Albumi (Komente)

dirty vegas

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

duto ka munci t'jet ajo arsyja ...se una qe jom rrit me long domotesh sa i bim domote kom njel. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

nuk i pergjigjem pytjes se Terezise pas historise se lengut te domates /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos, s'ma merrte mendja se Djepi ish material edhe per tri gra te tjera :lol: te pakten :tipsy: :lol:

P.s. Djepi ishte ma i mire se ne foto, FYI :tipsy:

alinos

Forumium maestatis

Xhade!

Sa here te kam than se gjojnat e mira shijojne ma mire me shoqe :devil:
:lol:

personazh

Valoris scriptorum

capojo, bohej llaf per madhesi trupore qe kish "perfytyru" me i fare menyre Terezi-ja me postimin e vet.

Diavolessa

Valoris scriptorum

:rolleyes: :eek: :rolleyes:

Flobo nuk ishe ti ke takimi qe u be ne shqipe re /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Mi morrsh t'ligat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pSs: Djepi qe je i gjate e kam dit me kohe..por njaq :eek:

Eh! Zilia ca nuk ban /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Gishtez!

Djepi osht perkul ne dysh per shenje respekti mi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tani une vetem kaq mund te them, qe Djepi osht zgjat pas te 16-ave... /pf/images/graemlins/wink.gif Deri ne ate kohe e kom pas nen kontroll personalisht e pinte akoma qumesht... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harrova me ju pershendet .... /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

Dolcezza, un isha dora vet :cool: skam ca them, nuk e kisha vene re me pare shkelqimin e syve te ty qe verbojne edhe yjet e qiellit naten :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif ndoshta sepse ndryshojne refleks sipas stines :rolleyes:

lolita spo kerkoj henen, kenaqem me pak /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Kush jane kta gay guys mi Nelka?? :eek: :eek: apo heqja e vetulla cilesohet si metrosexualitet ? :lol: