AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

McByrek

Primus registratum
Re: AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

Mesazh per futbollistin:

Natyrisht une nuk pres qe ti duke qene tifoz i Milanit te tregohesh objektiv ne editimet, vleresimet, apo edhe kercenimet e tua ndaj ne te tjereve qe nuk e kemi ate fatkeqesi te bejme tifo per skuadra te dobeta.
Une nuk kerkova te pronesoj ndonje teme te AF. AF eshte prona juaj dhe ne bujkroberit qe vijme e shkruajme duke shtrydhur trute per te mbajtur ne kembe kete forum, natyrisht nuk kemi ndonje te drejte mbi te, dhe mos ki merak se s'kemi per te pasur kurre. Ajo qe kerkova une eshte elementare: Te mos editohem apo censurohem, kur ne nje teme te dedikuar per Juventusin dhe ku eshte normale qe te shahen skuadrat rivale, une kritikoj Milanin, Interin, Bolzanon, Ascolin apo te tjera skuadra te ketij kallepi. Une nuk kerkoj te censurohen apo editohen tifozet e ketyre skuadrave kur ne temat e tyre shajne Juventusin, madje as kur e ndermarrin kete veprimtari edhe brenda vete temave te Juventusit.
Nqs kjo ju duket dicka teper e veshtire per t'u gelltitur, me mbetet t'ju them se as qe me behet vone nese do te me hiqni te drejten e postimit ne AF, sepse s'kam per ta kuptuar kurre ngaqe do te jem larguar vete me perpara.
Hajt jete te lumtur.

Mc,Byrek e mbyllim kete diskutim,duke pranuar qe ti je me larte se gjithe te tjeret!
Te lutem mos fillo kot me replika se nuk ka lezet!
Nqs nuk do te vish me ne albforum pune per ty,ne nuk na intereson!
Fai il bravo!

McByrek

Primus registratum

Nuk jam une me lart se gjithe te tjeret, eshte Juventus qe qendron me lart se ato ekipet e kooperativave per te cilat beni ju tifo.
E kuptoj pse tenton ta kalosh diskutimin ne ceshtje personale; Dhemb shume fakti kokeforte i Barit Antijuve me firmen tende poshte, si themelues.

Dhe nese une vij me apo jo ne AF, uroj te kesh aq pak tru sa te kuptosh se ti je i fundit prej te cilit mund te varet ose te merret mendim.

Sa per kerkesen tende per te mbyllur kete diskutim; diskutimi as qe eshte hapur ndonjehere. Kjo eshte nje teme normale dedikuar Juves, ku ne menyre fare normale flitet mire per Juventus dhe keq per skuadrat e tjera. Nese ty te duket se kjo eshte nje gje anormale qe shkakton diskutime dhe debate, ky eshte problemi yt, por kjo teme kete ka pasur per qellim qe ne fillimet e saj. Je ti qe irritohesh dhe editon ngaqe nuk je dakord me shumicen e mendimeve te postuesve ketu, dhe jo shumica e postuesve qe sipas teje nuk duhet te shajne deshtimet e interit, ngaqe keshtu na u fyeke ti. Shko mor rritu.

Ore djale ty nuk te ka thene njeri qe te mos shash deshtimet e interit,por thjesht keto sharje mos i kalo ne personale,dhe atehere kur ti sharjet i kalon ne personale me rregullin numer 2 te albforumit editohesh.
Dhe sa per punen e temes anti juve,e kam hapur une per qefi time dhe per te bere gallat me shoqerine time,dhe as nuk i marr ndonjehere me mend ato qe ke shkruar ti pak me larte!
se cfare ben ti me forumin une nuk dua tia di fare dhe as marr me te voglen ide dhe mundim.
Ke filluar prap te ofendosh personalisht,te lutem mos vazho keshtu se do te me detyrosh te editoj!

McByrek

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Edituar ne baze te rregull numer 2 te forumit!</span>

McByrek

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Edituar ne baze te rregullit numer 2 te Af!</span>
<span style="font-style: italic">Te ltem mos vazhdo me keshtu,se perfundimi do te jete i njejte si i dy artikujve me larte!</span>

McByrek

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Edituar ne baze te rregullit numer 2 te Af!</span> <span style="font-weight: bold">Nuk te vjen keq qe po zhgarravit temen e skadres tende???</span>

arbi

Primus registratum

url]

McByrek

Primus registratum

Kush eshte ekipi me i madh ne bote? Juve.
Kush eshte ekipi kampion i Italise? Juve.
Kush eshte ekipi qe ia moren me pabesi finalen e Champions League? Juve.

Epo c'kane qe qurraviten keta te interit, kur per me teper nuk kane qene protagoniste as ne luften per titull ne kampionat e as ne ate per champions league. Cfare ceshtjesh diskutojme ne, dhe ku e kane hallin ata.

garipi

Primus registratum

FORZA JUVE!!!
5 maggio è
una data che
non si scorda più
merde neroblu.