Albana perseri mes jush

gurax

Pan ignoramus
Re: Albana perseri mes jush

lol, hajdutshe hajdutshe! Apo s'ka qene dhe nje kenge: "Vidhe vidhe karavidhe, ne kazan te nxehte hidhe!" /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

---------------
"They lay me down in a boat like a swan.
The fairies serve me tea in a buttercup--
and I'm gone.

We float in her. Her wings are clipped.
But she swims so good, our fine swan ship--
and I dip into her eyes...
--Carla Bozulich"

Diavolessa

Valoris scriptorum

Qyqe ky kazani i nxehte nuk do jete gati per mish patokje besoj :eek: :rolleyes: :mad:

pS: Azzie :kiss:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] O Lara po une po te vij ne atdhe dhe mos te te takoj ty me thahet bishti mojzemer ndaj pa merak se do te shihemi.Me behet shpirti sheqer qe ju shoh si ma mbani temen gjalle, mu mbush trupi me mornica e syte me lot.Ju kam thene ndonjehere sa xhan ju kam? [/qb]
Po mua me ke xhan , ik se me duket s me mban mend hic . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif :book: :book: :book:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Une jam fotografi! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

--------------------
"They lay me down in a boat like a swan.
The fairies serve me tea in a buttercup--
and I'm gone.

We float in her. Her wings are clipped.
But she swims so good, our fine swan ship--
and I dip into her eyes...
--Carla Bozulich" [/qb]
E une po bahna fotomodelja /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Gurax du nr tan una ..ma co ne pm /pf/images/graemlins/smile.gif

Pse..qysh dhe tek s'te them /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Bebushe do ta vjedh evgun me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Merrja shpirtin ... :devil:
e ka proces riperteritje ky ... prije ti dali tjetra ... shpirti them /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] ...ta gjej un, vetem se qeleshja vje me gjith brekushe /pf/images/graemlins/tongue.gif ....ene çifteli /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ooooo lumja ne per Parti Naneeeee
o na ka dhan tenxherren me presjaneeeee
o na ka dhan dollapin me pasqirreeeeeee
te knaqet bitha tuj u kqirreeeee

/pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Gurax:
[qb] Une jam fotografi! /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
jo se ti e ve gishtin ke blici /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
Po mua me ke xhan , ik se me duket s me mban mend hic . /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif :book: [/QB]
Posi more te paskam haruar!Po ti ke humbur fare!Te mori shpirtin Amerika te mori! /pf/images/graemlins/tongue.gif

albana

Lara Croft

Tranofile po ne te dyja mi si do takohemi?Ne Kosove nuk vij dot te betohem.Me duket se si variant i mundshem na ngelet vetem Tirana ose Korca po te kesh qejf je e mirpritur po ashtu sic eshte dhe grupi "Ne fleme treshe" e ke ideene per ke e kam fjalen.
Hajde te stolisim bredhin e te tollim bakllavane /pf/images/graemlins/wink.gif dhe kuptohet :rockband: :rockband:

albana

Lara Croft

Albana me ne fund shtroi qylymet e rinj e dekoroi strofkullen e saj per mrekulli.Sistemoi garderoben,flakeriu nje mal me rroba, dhe i vuri kepucet sere sere.Se fundi ndezi vatren dhe beri kafene.Salloni u ngroh dhe zjarri leshonte nje kundermim te kendshem.
"Sa keq qe askush nuk do te vije"-mendoi dhe e kapi nje trishtim.
-Po i bej nje vizite komshiut u pa puna-peshperiti dhe pertef drejt e ke dera.Mos kujtoni se e preu malli per komshiun thjesh i duhej te hynte icik ne forum sa te beje lidhjen me interetin per vete neser :devil:

TEA

Forumium maestatis

aiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :devil:

aiiiiii.jpg

Penelja dhe Tea u habiten dhe po prisnin se si do shkote muhabeti i kojshiut me tej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Komshiun Ndrikulla pasi e poqi dhe e dogji /pf/images/graemlins/laugh.gif e flakeriu ne dysheme pa pike meshire /pf/images/graemlins/laugh.gif , dyshemeja e perpiu hirin e mbetur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea & Penelina si lule jeni /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Albana ke komshiu pa nje kone te vockel as 300gr.Konja u dashurua menjehere me bishtin e saj.
-Ma jep ndonje dite ta mbaj nga pak per shoqeri-i tha ajo komshiut.
-Mire-u pergjegj ai pa ditur planet e keqia te dhelpres qe konen e donte per vete. :devil:

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] ose Korca [/qb]
..kjo edhe behet, fshehurazi ktyre ktu...ose do manipuloj ndonje kolonel qe bejme ndonje mision andej nga anet tuaja /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

Dolores

Primus registratum

Oh Bana u got that feeling .....
U need sexual healing.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea Penelja........yjllka /pf/images/graemlins/smile.gif

TranofiljA

Primus registratum

...pasi u kenaq me konen e dhuruar vendosi te pergatitet per nje nate...nuk e dinte se ç'nate do ishte...por e dinte qe nuk do e kalonte veten.

E krehu bishtin dhe doli...

2.jpg

...dhe iku.....

3.jpg

Dolores

Primus registratum

Na u kenaq syri sot :thumbsup: Ka me te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif .......po kto te dyja kush jane mi File??

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] .......po kto te dyja kush jane mi File?? [/qb]
:shrug: di gje une ca mbledh dhelpra rrugeve /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

..he se ndoshta na tregon vete :thumbsup: