AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

ujku81

Primus registratum
Re: AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

Hahaha, filluat prape ju mo, edhe ne serine B na keni frike. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

<font color="blue">oooooooooooooooleeeeeeeeeeeeeeeeeee </font>

<font color="red">Alex DEL PIERO 200 Gola me Juven </font>

Juventus-Frosione 1-0 73" Del Piero

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum

<font color="blue"> Del Piero, zotëria Nr:200

Kapiteni Juventin ka kaluar arritur kuotën 200 të golave në 14 vjet me fanellën e Juventusit: “Ja kushtoj atyre që ka gëzuar për to”

Alex Del Piero ka qenë mjaft i lumtur pas shënimit të golit të 200 me fanellën e Juventusit. “Është një krenari për mua të jem i lidhur me këtë skuadër – ka thënë fund të ndeshjes me Frosinone – Jam i lumtur që me këto tre pikë dhe ato të falura shkojmë në 11, diçka jo për të qeshur. Kujt ja dedikoj mendimet e mia pas këtij kufiri? Vetes sime dhe të gjithë atyre që kanë thirrur pas çdo njërit prej këtyre 200 golave. Të bëja 200 gola nuk ishte një ngarkesë, por më mungonte prej 2-3 ndeshjesh. Pritej shumë dhe ishte folur gjatë. Mirë, tani erdhi dhe jam i lumtur që jam liruar. Ka ardhur pas një jave jo shumë të lumtur për mua, për disa aspekt të ndryshme në stërvitje. Gjendja ime fizike? Fizikisht dhe mendërisht jam shumë mirë. Nuk është lehtë as për mua dhe as për skuadrën të fitosh dhe të bindësh gjithnjë, por e rëndësishme që të çosh në shtëpi fitoren edhe kur kundërshtari të bën të vuash. Goli më i rëndësishëm? Në Tokio, edhe pse mendoj se bëjnë pjesë edhe 3-4 të tjerë. Ai përfaqësonte punën e tre viteve punë, 1-0 por ishte shumë më i bukur se ne u shpallëm kampionë bote. Objektivi im? Të kthehem në Serinë A me Juve, ky është mendimi i vetëm. Pastaj janë të tjera etapa që do të vijnë, pasi unë nuk kam akoma ndërmend që të largohem. Jam vetëm 31 vjeç dhe kam kohë të dëfrehem akoma. Napoli? Është një ndeshje e madhe, por më parë të mendojmë për Breshian, se është një skuadër shumë e fortë”.
</font>

Juir

Forumium maestatis

Akoma beni tifo per Juven ju hahahahahahaha-ca i kena bo derbyt ashtu....se harrova akoma beni tifo per Juven ju......hahahahahaha

Juir

Forumium maestatis

Ku jeni ju qe luni me Frosinonen.......hahahahaha ne seri B.....sa keq...

Juir

Forumium maestatis

Hahahaha me vjen gjynaf vetem per nje gje :qe nuk kemi me ke te luajme derbin e Italise:Mai andati in serie B.

ujku81

Primus registratum

E lozni me Ascolin po he. /pf/images/graemlins/smirk.gif

P.S: I madh kapiteni, 200 gola nuk jane pak. /pf/images/graemlins/wave.gif

ujku81

Primus registratum

1 Nentor 2006 - Juventus mbush 109 vjec

per te festu nji 2-0 Brescias, ne vend te trete direkt.

xhoni

Primus registratum

oooooooooo ekipppppppppppppppp qelbacccccccccccccccccccccc.......
!!!!!!!!!!!!!!!!!
duhet me ju pezuullu nja 7 vjet nga cdo lloj kampionati

merda siete e merda resterete
hihihihihihihihihih
nerazzurri aleeeeeeeeeee
nerazzurri aleeeeeeeeeee

xhoni

Primus registratum

si po ju duket vetja pa arbitra mer qena? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif
nejse hajt se gallate bejme por vertet sikur nuk u shtyka pa derbin e italise /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

1-1 Napoli - Juventus

E ka myt Napoli, sa fat kane juventini di merda /pf/images/graemlins/laugh.gif

The_Meditator

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
1-1 Napoli - Juventus

E ka myt Napoli, sa fat kane juventini di merda /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
ti mor harbut e pe ndeshjen ti dhe komentimet qe u bene mbas ndeshjes? me byth e pe ndeshjen apo me sy? napoli mbas golit te juves lujti nja 10 minuta sa barazoi e kaq ishte loja e napolit. juvja pati raste tere ndeshjen dhe lujti me ekuilibrueshem ne fushe. apo here e pare ishte qe shifje ndeshje me sy ti. komentet per nje takim o beji te satka ti tutkun ose ik nga dhoma e juventineve fare ok mbopi?

