AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

a1

Primus registratum
Re: AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

c'te duhet historia ty mor plako
se pa e hapem dhe ne ! duhet te jeni 17 kampionate mbrapa ju,,prandaj mos beje shurme ketu se nuk te takon

JUVE JUVE JUVE JE KAMPIONE
LE TE FLASIN KETA
PO TI JE ZEMRA JONE

Se per cfare te censuroj une ti e di shume mire,prandaj mos beje pyetje retorike!
Shume here ta kam shpieguar qe forumi eshte i te gjitheve dhe nuk ka tema te caktuar qe mund te hyjne njerez te nje fare kategorie,apo tifozlliku!
Per tiu pergjigjur pyetjes tende jemi -10 pike mbas juves,nuk e kam problem,se une e shoh sportis si zbavitje,dhe flas ketu ne forum per te kaluar kohen e lire,dhe jo te zihem dhe te ofendoj te tjeret!
Ketu ndryshojme ne te dy!

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb] Ca culo qe ka Juvja,papapapapapa,beri nje loje plere,i eci me ato dy rastet,nese.

Sa per memorje per ata tifosa qe thone ku eshte Interi ne klasifikim,po ju kujtoj sezonin e vjetshem ku Interi mgjth doli ne vend te 4 poshte Juves, <span style="font-weight: bold">Interi e mundi Juven si ne Torino si ne San Siro,prandaj urte.</span> [/qb]
-10

arbi

Primus registratum

url]
url]
url]
url]
url]

rozart

Primus registratum

ca po bejme terror sivjet .ishalla po vazhdojme keshtu.pershendetje edhe interistave ,bravo deri tani pa humbje ,por
lol.gif

McByrek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Se per cfare te censuroj une ti e di shume mire,prandaj mos beje pyetje retorike!
Shume here ta kam shpieguar qe forumi eshte i te gjitheve dhe nuk ka tema te caktuar qe mund te hyjne njerez te nje fare kategorie,apo tifozlliku!
Per tiu pergjigjur pyetjes tende jemi -10 pike mbas juves,nuk e kam problem,se une e shoh sportis si zbavitje,dhe flas ketu ne forum per te kaluar kohen e lire,dhe jo te zihem dhe te ofendoj te tjeret!
Ketu ndryshojme ne te dy! [/qb]
O lum si ti qe e di se cfare eshte sporti dhe na e tregon edhe ne te tjereve. Por te jesh fans i semure i nje skuadre langaraqe, kjo le shenja edhe ne karakter. Dhe tek ty kjo duket hapur. Ne c'menyre? Nuk duron dot te te vene ne dukje se cfare kotesire eshte interi dhe censuron menjehere te gjitha postimet e atyre antiinteristave qe jane ne nje nivel intelektual me te larte se turma e laraskave neroblu qe krakellijne tere diten tek interlandi.

PS. Iu iken dhimbjet e Laçit? U katandiset ne vend te peste a te gjashte. Ka lezet, apo jo? Sa gjynaf kta interistat se s'po fitojne dot asnje ndeshje, por prape nuk i le llapa rehat. Proletariat hesapi.

inter_forever

Primus registratum

O gobisto !
Ne cdo postim po na permend neve interistat ....
Kur keni fytyre dhe ju me fol per futbollin...DOPING nga kembet te koka jeni ...Keni degjeneruar futbollin ne Itali...Na kujtoni dhe skudetot ...Juve ju kane fut shiringa DROGE ne b.yth per 5 vjet rresht 1994-1998 dhe shkonit edhe blinit ndeshjet kunder nesh...
Edhe te DROGUAR keni blere arbitrat e 97-98 ..Hajde ekip plere hajde...
Turpi futbollit jeni ...keni GIRAUDON -njeshin e klubit ne gjyq akoma...Vari lesht , se nuk ju denon njeri ...se ato qe keni vjedh nuk jua merr njeri...
Por ngeleni ekipi me i urryer ne Itali nga tifozerite e tjera...
GOBBI MERDA BASTARDI - ju quan gjithe Italia...

Xhuvja e papermbajtshme ? Eshte shpejt me fol...VJET NE KETE KOHE KISHIT TE NJEJTAT PIKE QE KENI SIVJET !!!! Pastaj erdhem ne ne Torino dhe jua shqyem kafazin 3-1 ....aty u degjeneruat ....

Mbrojtja e pathyshme !!! Mbani statistikat mbani...Chievo dje kishte 4 raste te pastra , po ca ti bej trapave qe i cojne topat ne tribune...
Si gjithmone 2 poz. jasht loje INEKZISTENTE per Chievon ...Ec mo nga pak vjedhje e keni ves ju...

Ciao gobbista - dopingista ...

McByrek

Primus registratum

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Sa kollaj ju lexohet dhimbja dhe inati ne ato qe shkruani mer budallenj.
Juvja eshte e urryer nga tifozerite e tjera? Po normale, te pakta jane skuadrat qe ua thyejne turinjte te gjitheve, keshtu qe eshte normale qe ju te filloni te vrisni mendjen per te gjetur justifikime te tipit: Jo Juve drogohet, jopo Juve blen arbitrat. Hahahahahaha. Pastaj se mos ka ndonje problem: Te gjitha tifozerite e tjera te marra se bashku nuk behen as sa gjysma e Juves.
Mesojeni nje here e mire se jeni bere si puna e Sales qe s'pranon asnje rezultat zgjedhjesh nese nuk eshte ai fituesi: Sado e korruptuar, e dobet, e droguar etj etj te jete nje skuader, nuk ka asnje mundesi tjeter pervec aftesise, deshires per fitore, soliditetit dhe profesionalizmit, qe te jete kaq e lidhur dhe familjare me suksesin. Kjo eshte Juve. Ne vend ta gjeni fajin per deshtimet tuaja tek te tjeret, mesoni te beni njehere nje &quot;mea culpa&quot; dhe te vleresoni superioritetin e te tjereve. Do ju beje mire.

rozart

Primus registratum

juve juve juve :rockband:
le te pelcasin ata qe na kane zili ,dhe qe e dine se jemi skuadra me e mire por si vjen per mbare.dhe duan te kapen ne gjera kot

mostro

Putraku

o juventina sikur u shkeputet nji cike si shume ...sa kot qe jeni,dmth jo juve po juvja juj:)

McByrek

Primus registratum

Po vertet. Sa pa fat. Te haje tre gola dhe te mos beje dot asnje? Cfare tjeter pervec mungeses se fatit mund ta kete cuar ne kete dite? Nuk mendon njeri se mund te kete qene edhe thjesht e pamundur te beje asgje para nje makine te vertete lufte sic eshte Juventus? Sa pa fat Kievo. Po edhe sa pa fat Roma, Inter, Lazio, Milan e gjithe skuadrat e tjera te botes. Vetem Juve ka fat. Por edhe te kesh fat eshte aftesi. Plasni ju te tjeret. Juveeeeee Juveeeeee

Me fat pa fat,pune per ju!
Tiranosaur nuk me intereson aftesia jote per te mbrojtur juven apo per te bere lojra fjalesh,por po ta perseris edhe njehere mos kalo me ofendime personale,eshte hera e fundit qe te paralajmeroi,ke per tu bere Ban!

a1

Primus registratum

O TIFOZAT E JUVENTUSIT MOS U NXEHNI JU SE KETE DUA ATA QE TE NE PERZEN QE KETU SE NDRYSHE ME NE NUK E BEJNE DOT
JUVE JUVE JUVE

a1

Primus registratum

ca behet ketu , kane filluar te na prishin dhe mesazhet qe postojme...po po sa turp une per vete do ike te ankohem ne ministri,,,nuk po na lene te flasim , dhe viva JUVENTUS FC te berrtasim