Albana perseri mes jush

albana

Lara Croft
Re: Albana perseri mes jush

Une jam per rruge neser heret ne mengjes /pf/images/graemlins/frown.gif ndaj nuk ka jete nate.
Javen tjeter ama :rockband: mjer kush do jete me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

per Shqipo e ke rrugen /pf/images/graemlins/smile.gif ..hajt se atje si lehet mangut :rockband: :rockband: ...qefit /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Hajde qajme bashke :cry: :cry: :cry: [/qb]
Sowy ndrikulla,
I fell asleep and woke up this morning...
:kiss:

albana

Lara Croft

Per ca dite nuk do me shihni ketej rrotull po ke te marre malli te me shkruaje ne privat se do pergjigjem.Hajt shenet! :wave:

North Carolina here I come :cool: Somebody stop me! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Nji te ikur Bana u zhduket te gjithe ju ktej :shrug:

Ecni ta ndezim nji here.......s kemi pse mbajme zi per qejfet e Banes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Erdha una....... :goofy: <--------ndihem sot.

Thanx Ema /pf/images/graemlins/smile.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Erdha una....... :goofy: <--------ndihem sot.

Thanx Ema /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Who cares how you feel today..... :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif
What's up lal ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sot e kam radhen una me qon burri /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe Lara ka feste /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk di a e bej dot po do mundohem me avancimet teknologjike qe jane ne perdorim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amonnnnn, ngela tere jeten ne guzhin se kjo expertja kulinarise edhe sot ne guzhine po qorrollopset /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua shtrat, nuk rri dot mop ne kombe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dil na guzhina Lara se nuk du mo me honger /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordelja si flutur /pf/images/graemlins/laugh.gif u drejtua nga dhoma per te gjetur dicka te vishte, harroi e varfra qe ngazellimi do i binte sa te hapte garderoben.
E hapi dhe nuk kish asnje mendim te qarte se c'duhet te vishte.Kur c'te shohe :eek: Lara ia kish hedhur nga ballkoni te gjitha rrobat e saj nga xhelozia qe Kordelja te mos dilte me asgjekundi /pf/images/graemlins/frown.gif Kordelja nuk kish rroba per te dale, me se te dilte :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

-Aloooooooooo, Rrobashkepsiiiiiiii, ku je shpirt, eja me qendis nje fustan per Kordeline se po qan /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Zonja Croft, me keqardhjen me te madhe u them se me eshte keputur gjilpera e sot nuk mund te bej gje, gjilperen e cova tek Ceni i cili e futi ne allci pasi kish pesuar nje frakture te cuditshme qe kur shkepi Kelliren dhe nuk dihet sa zgjat rehabilitimi, gjilpera ime eshte kaq delikate dhe une nuk duhet te shkep vend e pa vedn, tani qe ndodhi dhe sot qe ju keni kaq fort nevojen time, une e kam te pamundur ta ve ne pune ashtu sic eshte katandisur /pf/images/graemlins/laugh.gif .Me vjen keq Lady Croft, u duhet te gjeni nje gjilpere tjeter per Kordelinen tuaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Ahhhhhhhhhh, dite e poshter, une si gjilpera e ketij s'kam ku gjej tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif ...C'te bej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordelja qante me te madhe ne cep te dhomes ku ishte strukur per te fshehur lakuriqesine e saja.Nga casti ne cast edhe Lara do shkrehte ne denesa, por jo, ajo nuk terhiqej aq kollaj, do gjente nje gjilpere te pershatshme per Zonjezen e saja ose nuk i thoshte me vetes Lady e pamposhtur /pf/images/graemlins/laugh.gif
..........