ujku81

Primus registratum

E mo Vin mos u nxef se tallet ai, ate pune ka. S'ke ci thua mo, tifoz i Lazios. /pf/images/graemlins/smirk.gif
Mu m'pelqeu qe ndeshja e djeshme ja u kalonte shume ndeshjeve te merzitshme qe kemi pa ket vit ne Serine A.
Del Piero ka tall menderen dje, vetem se sa u ikte e rrezonin pertoke, 5 kartona te verdhe mori Napoli, te pesta per faull ndaj Del Pieros.
Me pelqyen ata te rinjte, sidomos Marchisio, vetem 20 vjec. Duhet ta fuse menjehere titullar te marre eksperience dhe per dy vjet e ke ne kombetare.
Hajt se vitin tjeter na shofin prape ne A, qe tani kane frike.

S

Scorpion

Guest

Une mer i nderuar Vinny e pashe ndeshjen, dhe sa thu ti qe ndeshja e barabarte ishte per te dyja skuadrat, megjithese Napoli pas pesimit te golit, filloi te sulmonte me shume. Ujk ci ke keto tifoze mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ah po gjynah e them sinqerisht per Juven se asnje penallti si kane dhene, dhe kur ka pasur tamam rast per tu dhene /pf/images/graemlins/frown.gif

Juir

Forumium maestatis

E domenica e quanto vorrei /
che sarebbe di gia lunedi/
come triste la vita se sei in serie B.../
di guardar la tv non mi va /
la gazzetta non compro da un' po/
dentro all'barno que torno sara tutto un sforto /
ma la cosa piu atroce e che vienne a mangiare l'ozio ora che/
non c'e piu l'aria trista dell'uomo interista e mavilio boculi sa me/
i juventini siamo piccoli eroi /
unisi marti di i capi i spiadoi /
perche siette gelosi, siette centei invidiosi/
di' una squadra gloriosi/
come noi/
i juventini non si' arrendono mai/
ureghe stiamo pieni pieni di guai /
noi sappiamo aspetare di tornare a sognare/
forza vecchia signora dacci tanti trofei/
oggi porto mio figlio a la scuola/
che ci volio cambiare sezione/
non mi piace che lui resta li in prima B/
e l'analisi no, no le ritio, che col culo che io mi ritrovo/
il mio sangue ne sono sicuro/
e B negativo/
e scangelo dall 'album un foto di Brigitte Bardo la famosa B B /
a la targa di piela la machina mia c'e rimasto soltanto la i/
i juventini siamo piccoli eroi/
unisi marti di i campi i spiadoi/
perche sette gelosi/
siette tutti invidiosi di'una squadra gloriosi /
come noi/
ma i juventini non si arendono mai ureghe stiamo pieni pieni di guai/
noi sappiamo aspetare di tornare a sognare /
di tornare a rubbare /
i cori dei tanti...

''L'UNICA COLPA GRAVE DELLA JUVENTUS E' STATA QUELLA DI NON ESSERE UNA SQUADRA NE' DI ROMA, NE' DI MILANO. ALTRIMENTI NON SOLO NON SAREBBE FINITA COSI': NON SAREBBE NEPPURE INCOMINCIATA"

Degjojeni tek
(http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCenter/action/player?uuïd=e2ead8d0-586c-11db-9e84-0003ba99c53b)

Juir

Forumium maestatis

Tek hattrick.org qe eshte nje nga sitet ku mund te luash nje kampionat duke drejtuar skuadren tende jane disa rregulla nje nga te cilat eshte:Ku nje skuader bie nga kadegoria A ne serie B i hiqen automatikisht 20% e tifozave edhe me ju po ndodh e njejta gje.

Come triste la vita in SERIE B

S

Scorpion

Guest

Ik mer, se ma shpifi amon hattricku, cdo ndeshje mbaronte nga 8-0, kuptohet per kundershtarin /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Mirsa

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ujk ci ke keto tifoze mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

E po ske pare akoma kte juventinen tjeter ti, prandaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mbas shume mungesave, shoh qe spaska ndryshuar gje... shpresoja qe te pakten Juiri ta kishte thy qafen, qe ketej /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujku81

Primus registratum

Po Juirit shyqyr qe i erdhi dita, gjynaf, te gezojne nje vit dhe ata. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Akrepo, hattricku osht loj qe zgjat, zotrote do me fitu brenda dites, po dukesh ti, tifoz i Lazios. /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa pershendetje. /pf/images/graemlins/wave.gif