Albumi Fotografik(vetem foto, jo komente)

elviskelmendi

Primus registratum
Re: Albumi Fotografik

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Skorpi 2 me mik /pf/images/graemlins/laugh.gif , Autoritari 3 me forcat e veta, Lipsi s'do me u votu... ka noj tjeter qe do note?!
Ika

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

elviskelmendi

Primus registratum

un i kam pikt ne xhep, ju tjert mani rradhen.

[/ QUOTE ]
ah si ie ti vec /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
kuku nan qe me ka cu zoti en kyt dreq venit....!!!!:)

Princesha

Primus registratum

mos u helmo kaq shum, se noj gja e mire ka me t'dal /pf/images/graemlins/winkwink.gif

mozaiku

Primus registratum

Renea, qeke bo "marshalla"... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te mbaj mend akoma tek fotoja siper traktorit, po palestra paska bo te veten gjate ketyre viteve... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Je qe je, futu cik te thiatro me kete lookun e ri, se mbase i zgjon femrat nga gjumi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Pse shumica ve foto me shikim intimidues?! Si s'na doli nji me shikim te omel mer jahuuuu... /pf/images/graemlins/laugh.gif Te gjithe cuba keta... /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Nga buzet edhe mjekrra nuk duket ashtu... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do jete i perzime... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Xhan xhan Renea...

renea

Primus registratum

Si jeni? Yllken e mbaj mend, po ti mozaik kush je. Kushdo qe je, flm per komentet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
PO shikoj thiatron.....

mostro

Putraku

Mozaik, sa kerkon dhe ti? Do jete lab:)

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/laugh.gif
tu thafte gjuha tu thafte...na ke mor inot ne labve..
ej yllo ho mi...si je ti? amon veje nji piktur taten se me ka marre malli me te pa bishtalecin /pf/images/graemlins/laugh.gif
ciao bella /pf/images/graemlins/wave.gif

renea

Primus registratum

i njejti person qeke me? Nga 17 je bere 23?

[/ QUOTE ]

lol. ne fakt nuk kisha foto te fundit "te embel", jam i bere i serte dreqi.

Anana

Primus registratum

Hahaha, foto te embel thote...e po se mos na tregosh moshen, tere diplomaci si gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hey Putraku, po ti c'dukesh verdalle nje here ne hene si lule mos me prek? Dil more te te shofim. Kushedi sa do jesh rrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Ka ik bishtaleci /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

ca me u rrit mo...iku vapa me gushtin tash jom tu u plak..

ti si me bishtalec si pa bishtalic kinge je...trast mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Putre, mshtetu pas murit /pf/images/graemlins/laugh.gif Rri drejt te te mas pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ups nuk qenke rrit shume mor!!!!

pS: Rene po mete tuj qesh mo llokum , mjaft na shtive zili ndaj dentieres tashme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah..si hikin vitet!

pSs: Ku e kam Nazhukun ? /pf/images/graemlins/laugh.gif