po boten time pse e fute ne loje ti :tipsy:Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] .
Jam LR"-zgjati doren ai....."Dolores" zgjati doren ajo. "Keni sup te bute........me coi ne nji bote te qete" tha ai duke qeshur ......"Boten e cudirave" [/qb]
Nderrojani cik pampersin ketij se e konsumoi dhe kete qe kish :lol: :lol:Fillimisht postuar nga sailor:
![]()
Llara mi thtavi therkando per cadho :lol:Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Hej degjo dje ne darke me thane nje te forte ne telefon...
Lo sai perche le donne non sanno contare fino al 100??? Perche al 69 hanno già la bocca piena :lol: :lol:
....
Ne te dyja rastet une kam frike me nejt vetem /pf/images/graemlins/tongue.gif si thua, te paren apo te dyten /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga sailor:
...Ik bej nani qe te kesh fuqi te besh e neser forumin corap. :tipsy:
Apo te kane vene dezhurn sot?
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Tha Salo dhe nezi i cinare dahon, e thithi i her thell ne filloj duke bo rrath me shtellungat e tymit /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sailor:
[qb] -Hajde dalim,- me the,- dielli ndricon kaq embel sot dhe qielli qesh kaq lemuar. Nuk sheh sa bute levrin bari neper lulishte?
Ne fakt vjeshta iku shpejt kete vit. Pa shira, re e ngrica. Gjethet u perdrodhen me shpejt se cdo vit tjeter neper ere dhe druret u zhveshen pa ndrojtje hic. Te tere prisnim dimrin me pas. Dimrin e akullt mjekerbardhe. Por ky vit ishte i cmendur gjithsesi. Cmendur filloi e vec cmendur mund te mbyllet. Ne vend te plakaruqit thinjosh e babaxhan me kaushe geshtenjash te pjekura e filxhana vere te nxehte neper duar ky vit hodhi mbi ne tere kete muaj nje diell te ngrohte pranveror. Toka nuk harroi te lulezonte, sythat e pemeve shperthyen tere hijeshi ne mes te nentorit dhe kalamojat u gezoheshin balonave tabake nen flladin e lehte e rrezeve te ngrohta te diellit si te ishte mesprilli. Ndersa lajmi me gazmor erdhi nga kopshti zoologjik. Dosa e eger qe pritej te lindte ne pranvere e qe zakonisht ne kete periudhe viti ia fut gjumit neper kapanone ka lindur te vegjel. Gicat u gezoheshin rrezeve te diellit dhe as qe u shkonte nder mend qe tashme kishte ardhur dhjetori...
Dy pranvera brenda nje viti nuk kishin bere ndonjehere vaki. Shenje qe gjithcka eshte e mundur? Gjithsesi te tere jemi nje vit me te rritur e nje pranvere me te pasur. Kishin celur jargavanet. [/qb]