ALBFORUMI a ka zë?

jula

Primus registratum
Re: ALBFORUMI a ka zë?

Anetari #120 eshte ne gadishmeri gjithashtu. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me vjen keq se s'me vjen ndonje ide origjinale (me origjinale nga ato qe keni permendur ju dmth), por se shpejti do te jem ne Shqiperi, mbase me pak dedikim e vullnet bejme dicka.

:wave:

b.k.

Primus registratum

Mendoj se dhenia e kontributit ne fushat ku po studjojme apo specializohemi, apo punojme do te kishte shume vlere gjithashtu.

Une studjoj per psikologji dhe studimet e mia jam betuar te jene te gjitha mbi Shqiperine/Shqipetaret (dhe kam 4 vjet qe e mbaj fjalen).

Une kam kritika dhe ceshtje mbi AF, sic kam kritika dhe probleme mbi cdo fushe te jetes, te gjithe enderrojme me te miren. Por ka dicka te cilen AF (dhe forumeve te ngjashme) askush nuk mund t'a mohoje. Ajo na mbledh te tereve qe jemi ketu, na jep mundesine te ngreme zerin dhe te themi cfare mendojme (sic po ben gjithesecili dhe ne kete teme, qofte dhe kur thone qe nuk ka asnje vlere). Zeri i saj mund te mos kete vlere ne jeten e shiqperise, por ka vlere tek gjithesecili nga ne. Nuk e di se ku qendroni ju po une kam gjetur mbeshtetje tek AF. DO te thoni ju, ka njerez qe si honepsi dot, po pse merreni me ata, dhe nuk merreni me ata qe kane vlere per ju.

E-mail list?? Nese funskionon shume mire. Kujt t'ia dergojme adressen?

Misha Maisky

Primus registratum

.....sinqerisht kam dyshimet e mia ne keto "demostrata ndjenjash", nuk arrij te kuptoj pse keni nevoje te organizoheni per te bere diçka per ate qe besoni? Mendoj qe aksjoni individual dhe anonim eshte shprehja me humane dhe e thelle, per te tjeret dhe per vete.
Mah ndoshta gaboj.....

linglingbodega

Primus registratum

me pelqen kjo shprehje "demonstrate ndjenjash". besoj se vjen nga fakti qe askush ketu nuk beson ne vetvete dhe kerkon miratim nga turma.

jula

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif Ky ose eshte Pehashi, ose eshte Bsc... :devil:

Per mendimin tim cdo lloj demonstrimi (edhe ndjenjash) duhet lene i lire te shprehet, ne c'forme e vendosin protagonistet.
Vezhgim i rendesishem: s'ka dyshim se individualiste apo jo, te pakten ketu askush s'po lyp vota, fjala vjen...

Blendi

Primus registratum

Ka force ne numrat, Misha, prandaj.
Nese don ta etiketosh si "Demonstrate ndjenjash". Amen! C'te keqe ka?
Une nuk jam cingun, por di qe:
1 + 1 = 2 dhe 2 > 1

Nuk jam kundra kontributit individual, pa zhurme, madje... "dora e majte le te mos e dije qe e dhjathta po jep".
Por une si Blend jam pak keqperdorues i kohes dhe shpesh me duhet pak shtyse, apo iniciative per te bere gjerat. Di dhe qe Njerzit nuk nuk jane ishuj, ndonjhere edhe takohen. Ore thjesht, vijme ketu bejme au-iu gjysmen e dites, Pse te mos provojme te bejme dicka per nevojtaret?
Cila eshte humbja? Edhe sikur te mos arrijme asgje, cfare humbem?

Nuk kam ardhur te debatoj dhe te bind, c'do gje qe kam synuar e kam shkruar te zeze mbi te bardhe.
nese dikush deshiron te beje dicka, le ta beje, vetem apo me ne. kaq.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga fujiko:
/pf/images/graemlins/smile.gif Ky ose eshte Pehashi, ose eshte Bsc... :devil:

...
Absolutisht PO /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk eshte keq te kesh deshire te "vlesh" per komunitetin, kemi nevoje dhe deshire te bejme dicka.Ndoshta duke kerkuar gjejme ndonje gje me konkrete /pf/images/graemlins/wink.gif nuk ka perse merret si show.

masakruesja

Primus registratum

ne duhet te marrim kulturen e perendimit dhe ta perdorim ne dobi te vendit tone,une per vete kshu do bej,do i jap nje ndihme sado te vogel per mbarevajtjen e kultures ne vendin tim.

