AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

Post Scripter

Primus registratum
Re: AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

Nje dolli per Liverpool. Vdekje milanisteve dhe gjithe atyre qe bejne tifo me skuadra nga qyteti i Milanos.

Elsi

Forumium praecox

Qy nga ky moment jam tifoz i Juventus. Heq dore perfundimisht nga plehra e Milan te cilet me kane bere te shpenzoj per kaq kohe energji dhe shpresa duke me dhene vetem zhgenjime. Rrofte Juve dhe do te jem bianconero deri ne fund te jetes sime. Kam arritur ne perfundimin se ka vetem nje skuader qe e meriton te jete me e madhja e botes dhe kjo eshte Juventus. Me pranoni?

Fillimisht postuar nga Alibaba:
[qb] Qy nga ky moment jam tifoz i Juventus. Heq dore perfundimisht nga plehra e Milan te cilet me kane bere te shpenzoj per kaq kohe energji dhe shpresa duke me dhene vetem zhgenjime. Rrofte Juve dhe do te jem bianconero deri ne fund te jetes sime. Kam arritur ne perfundimin se ka vetem nje skuader qe e meriton te jete me e madhja e botes dhe kjo eshte Juventus. Me pranoni? [/qb]
hahahaaaa,car gallate,po ti ke qene gjith jeten bianconero,ca na vjen e ben kot ketu si i keputur!

O juir leri ato mesazhet e mia te lutem,se di te pergjigjem vete,e kupton vete ti shoku,se nuk rrij e merrem ketu une me ca plehra qe na cajne trapin,ok.

Armik po pate ndonje gje per te thene,me mire mos e thuaj,mbylle gojen se vetem plehra di te nxjerresh!

Juir

Forumium maestatis

Boll qe te dy,ne kini ndonje gje me njeri-tjetrin shkruani mesazhe private,ketu nuk dua te shof me ofendime.

eros111

Primus registratum

EC ATYYYY

siamo nooooi, siamo nooooi, i campioni d'italia siamo nooooi... :rockband:

milan, inter na vjen keq edhe kesaj here /pf/images/graemlins/laugh.gif

vitin tjeter ja kam friken interit vallaj... muuaaahhahahaha /pf/images/graemlins/laugh.gif , hajt hajt se do fitoni kupen e italise /pf/images/graemlins/wink.gif

Juir

Forumium maestatis

Nje dhelper po ecte me shpjetesi ne pyll dhe perplaset me nje pucola edhe qe te dyja humbasin kujtesen e kur zgjohen pyesnin njera tjetren se kush ishin e pucola i thote ti je e kuqe me bisht te gjate e te bukur ti duhet te jesh dhelpra e gezuar kjo iken,prit i thote mire ty te gjetem kush je po une?!!Ti i thote dhelpra sei biacno-nera,puci di merda devi essere Del Piero.

eros111

Primus registratum

po juir po... /pf/images/graemlins/wink.gif
une vetem i pyejte kisha, mos u bo gjysh para kohe adriano se ka lujt tu majt breket me dore gjith kampionatin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Ju e enderroni Ardianon me brek e pa brek,ai Del Plera tuaj ka mbaru me te gjitha.......Forza Inter.

Hey Joe

Primus registratum

e prape , une them vetem : - Po s fitum champions league kete vit , s jena me te fortet , por jena si masa e skuadrave te medhoja .

Moggi tha : Do ne keto 3 vjet dy champions dhe dy scudeti !

Po i realizum jena me te fortet .

Ej sa i gabum ky moggi o bo si enveri me planet e famshme 5 vjecare , ky cuditerisht i ka me afatshkurtra.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] Ju e enderroni Ardianon me brek e pa brek,ai Del Plera tuaj ka mbaru me te gjitha.......Forza Inter. [/qb]
ai Del Piero qe thu ti i takon gjysma e skudetos por nuk e di sa merr er ti nga futbolli...bo vaki qe ti je marangoz

gevis

Primus registratum

O JUIR
ti mer daj qeke posh nga trut gjynof ato qe te kan ne shpi........... ja fuske katunit kot e me kor........... ik mer daj edhe hap nje teme tjeter per interin mos u grec me Juventinet ketu kot.
ju o barakettttttttttt e Interit keni nja 20 vjet qe nuk boni hajer.

O Juir sa kapjonate keni mer CARAC????