime?!

esvathi

Primus registratum

Per mendimin tim Moonlight is the best one .... :wub: (this is my opinion...)
Rroft Durrësi !! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mark

Primus registratum

E di qe eshte montazh por per mendimin tim gje me te shemtut se ky ne te djathte nuk kam pa. Nje femer keshtu te del ne enderr naten dhe te ndjek deri sa bie nga telefi.
Miss Vetulla 2003
Yack!!!
harap-pilgrimeyes.jpg

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb] Per mendimin tim Moonlight is the best one .... :wub: (this is my opinion...)
Rroft Durrësi !! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahaha
ma man mend surratin e? se per surrat po flasim ne ktu.
Rrofsh lal, rrofsh! :kiss:
Ene ti si mashkull si femer se c'ke i gjo qe te ben per vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yoda:
[qb] E di qe eshte montazh por per mendimin tim gje me te shemtut se ky ne te djathte nuk kam pa. Nje femer keshtu te del ne enderr naten dhe te ndjek deri sa bie nga telefi.
Miss Vetulla 2003
Yack!!! [/qb]
Pse ai/ajo ne te majte te pelqeu eeee? A qerata, qerata. /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]
Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Sa lokaliste jeni ju durrsaket! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eeee, te ishte ne doren tone, Durresi do behej ishull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
futjuni punes e hapni kanalin atehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yoda:
[qb] E di qe eshte montazh por per mendimin tim gje me te shemtut se ky ne te djathte nuk kam pa. Nje femer keshtu te del ne enderr naten dhe te ndjek deri sa bie nga telefi.
Miss Vetulla 2003
Yack!!![/qb]
Jo shorty !!
Unë mund të jem i "shumtut" por amo vetullat mos mi shaj se aty e kom gjithë suksesin. Që bo edhe mami jot me më dal përpara e hedh përtok. K.S.M.F

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga moonlight:
eeee, te ishte ne doren tone, Durresi do behej ishull

Dakord jam me ty...ishull nga ato te vegjlit e Paqesorit qe as emrin nuk e kane ne harte /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Dakord jam me ty...ishull nga ato te vegjlit e Paqesorit qe as emrin nuk e kane ne harte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Doemos; t'mos na bezdisi kush. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diddy19

Su@mi

Po juve edhe tani duke qene ne mes te Shqiperise ju kane lene pas dore..jo me pastaj sikur te jeni ishull atje ne mes te oqeanit.Kujt do i bie me nder mend per ju,aman !!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po he mo,ndonje foto per te komentuar ka apo jo???

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Po juve edhe tani duke qene ne mes te Shqiperise ju kane lene pas dore..jo me pastaj sikur te jeni ishull atje ne mes te oqeanit.Kujt do i bie me nder mend per ju,aman !!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po he mo,ndonje foto per te komentuar ka apo jo??? [/qb]
haha, ca fotosh do ti me qafsh; kur diskriminonke nje qytet te tere, vaj halli c'do i benke fotove individuale! :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. Mua nuk me dalin fotot; u be kohe. :shrug:
:wave:

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ishte shaka moonlight(kam vene edhe emoticon-en)!Nejse..kot te japesh pune e madhe fort! [/qb]
?!
lal, me komentin e pare, po, vertet qesha dhe une; po vetem me ate te parin ama. Take it easy! /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb] Albumi i fotove te anetareve te forumit nuk hapet. Per momentin hapet vetem albumi i chatisteve.Rrofte chati me kete rast /pf/images/graemlins/laugh.gif
http://www.shqiperia.com/chat/chatues/album01
Sa vura nje foto..ne rregull duket [/qb]
Shihe djalin sa ka qef me ja rrit menjen vedit e me thon se o i bukul /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:angel:

Po s'je te rafte pika /pf/images/graemlins/laugh.gif