Albumi Fotografik(vetem foto, jo komente)

bebi

Primus registratum
Re: Albumi Fotografik

rene /pf/images/graemlins/rolleyes.gif show them some patriotism /pf/images/graemlins/devil.gif lets melt the situation ne lagjen e albforumit.

ps: that picture that was taken on ur birthday, its nice. 100 dollarshi e ka ba mire punen e vet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Renea po ti qenke bere si dajo Taku mer ne te ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Fotoja fshihet pas kerkeses se postuesit

Najsss najsss /pf/images/graemlins/pickellonja.gif si ste paskam vene re me pare une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

E pra, ai e ka gjet mi. Kush e len te bjeri pertoke single /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Hej ky qeka king fare ,sa me shume te me thuash hiqi duret ,un fus nga nje gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

lipso, ke credit card ti mi? /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gja, po ai versioni siper s'asht kurgja nga ata qe ka renea... ka me te mira ai...

E. mos m'u merzit ti se po negocioj un ee, i need some extra cash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif for shopping as im going on holidays /pf/images/graemlins/laugh.gif foto jane hesapi, se mos po t'shes ty /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E pra, ai e ka gjet mi. Kush e len te bjeri pertoke single /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
me mu e ke mi? shif se jom akoma single dhe nuk po me del qe nuk po me del nanjona me shteg...amon AIUTO /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Po ti cne? Gjith ay. Degjo mua, laji floket ndonjehere se kushedi te ecen /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Ah juve cucave, ju ka kalu mosha edhe cdo gje qe leviz me dy kembe tani dhe ka qime ne fytyre ju duket shume e bukur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Putrako po tjesh ene ti king si renea ste them jo une /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Vallaj keto "kingat" paskan mbet pa rene ne sy...dhe ja ku dolen ne AF.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fotoja fshihet pas kerkeses se postuesit

Pershendetje Renea! Te pafsha po kaq handsome dhe kur te jesh 100 vjec!
Kushedi sa eshte radha e gocave tek dera e shtepise se Reneas. Oy! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

... AnaBluuuuuuuja dhe ti ktu mi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif !

mozaiku

Primus registratum

Izo, pse bo sikur ke hy me i terheq veshin Anabluse.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo mi,na trembe ti neve me ate te te zonmen e atij /pf/images/graemlins/laugh.gif
Preferova Putrakun se mduket u blika me lek ndor /pf/images/graemlins/laugh.gif Blue maje renean maje se ska lek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Hahahah, e mi, s'ta prish Putraku, eshte cun i mir:) Hajt, me nji fat ishalla e hec na thuj dhe neve pastaj si vajti:)

^^MIA^^

Forumium maestatis

me i gocccccccc gocccccccccc gocccccccc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ik moj studio, apo e ke si detyre klase provimin? Une kur kam provim s've gjum ne sy, behem si Twikker te South Park:)