AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

bebi

Primus registratum
Re: AlbJuventus - Të Mrekullueshmit

He tesh mos u anko shum'. Ma mir' se Ble asht.
Mandej Milanistave nuk i shkon me pas emen t'bukur /pf/images/graemlins/grin.gif.

/pf/images/graemlins/wave.gif

LO STILE JUVE /pf/images/graemlins/wub.gif

milanisti2

Primus registratum

Kemi dhe emrin e qytetit me te industrializuar te italis po Juventusi nga e ka gjet kte emer te shemtut. Kushedi si o ekesh ti?? PU PU PU PU PU PU PU PU PU

LUANESHA

Primus registratum

KUR SKE CA BAN LUN DEREN...
/pf/images/graemlins/booki.gif
NA I MARRSHI TE TANA T'LIGAT,PO MVJEN KEQ PER TY ARMIK /pf/images/graemlins/shrug.gif
PA PER TE TJERET TEMPO PERSO
MOS U KRUNI SHUM SE MASNEJ NRRON TEM
TE MYLLET DHE KJO DERE /pf/images/graemlins/thumbsup.gif SE KE NANJI GJA INTERESANTE X JUVEN THUJE PER TJETER MOS MBA SE KALOJ NE DETAJE SI STE PELQEJNE.
FORZA MILAN /pf/images/graemlins/rockband.gif
BLE MOS E NDRRO EMRIN

Post Scripter

Primus registratum

Jo mi zog. S'kam faj une qe ti ben tifo per skuadren e gabuar. Te kam thene disa here te besh kthese dhe te vish ne rrugen e Zotit por nuk degjon. Keshtu qe normale qe do te te duken te kota perpjekjet per te vigjiluar mbi nderin e Vecchia Signoras. Ti e di qe kur vjeterohen pak, signorat behen edhe me te shijshme, hehehehe. Mendim personal ky. Imi.
toong

Post Scripter

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kemi dhe emrin e qytetit me te industrializuar te italis po Juventusi nga e ka gjet kte emer te shemtut. Kushedi si o ekesh ti?? PU PU PU PU PU PU PU PU PU

[/ QUOTE ]

Qetesi ti BLEGTOR. Apo e ke BLEGERITES? Sido qe ta kesh, mos u krruj shume. Kjo eshte tema e Juves. Nese s'te pelqen, ik e qaj andej nga Intermerda ose Milanmerda qe te ndjehesh brenda ambientit tend natyral.

Hey Joe

Primus registratum

une sugjeroj 3 gjona :

1 - atyre qe iu krruhet , ta rrujne
2 - ata qe se rrujne , ta krehin
3 - ndersa per ata qe se krehin , rrugedalja o nji me e lone pasdore ket muhabet .

bebi

Primus registratum

Blerim /pf/images/graemlins/grin.gif, it takes one to know one, thon' ketej ku jetoj un'.
Per me njoft stilin, duhet me pase stil. Kapish tesh pse loosers cojne zanin? They wanna be heard.

Mgjthse ti vec 1 here e cove zanin (te PU PU PU) te falet per 1 here, Juve fa urlare, xke e' da urlo.

LO STILE JUVE... /pf/images/graemlins/wub.gif

milanisti2

Primus registratum

Armiku a p.... mamit si e ke emrin, mbaji fort afer CULOS dhe ato dy pik se do ti kalojmse shpejti. Nuk kthej me pergjigje tek kjo tem BY.........

Post Scripter

Primus registratum

Normale. Gjun me gur dhe iken me vrap. Hajde, hajde prape po ta mbajti, qe te prezantohesh nga afer me nje gje te forte te trashe dhe te gjate. E ke vete parasysh ti. Milanistat jane thjesh ish-juventina te debuar qe ua kemi bere bluzat me gjak.

eros111

Primus registratum

Pershendetje gjithe juventinave se na ka marre malli /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirsa

Primus registratum

ndeshja te shtunen del 3-0,per ne /pf/images/graemlins/devil.gif

arbi

Primus registratum

Faccina2.gif

ujku81

Primus registratum

Une kam qejf te fitojme 1 me 0 me gol te Emerson...dhe Toti te dale me karton te kuq

ardi21

Primus registratum

4 me 1 mor cuna e goca.... Bukur juvja mbrem e. I papam eshte bo ai Ibtra e pate car goli spektakel. Nejse se e eksagjerova iciki se spektakel dha barca mbreme.