Misha Maisky

Primus registratum

Sinqerisht une kam alergji nga demostatat te çfaredo lloji qofshin, ideja mund te jete pozitive, por duke qene pesimist per qenien shqipetare them qe do te jete vetem nje koleksjon fjalesh te bukura dhe nje budget prej 100 Eurosh.

komino

Valoris scriptorum

varet se cfare kupton me BUXHET

A KE FUTUR KETU EDHE ORET E PUNES QE HUMBIN ANETARE DUKE U MARRE ME KETO INISIATIVA???

veri dhe keto ne buxhet e do shohesh se nuk jane pak per te filluar

Blendi

Primus registratum

Dicka mund te behet ne keto vija. Duke marre parasysh ate qe tha capoi, nje organizim nis, dhe duhet te kete jo me shume se 9 vete, ata qe e kane per zemer kete gje mund te punojne sebashku, te gjejne ceshtje qe meritojne ndihme, subjekte qe kane nevoje dhe te pergatisin sitin, faqen brenda AF. Antarit i behet e thjeshte, vetem nje mundesi e gatshme per te kontribuar. Dhe sigurisht, nje qartesi e plote per sa i perket parave te dhuruara nga secili, dhe ekspozim i rezultatit per kenaqsine shpirterore qe jep dhurimi.

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] E di, ndoshta ngjaj me ndonje cjap qe blegerin kot me kot, por ne te verte ju them. Si mund ta perdorim kete Forum per kombin.

+ Une propozoj formimin e nje "USHTRIA E MAIL" - ku antaret regjistrojne adresat e tyre per t'i perdorur ne shperndarje peticionesh, protestash etj etj. [/qb]
Jo mo Blendi, nuk blegerin kot kush tha, kjo eshte nje teme mjaft interesante qe mund ta perdorim si vegel te mire ne sherbim te interesave te shqiptareve kudo qe jane. Jam gjithashtu plotesisht dakort me parafolesit qe ne te japim nje fare kontributi per te ndihmuar kauza te ndryshme qofte duke shperndare peticione apo oraganizua protesta qofte edhe online.

Ide konkrete, per te dhene mendimin tim, eshte psh te shperndajme peticione dhe te sensibilizojme opinionin publik per nevojen e uljes se moshes te ligjshme per marredhenie seksuale konsensuale nga 16 ne 14 vjec, gje qe po behet me mjaft sukses ne vende te tjera dhe qe i pergjigjet me se mire realitetit te sotem. Po ashtu, shperndarja falas e kontraceptiveve neper shkollat e mesme si dhe klasat e larta te shkollave 8-vjecare.

Po ashtu mendoj se mund te punojme per t'u organizuar per te kerkuar legalizimin e kanabisit si nje bime me vlera te medha kuruese dhe qetesuese per semundje te ndryshme.

Kaq do te thoja per momentin dhe do ta kisha per nder te behesha ushtar i thjeshte i kesaj ushtrie qe po krijohet perpara syve tane. E-mailin tim administratoret mund t'a perdorin per kete qellim.

Flm!

babi

Primus registratum

Ne mos ze ALBFORUMI shkrime ka me siguri, por ideja e krijimit te nje USHTRIE MAIL me duket pak e ekzagjeruar dhe qe te mos degjeneroje si ide te pakten te merret nen kendveshtrimin e DDD, pra lehte dhe me humor.

Ne te gjithe e dime se çfare duhet bere dhe kjo fillon nga gjithsecili, per kete nuk duhet krijimi i ushtrise ne fillim.

Megjithate nese do kishte mundesi qe nje peticion i firmosur nga anetaret e AF te kishte vlere ligjore dhe te merrej ne konsiderate, sigurisht qe edhe une do isha e nderuar te thoja fjalen time.

:idea:

blendiys

Primus registratum

Bashkohem plotesisht me ato qe ka thene Blendi,me duket shume e drejte qe c'do antetar te kete mundesi dhe te ngreje zerin per dicka qe i duket se nuk shkon,pamvarsisht ne se nuk mund te merret parasysh nga sharlatanet tane qe jane ne krye te politikes.
Kjo eshte lidhja qe na bashkon dhe ne se duam ne dhe me pak vullnet te mire cdo gje mund te arrihet!
Tek e fundit cfare kemi per te humbur!

Goca

Primus registratum

Diku, me vjen keq po duhet te te kundershtoj. Ke vene si perparesi shperndarjen e kontraceptiveve falas neper shkollat e mesme ... :confused: . As ne Fakultetin tim s`jane .... imagjino prinderit e nje 14 vjecari qe shkon ne vit te pare cfare ideje do kene.... :confused: Mos e ekzagjerojme fare tani.

Une do kisha qef te behej dicka me brojtjen e vlerave artistike dhe kulturore , qe jane lene shume pas dore. Nuk e di a eshte e mundur po lidhjet me organizatat nderkombetare per shembull do ishin shume fitimprurese. Shtrimi i problemeve dhe venja ne dukje e mangesive dhe shkeljeve ne Shqiperi. Pergjegjesia e drejtuesve dhe nje buxhet ...

Belina1986

Primus registratum

Shpresoj qe AF te ket ze edhe mua me pelqen te komunikoj ketu se eshte njje menyre, sipas meje, me te cilen tere shqiptaret ne bote munden te thone te veten!Ciao! /pf/images/graemlins/wink.gif

dirty vegas

Primus registratum

Sa rrini diskutoni ku, si, sa do kontriboni, pse s'e filloni i her me krijimin e grupit organizativ. Krijoni i mision te organizates pastaj diskutoni se si e ku do kontriboni sa te doni. Boni ju hapa konkrete dhe jam i sigurt qe ato qe duan te kontribojn do t'ju ndjekin pas.