Albana perseri mes jush

albana

Lara Croft
Re: Albana perseri mes jush

Hahaha!Paske zili bluzen time dmth.E kam blere ne Selanik para 3 vjetesh.Jam femer me gusto une /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

opopopo cjane kto yje kshu me amani se do na beni me zemer pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Uaaa po jo me korbe , nuk po tallem un e kam seriozisht , te gjitha fotot jan yll u te keqen un duarve tuaja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

He mi se me ngrive gjakun /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pupu si me ka ik keshtu frymezimi mua!Me duhet ndonje muze ketej nga shpia re :cool:

Dolores

Primus registratum

Xhingell xhingell bell..........xhingell oll dhe uejjjjjjj...........jam ne x-mas mood me kto x-mas party qe po coming up....ho ho ho.......merri kristmassss

esvathi

Primus registratum

2.jpg

Dammn.... Albana :eek: :kiss:
Edhe shorty with the irish hat style, looks very good to. S'do men red hair.... :devil:
Lal kur zhvillohet takimi familiar?.... like MY cousin Tony from Boston. :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

The gjithe shqiptaret ne Boston dashkan healing .......right Pilo?.........righttttt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] right Pilo?..... [/qb]
:lol:
sa e qut qe je mi dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

Ndrikulla duket si kumbull (vdiqa sa e perdora kete shprehje). Me vjen keq qe mungova kur ishe ketu, kisha deshire te te shihja /pf/images/graemlins/frown.gif . Do vish kur te vije Suela, zotohem t'ju hedh nje party fabjuloze me shume gjera te mira . Qekur kam marre grill portativ jam bere amvise e shkelqyer /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

albana

Lara Croft

Patjeter mi qe do vij :rockband: Nuk i humbas une keto gjera. Jam me keq se Xhuvi i dasmave /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
Fillimisht postuar nga albana:
[qb] ose Korca [/qb]
..kjo edhe behet, fshehurazi ktyre ktu...ose do manipuloj ndonje kolonel qe bejme ndonje mision andej nga anet tuaja /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
Prandaj s'po maro lufta Irakut se ja keni bo kolonelave menien telef dhe po i terhiqni prej hunde! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pershendetje zocka! /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

:wave: Blucke!Si je ti mi?
Te ishte per ne lufta e Irakut nuk do ishte bere fare :mad: Po keshtu eshte kur vene nje debil ne krye te shtepise te bardhe!Uuuuuu zeze me boje shava komandantin /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Blucka eshte per 12 pale qejfe.. Po zonja ndrikull si eshte? I qeke fut me te shame kumandarit! Papapa... e ke mbushur qerren me gaz sot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Gjes edhe ketu ke shtepia ime!
Te ri ne krye te kendit se tani qe Kordelja hapi temen e vet do me ngelet strofkulla bosh :mad: :cry: