Nuk e shkruajta une kete komentin ketu me lart. Askush nuk ka ardhur te beje komente rreth menyres sesi llomotisni aty tek tema e mjere e interit. Dhe te kam thene dhe here tjeter: mos merr persiper kompetenca qe s'ti mbajne dot kellqet. Nuk je ti ai qe zoteron patenten e miqesive ne AF dhe qe kontrollon delet e ketushme qe te jetojne ne paqe me njera tjetren. Ti je vetem njeri midis te tjereve dhe nuk mund te behesh dot zedhenesi i te gjitheve. Nuk mundesh as te flasesh me ton ateror duke u munduar t'i besh te tjeret te mendojne se do te ndjehen te perjashtuar nese nuk sillen mire me ty. Ti e ke treguar veten dhe kjo s'ka te beje me defektin tend si tifoz i interit. Ti e ke treguar veten duke u munduar te zhdukesh provat e sjelljes rrugacerore te mikut dhe bashketifozit tend xhoni, dhe duke me kercenuar mua me shume se nje here per bllokim te postimit. Keshtu qe lajkat e tua nuk te bejne pune. Dhe nuk me duhet miqesia jote, pasi une ne miqesi jam selektiv dhe nuk pranoj kedo qe me del perpara - aq me teper kur ai ka deficienca te renda morale dhe etike.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] hahahahahaaa sa bukur eshte kur flete me vete!
hahahahaaaa [/qb]
C'est la vie. C'est le sport...Fillimisht postuar nga Beau Gosse:
[qb] A nuk ju duket pas e ekzagjeruar kjo saga e fyrjeve te ndersjellta per dy skuadra futbolli?.... [/qb]
Ça depends, mais, merci!Fillimisht postuar nga Beau Gosse:
[qb]Sinqerisht falemenderit per keshillen.Ah edhe diçka tjeter;menyra jote e te zgjedhurit te fjaleve eshte me te vertete zbavitese dhe me shume humor.
[/qb]![]()
Admiroje, admiroje kulturen tuaj. Per nje gje me vjen mire. Per nivelin contadinesc te diskutimeve ku perfshihet Interland. Me vjen vertet per te qeshur kur ju shoh teksa mundoheni te formuloni dy tri fjali per te qene dhe ne perfundim ju degjenerojne ne sharje. Kaq eshte kapaciteti juaj, s'keni faj.Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] hahahahahaaa sa bukur eshte kur flete me vete!
hahahahaaaa [/qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]![]()
Ladri si nasce...[/qb]![]()