Albin Kurti Dhe UNMIKU

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Albin Kurti Dhe UNMIKU

si te duash /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Lenko

Primus registratum

Une te thashe se nuk je shqiptare.Ndoshta je shqiptare por nuk vepron dhe mendone si Shqiptare.Nese ke Deshie me shume te Debtosh me mua me jep e maillin dhe e kupton se kush jame une.Kuptove!E ki te Kjarte!???

Lenko

Primus registratum

Syri im ka pare shume Trima si ti mos te them Klinca.Une jame ne gjendje te beje gjdo gje sa kam mundesite per te miren e Kombite.Eja bashkohu ne Armaten Kombetare Shqipetare dhe e kupton se kushe jemi ne se pake te Shendrojm ne Shqiptare te Vertet.

Legjionixx

Forumium maestatis

nga e din ti qe une
nuk veproj dhe nuk mendoj.
si shqipetare. /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

ti,dhe shume te tjere
perbuzni dhe nencmoni gjakun e popullit
se jeni te dashuruar ne vete.
e jo ne popull.

Legjionixx

Forumium maestatis

Trimi ,Lufetetari,Patrioti,
kan gjuhen e shkurte,
dhe punen e madhe.

Lenko

Primus registratum

Tradhtare te Kombit si ti kane meture edhe ca po jo shume.Veq numri dite per dite eshte duke u zvogeluare.Do te Vie Dita edhe Juve Rende Se Shpejti.E tani e kuptone se nuk eshte ender po realitet mirpo athere do te jete vone.

Legjionixx

Forumium maestatis

ti ke degjuar
UCK AKSH.

shifesh se je i dashuruar ne vete
ke endrra te medha,
por tjeret ti bejne
e ti te lavedrohesh

Lenko

Primus registratum

Per shkak te disa armiqve qe paraqiten si Shqiptare ne kete forum detyrohem ta nderpres kete konfortim me Legjionin per shkak se disa greko serb hakera jane ne percjellje te ketij forumi dhe nuk kam deshire qe te paraqesin ndonje ren ne sy te botes qe shqiptaret nuk kuptohen mes vete.Pra veq Ai qe eshte Pro bashkimit Kombetare ka fjalen ndersa ata qe jane Kunder dhe Shpiuna nuk e kane vendin ne kete forum.

Legjionixx

Forumium maestatis

mos pace pune me
Legena
prit e prit.
e s'ka
iku???????
Legeni /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

e lum baca per ty nuk e din me ko ki pune
ti
se me dite ma puthe
ballin.
eeeehhhhhhhhh.
Mos lind Shqipetare
Por behu Shqiptare

Flamuri

Primus registratum

Une nuk dua te beje replika dhe te futem ne nje labirinth qe nuk me takon por desha vetem te jape mendimin time intelektual per Albin Kurtin,ai per mendimin time eshte figura me e pikatur ne jeten politike Shqipetare,hero i se vertetes,njeri qe nuk pajtohet me realitietin ne te cilin gjendet populli i yne,njeri me vizione te qarta politike,udherrefyes i gjakut te deshmorve dhe per kete ka konsideraten me te madhe ne popullin tone per veqe atyre qe sote jane ne jeten politike e Albini nuk po i lene te qete qe edhe ma tutje te korruptohen.p.s.Me falni por kur flasim per Albinin te flasim vetem per te dhe kjo teme mos te marre dimenzione te tjera.Me rrespekt nga Flamuri.

Legjionixx

Forumium maestatis

Flamiri mban larte Flamurin.

atij te dashuruari ne vete
kur i thashe me larte lere
Albin Kurtin rehat
me beri
shka dhe grek
po edhe tradhetare.

ruaju edhe ti
se po te bon shka e grek

Lenko

Primus registratum

Une e hapa kete teme Te flasim per Albinin se eshte i vetmi qe e sheh realitetin dhe nuk pajtohet me te.Ai sheh se qfare do te ndodhe mbase 20 vjeteve nese behet kompromise me Serbine dhe decentralizim ne Kosove do te krijohet ndarja e Kosoves fatkeqsisht ate jane duke planifikuare Serbia dhe bashksia nderkombetare.Dhe nje gje i kisha lute qe kete antishqiptare si Legjioni e Ceasari ti bllokojne ne kete forum.

Legjionixx

Forumium maestatis

antishqiptare je ti,
o i marruar.
te theme.
.. dai, duhet te mesosh me shkruajt
shqip.

Lenko

Primus registratum

Nga kushe te ruhem une!Une i trembem veq ZOTIT.Ti je Klinc Legjion edhe Ceasar qe mundoheni te krijoni perqarje.Ju jeni NJE PIKE NE OQEAN PER MUA.