Albumi (Komente)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

Fjala kurre dmth " Asnjehere". S'di as si behet! Nejse se s'ishte ky kuptimi.

pS: Do ikesh ne shqipe ti? Ne se po vi me dt 13 ..se dua te jap dicka per Tedin.

Ne se jo me thuaj para kohe rrush :angel:

Florus

Forumium maestatis

do iki dolce do iki se ktu sme rrihet veres muve :goofy: ca osht ajo qe do me japesh per Tedin mi :rolleyes: jo per gjo po un do kaloj nga kufiri :angel: po qe naj gjo me rrezik thuj nanjonit qe udheton me gomone :devil:

blendiys

Primus registratum

Foto tipike e jona:
Picture_41.jpg

Makine lluksi dhe me celsa shpie je duke hap deren e saj,por ky miku nuk paska celsa ne dore :book:

renea

Primus registratum

ka nje kufi dhe ngacmimi me disa njerez qe gjeja e vetme e keqe qe bene, ishte dalja ne fotografi.
tutat jane tuta, thjesht nuk e kisha degjuar kete fjale prej shume kohesh

bebivogel

Forumium maestatis

U bete te merzitshem ... ne keni ndonje koment per fotot jepini ... per kshu gjerash s'ja ka qejfi njeriut t'ju lexoje nga cdo cep i forumit ... pff
Mesazhet do te editohen pak me vone ...
Kam menduar e ta mbyll si teme ne fakt ... por te shoh ... :shrug:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Me qe po vuankeni per komente /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ma komentoni icik kete kuqsin ketu shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif

HPIM0728.JPG

Vdeksha une sa i mire je :wub:

moonlight

Primus registratum

Shume i lezetshem cuni! /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. Kot je qa qe preve floket se te shkonkan (me kaq sa mund te shoh).
Po ti mi goc te kishe dal ne foto komplet njashtu me rrobe banjo se do kishin harru robt muhabetet e vjetra menjiher. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

blendiys

Primus registratum

Kuqsi mire,po kuqsja ne te majte ma mire.
Duhet ma teper ballance ne foto,e verdha duhet te jete me e dukshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Thashe me i len kohe kohes se s'du me mu hedh kush ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo por jam shume e turpshme /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Bukuria o " Vedo nn vedo" /pf/images/graemlins/wink.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

dolcezza ai cuni po merr rruge te gabuar nga ajo goca /pf/images/graemlins/tongue.gif shaka kuptohet
te kam thene une qe je e ralle ti po sme beson muve /pf/images/graemlins/laugh.gif dio te du fort po mbas njeres /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po une qe nuk mund ti hap fotografite ne link-et qe keni vene ju? /pf/images/graemlins/frown.gif
s'bej dot asnje koment :cry:

P.S. Papi je si shpirt dhe cunin e ke king, po jo aq yll sa avatarin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

La Douce flmnd zemra :kiss:

pS: te kam thene une qe je e ralle ti po sme beson muve dio te du fort po mbas njeres

Mos vinkam pas dikujt tjeter /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Tash po hyj thelle ne mendime e do filloj me vujt nga xhelozia :tipsy: :angel: