Albumi (Komente)

TranofiljA

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

Ua....lets find out /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Zabelle me n'fun i tregove thesaret, jo te jgitha po nejse, kadal kadal do ta ulesh objektivin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Majestic:
[qb]po lere mo insane une nuk kam shqiptare fare ketu.
Rri edhe me amerikane (te bardhe se zezaket e usas i kam lemeri), edhe me internacionalsa. Po do ti qe me keta te fundit ndjehem ndonjhere me mire, nuk e di pse. Kinezet i kam inat vecse (jo racen e verdhe ne perjgihtesi, po kinezet ne vecanti). As anglisht nuk flasin dot, edhe nuk jane cool at all. Pervec ketyre dy racave qe permenda me te tjeret s'bej dallime edhe jam cool fare. Ata qe shikoni ne foto i kam xhan me gjithe mend.[/qb]
edhe une jam vetem fare fare fare ...
kuptohet me 350 internacional nga 60 shtete ama kalohet mire fare, shumica jane si ne ne karakter ( edhe pse me ndryshime te vogla) megjithate ja kalojme aq mire sa sthuhet.

genci

Primus registratum

renea ishalla nuk e merr per keq , por kur t'pash ty ishte si me pa Tino Martinez, ka lujt me yankees ky, tani let me saint louis, e ke parasysh?

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga genci:
[qb]renea ishalla nuk e merr per keq , por kur t'pash ty ishte si me pa Tino Martinez, ka lujt me yankees ky, tani let me saint louis, e ke parasysh?[/qb]
Me Ram's e St.louisit e ke fjalen???!!!

NYC_GUY

Primus registratum

[qb]
[qb]renea ishalla nuk e merr per keq , por kur t'pash ty ishte si me pa Tino Martinez, ka lujt me yankees ky, tani let me saint louis, e ke parasysh?[/qb]
Me Ram's e St.louisit e ke fjalen???!!![/qb]
Se paske haberin fare patriote , skuadra e baseball te St Luis jane cardinals dmth me ata luan ky bukuroshi ndersa Rams jane skuader futboli .Megjithate mos u merzit njelloj si kur te ngatrosh Barcin me Boboshticen eshte . /pf/images/graemlins/smile.gif

Erka

Primus registratum

Majestic, ngjan shume me nje goce qe kam patur ne tetevjecare e kam nja 10 vite pa e pare. Quhesh gje Klotilda?

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]
[qb]
Me Ram's e St.louisit e ke fjalen???!!![/qb]
Se paske haberin fare patriote , skuadra e baseball te St Luis jane cardinals dmth me ata luan ky bukuroshi ndersa Rams jane skuader futboli .Megjithate mos u merzit njelloj si kur te ngatrosh Barcin me Boboshticen eshte . /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ke te drejte patriot. U ngaterova. Le qe se pashe ate yankees, edhe se dija qe behej fjale per baseball. Po e ne fakt per ate Cardinals kemi neve, po kur bie fjala per sport ne pergjithesi kerenohemi me RAM'S se ata jane me te medhenj.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Erka:
[qb]Majestic, ngjan shume me nje goce qe kam patur ne tetevjecare e kam nja 10 vite pa e pare. Quhesh gje Klotilda?[/qb]
Mbase ngjaj, po s'jam une. Emri im eshte shume larg nga Klotilda.

Cruel_Intentions

Primus registratum

psh nga qendra tek universiteti shum i bie ???
me merren mend kur kujtoj qe i binim 16 her ne dite dhe prap s'lodheshim...
NICE PICS YA ALLL
Kemi rrace te bukur dhe PIKE !!!!!
-B

bengu

Primus registratum

Une them i kemi vajzat me te bukura ne bote.
Kundershtoni, po mundet!

butterfly

Primus registratum

Boooobo, sa bridhnim. Tani edhe nga dorms ne shkolle vij me makine se me perton b...

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]Une them i kemi vajzat me te bukura ne bote.
Kundershtoni, po mundet![/qb]
Shi shi cuni! ......I ka shku menja me u feju /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Shi shi cuni! ......I ka shku menja me u feju /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband: [/qb]
Pse Pape me t thon ty qe je e bukur i bi qe du te fejohem me ty e ?????? :eek: :eek: :eek:

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Shi shi cuni! ......I ka shku menja me u feju /pf/images/graemlins/wink.gif :rockband: [/qb]
Ti mos fol.... :mad:

bebivogel

Forumium maestatis

ii BENG-u me nevra /pf/images/graemlins/tongue.gif e de mire se per nuse te tha ste tha martohu me ersilen /pf/images/graemlins/laugh.gif ( j/k lol)