- ALBANIASAT-

alpacino

Primus registratum
- ALBANIASAT-

-ALBANIASAT-

Informacione rreth buketit te pare shqiptare me satellit digital
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE

disku

UNI
Re: - ALBANIASAT-

Fillimisht postuar nga - Al Pacino-:
[qb] -ALBANIASAT-

Informacione rreth buketit te pare shqiptare me satellit digital
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE [/qb]
A vrehen ne Usa kto ere alo?? Di gjo a jo?

alpacino

Primus registratum

TANI PER TANI JO POR SHUME SHPEJT DHE NE USA
SINJALI I ALBANIASAT DO MBULOJE DHE SHBA :thumbsup:

alpacino

Primus registratum

TOP CHANNEL nuk po trasmeton ne buketin e ALBANIASAT ne vend te saj trasmeton TELE ARBERIA dhe ne vend te kanalit film shqip eshte futur TELE SPORT keshtu qe tifoset e partizanit kan mundesi te ndjekin PARTIZANIN direkt pasi tele sport ka blere te drejten etrasmetimit te ndeshjeve te klubit me te madh dhe me popullor ne shqiperti ekipit te PARTIZANIT
per te pare keto duhet nje dekoder comm. interface.me nje kam viacess dhe asnje te mos enderroje qe ndonjeri mun te klonoje skeden viacess2 akoma nuk eshte hapur akoma ne europe e gjetke :thumbsup:

edda

Primus registratum

Nje gje s'po marr vesh une, duhet te paguhet apo jo :confused: , here thone qe do paguhet e here thone jo

alpacino

Primus registratum

Nje gje s'po marr vesh une, duhet te paguhet apo jo , here thone qe do paguhet e here thone jo

varet se cfare do te shikosh,nese do shikosh lajme ose ndonje dokumentare nuk pagun sepse sinjali eshte ne kjaro ndersa kur flitet per nje fest ,koncert film,ndeshje ateher sinjali eshte i kriptum e duhet skeda 23 euro ne muaj,duhet te kesh parasysh qe decoderi duhet te ket nje kam viacces

edda

Primus registratum

Flm Al Pacino,
ne fakt mua vetem lajmet me interesojne, se per te tjerat s'me del koha

Blendi

Primus registratum

TOP CHANNEL vendosi te dale nga buqeta e ALBANIASAT me qellim qe te jete krejtesisht falas, 24 ore ne dite. TOP CHANNEL do te transmetoje ne te njejtat koordinata (ne menyre qe shikuesit te mos i duhet te nderroje pozicion per te zgjedhur midis TCH dhe kanaleve te tjera brenda buqetes.

Pyetja ime per ndonjerin kompetent (Al pacino?) ishte se ne rastin e transmetimeve mbi SHBA, cili do te jete kontraktuesi i zgjedhur. Dish Network apo DirecTV. Gjasat jane te jete DirecTV meqenese ne kete kontraktor bejne pjese edhe kanalet Polake, Kineze, Greke, Holandeze dhe te tjera nga Amerika Latine dhe Europa.

alpacino

Primus registratum

sot ne buketin ALBANIASAT ne vendin e tele arberia
trasmeton vizion +

citim i blendit---
Pyetja ime per ndonjerin kompetent (Al pacino?) ishte se ne rastin e transmetimeve mbi SHBA, cili do te jete kontraktuesi i zgjedhur. Dish Network apo DirecTV. Gjasat jane te jete DirecTV meqenese ne kete kontraktor bejne pjese edhe kanalet Polake, Kineze, Greke, Holandeze dhe te tjera nga Amerika Latine dhe Europa.

ka shume mundesi te jete DIRECTV,shume shpejt dhe shqiptaret e amerikes do te kene mundesi te shikojne albaniasat.

alpacino

Primus registratum

Flm Al Pacino,
ne fakt mua vetem lajmet me interesojne, se per te tjerat s'me del koha

smile tani per tani mund ti shikosh te gjitha kanalet sapo u aggiornova mbas pak sinjali do kodifikohet.ne viacces2 asnje mos te shpresoje se mund te hape smart card albaniasat nese ajo trasmeton ne viacces2 sepse asnje ne europe nuk ka arritur ta hape ate.

Misha Maisky

Primus registratum

Po mire mer Al, po me i saç normal me dekoder pa karte dhe nese e drejtoje tek sateliti perkates a ka mundesi te dali, apo duhet patjeter nje dekoder me karte. çfare do te thote "kam viaces"? sa e veshtire qeka..

