Albumi (Komente)

lissus

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

...po ju na paski nderu kontinentin moj
majestic' /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif si shpirt qenke

..o papera po ti ma yll kur do me e vendos foton tane sepse i mungon nje shpirt si puna jote ktij albumit fotografik ,,,uu po harrova dhe tean jepini pra c'prisni...

butterfly

Primus registratum

Epo Lissus ne kontrast me ate racen e zeze, kuptohet qe si shpirt do dukem. Po mundohem te rruaj modestine... loooool /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Linear Thinking:
[qb]Po s'vut fotot e Durrsakes dhe Moonlight s'do keni gje ne vije me kte teme /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hehehe, ec e bejme nje shkembin fotosh se qenkam kurioze kush je. /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. ate te Durrsakes e vej una, mos kij merak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

butterfly

Primus registratum

Po nga na dole ne Boston ti personazh tani? Cnuq cnuq s'ma hedh dot ket. lol

pss. Qeke edhe i gjate dreq, fiks sic me pelqen mua.

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb]hahahaha Nazho, paske qen ne siklet te modh. /pf/images/graemlins/wink.gif
Une du ate foton e pare fare (nga afer) qe u hap per 5 sec. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
merre mi,e stampoje ke kllufi jastikut /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

majestic...klinika jone eshte global,edhe ne Maçu Piçu te jesh,vjen e te kuron /pf/images/graemlins/wink.gif .ti ke sikletin e zgjedhjes

Isabelle

Valoris scriptorum

Po po mas pilafit !!! Une e kam kontaktu Nurijen ke Trikotazhi ke rruga Elbasonit ka 1 ore e gjys...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. do ta stampoj mu ke i bluze e bardhe - nuk e them se cilen pjese ama !!!!

personazh

Valoris scriptorum

du foton une ama,te bluzes se stampume.hudh edhe ti foton se kom lali bluza te bardha sa te dush.po te betohem qe do e stampoj te ajo Cotton 100 % /pf/images/graemlins/laugh.gif .e bohena si loli coli dhe poli.

Isabelle

Valoris scriptorum

Posi pra lal edhe nji rryp ne ball' e kujtojn robt se kemi dale me perkujtu afganet !!!!

Ka dale ore'... se nukd o zbulohena si bord drejtus ne ne klinike !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

o nazhi o bukri dheut,bir i skenderbeut...po sa bukur te kap poza mer amon /pf/images/graemlins/tongue.gif

Arber

Primus registratum

marshalla cruel (te kom pik tdobet) po jo kaq cruel me mu de,
/pf/images/graemlins/frown.gif

Djep

Forumium maestatis

O Majestic po ti qeke si rrush (i bardhe) mi. Maon mi po c'ke dash e me je mpleks qaf me qaf me ato jevgjit, kaq keq qeka per shqiptare andej?

durrsaku

Forumium maestatis

Na e paska vu ekranin ene me screen saver gja kot.Pale cer "tumin" osht tu pa atyna /pf/images/graemlins/tongue.gif

butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep mbi Barrikada:
[qb]O Majestic po ti qeke si rrush (i bardhe) mi. Maon mi po c'ke dash e me je mpleks qaf me qaf me ato jevgjit, kaq keq qeka per shqiptare andej?[/qb]
Edhe une si kam ca qejf (sidomos jevgjit e usa), po duhet ndonjehere per qellime politike... /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

I

insane

Guest

majestic po di mi do me me be konkurenc muve qe kam dale me internacional?
mire fare..
qeke e zeletshme ti pse sthua

I

insane

Guest

maryyyyyyyyyy kerthizen du me pa une /pf/images/graemlins/wink.gif
nice pic goce

William Wallas

Forumium maestatis

U la la U la la U la la ... Passaparola noi siamo qua U la la U la la U la la ... Passaparola ... Felicita' .... a la la la la la la la la la