alpacino

Primus registratum

MISHA MAISKY
--------------------------------------------------------------------------------
Po mire mer Al, po me i saç normal me dekoder pa karte dhe nese e drejtoje tek sateliti perkates a ka mundesi te dali, apo duhet patjeter nje dekoder me karte. çfare do te thote "kam viaces"? sa e veshtire qeka..
--------------------------------------------------------------------------------

ciao misha maisky me sac normal nuk e di se cfare do te thuash un po te shpjegoj ate qe ti me pyete
te duhet nje parabol (sac sic e thirrin ne shqip.)
nje decoder digjital (jo nga ato decoder qe kane hyre ne shqiperi 10 vjet me pare sepse ato jane anallogjik)
kam limiton hapjen e kanaleve buket te ndryshme digjitale
i provider furnizon nje skede qe te lejon shikimin e trasmetimit te tyre
modelet kam jane mos gaboj 16 llojesh modifikimi

ja kjo ketu eshte nje kam viacces dhe skeda e abonomentit futet brenda ne kam,dhe kami futet mrena ne decoder

af_1.JPG

ndersa ky ktu eshte nje dekoder HUMAX5300 qe e ka kamin viacces vete ne bord kshu qe ska nevoje per nje kam tjeter

c9_1.JPG

Misha Maisky

Primus registratum

Flm. te bera ate pytje se para 1 muaji bleva nje dekoder dixhital dhe nje parabole, por jane pa skede, une i montova dhe arrij te kap satelitin Hot Burd, ku ka mbi 150 kanale dhe pjesa me e madhe jane pa pagese. Nuk arrij te kap satelitet e tjera, mgjs jam munduar, por perpara se te therras antenaxhiun per te gjet satelitin ku ndodhen kanalet sh. doja te dija nese ky i imi i kap dot, natyrisht ato qe jane pa pagese. megjithate flm per infon.

Blendi

Primus registratum

Nga eksperienca ime duhet te jesh ne gjendje te kapesh edhe satelitet e tjere. Pasi jo vetem HotBird por edhe Eutelsat, Turksat etj kane kanale pa pagese brenda bandes se tyre.

Misha Maisky

Primus registratum

kanalet e Eutelsat-it ashtu si edhe te sateliteve te tjera une i shikoj (dmth shikoj emrat jo figuren) por nuk drejtoj dot antenen per tek sateliti (eutelsat),HotBird-in e gjeta kollaj, mah.....do ta provoj prape

Blendi

Primus registratum

Shiko edhe kendin horizontal se me duket se ndryshon. Ose hap nje faqe inteneti shiko koordinatat se ndoshta e ke pak me kollaj ne rast se ke nje ide te pergjithshme se nuk mund te ndodhet. Eshte pak siklet ne fakt.

Keta cunat ne Europe me satelit ne shtepi duhet te te ndihmojne se ia kane marre doren, une i kapja ne Shqiperi para 7 vjetesh, flas pak neper mjegull.

durrsak

Primus registratum

VIACCESS2 ketu ne canada nuk gjendet. Mua ma blene ne gjermani dhe kushtonte 35 euro, eshte compatible pak a shum me gjithe decoderat amerikane, ne evrope albania sat trasmetonte vetem 6 ore nga ora 16 deri ne ora 22.
Ishalla kur ta aktivizojn knej do jete icik me i gjate. Programet i kishte cope cope, gjysmen e kohes jepnin muzike kosovare, dhe ca programe pa lidhje.
Nqs po u fut klan tch e kto te tjeret ja vleka.
Inshallah se shpejti

durrsaku

Forumium maestatis

Misha Maisky te keshilloj qe te provosh frekuencat e RTv Alsat qe ndodhet ne Eutelsat W2.RTv Alsat Eutelsat 16°East frekuenca 10957 polarizimi Horizontal symbol rate 2821 fec 3/4.Dmth ver ne fillim te dhenat e satelitit dhe te frekuences dhe luaje antenen pak fare nga pozicjoni qe ke per momentin dmth ai i Hobirdit.Diferenca eshte shume e vogel : vetem 3 grade sepse nese Hotbird eshte ne 13 , Eutelsat e ke ne 16 grade.Kshuqe mundohu ta levizesh me ngadale.Nese arrin te kapesh Alsatin ne ate satelit ke edhe qindra kanale te tjere free ndermjet te cileve edhe TVSH, RTv Kosoven edhe kanalet me siper qe do behen me pagese pas ca kohesh.

Per Al Pacinon : Currently broadcasting in the clear, AlbaniaSat will be encrypted by the end of this year in Irdeto 2.

Nuk e di ne fakt cfare ndryshimi ka Via access me Irdeto 2.Mbase eshte e njetja gje...

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga DuRrSaK:
[qb]Ne evrope albania sat trasmetonte vetem 6 ore nga ora 16 deri ne ora 22.
Ishalla kur ta aktivizojn knej do jete icik me i gjate. Programet i kishte cope cope, gjysmen e kohes jepnin muzike kosovare, dhe ca programe pa lidhje.[/qb]
Kolo kjo ka ndodhur mbase para shume kohesh sepse ka rreth 1 muaj e ca qe transmetojne 24 h ne dite dhe me programe te plota /pf/images/graemlins/wink.gif

alpacino

Primus registratum

Per Al Pacinon : Currently broadcasting in the clear, AlbaniaSat will be encrypted by the end of this year in Irdeto 2.

Nuk e di ne fakt cfare ndryshimi ka Viacces2 me Irdeto 2.Mbase eshte e njetja gje...

ka shum ndryshim, nuk eshte e njejta gje,me kete pyetje me bere te kuptoj se nuk eshte viacces2 por irdeto2 modifikimi i albaniasat.
un e di qe eshte viacces2,ndoshta jane hedhur ne irdeto2 ku pirateria akoma nuk e hapur kete lloj modifikimi,por qe i ka ditet e kontume.