Kordelja

Valoris scriptorum

Kur Lady Croft merrej me celularin e saj, qe nje zot e di cfare cucuriste me ze te ulet ne te e me ke, gjembi u ngjall /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lady Croft ishte perkujdesur ta lidhte Kordelen pas tavoline dhe te shtrengonte mire se e dinte qe ajo do levizte gjate procesit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lara u largua ne dhomat e tjera qe te mund te fliste e qete, kurse Kordelja shihte e tmerruar gjembin qe po fillonte te demonstronte ca levizje te pazakonta per te.Ne fillim ngriti koken e mprehte ne te cilen pas pak u shfaqen dy sy :eek: e me vone u cel nje goje e nje hunde, cuditerisht gjembi nuk kish as vetulla as qerpike, kish qelluar qose.Gjembi hapi syte, pa nje here rreth e qark, studiou ne detaje cdo gje qe perbente Kultin e Kulinarise se Lady Croft me pas duke rrotulluar ata sy nen ato qepalla qose, veshtrimi i mbeti mbi tavoline.Kordelja nuk merrte as fryme sepse gjembi kish filluar te rritej dhe asaj i dukej i stermadh dhe plus shume i shemtuar per shijet e saja /pf/images/graemlins/laugh.gif .U tmerrua por nuk ia mbante te bertiste hic sepse ishte edhe e lidhur dhe s'mund te bente gje.Gjembi iu afrua dhe aty per aty ia nguli syte Kordeles, veshtrimi i tij i paciep zbriste e zbriste e zbriste nga fundi i tavolines qe per cudi ishte edhe fundi i Kordeles, ajo po mbytej se kish harruar te thithte oksigjen...Gjembi u zgjat per te pare me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kordeles iu ngriten qimet perpjete /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-klithi ajo e tmerruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

-Iku mi :confused: mezi foli Kordelja duke dihatur
-U zhduk moj u zhduk, apo nuk sheh ti..
-Me ka mbetur leshi perpjete akoma po s'do mend kur ti lufton me pistoleta prej sapuni /pf/images/graemlins/laugh.gif (te cili filme e kemi pare kete mi /pf/images/graemlins/laugh.gif )
-Moj po timet i kam varur ne hatlla, ate pe sapuni i kemi perdorur per te trebmur tere jevgjit e lagjes dhe ka funksionuar.S'do mend qe ky perbindeshi vogel me koke majuce nuk e hante ate po thuajq e shyqyr qe leshi jot iu duk si kurth leqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif e ia mbathi nga syte kembet
-Po c'kembe moj, ai nje kembe te vetme kishte, ikte duke u zvarritur dhe tek ikte koka qose i varej nder vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
-Aaaaaaaaaaa, dhe une thosha c'ka qe ngelen gjurme ne dysheme, sikur te kete kaluar kerrmilli duke, ahhhhh e gjeta do kete qene ndonje butak qe veshtire te qendroje ne kembe me shume se dy minuta. /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk thua me mire qe iku se do na kish ndotur dhe tavolinen per pak.S'i duroj dot gjerat qe zvarriten pa dhene akoma prova qe jane dicka qe ia vlen...
Lara filloi te zgjidhte Kordelen dhe syte filluan t'i marrin nje pamje te shkelqimte, kushedi c'po mendonte ...prape /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Jaaaaaa, mire e ke ti se me kishe lidhur mua dhe dnaj pata frike une se po me ngulet gjembi :eek: e s'po di c'ti bej me duar e kembe te lidhura /pf/images/graemlins/laugh.gif se nuk e dinte gjembi se po te isha une e zgidhur do i isha ngulur nje here gjembit qe ta mbante mend per gjithe jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif Ahhh c'me bere qe me le te lidhur ne Guzhine se ia kisha bere nje lapidar memorial une gjembit per ate te hipuren qe do i beja sot /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me hodhi kete here /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos me lodh here tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Dolores hyri ne metro ne te njejtin vagon si gjithmone ashtu e shkujdesur duke hequr zvare nji cante shpine te mbushur plot............edhe ashtu instiktivish u ul ne cepin e perheshrshem i cili ishte ne fund te vagonit te fundit te trenit te metros nga ana e dritares ku mund te shifte jashte. Exzakt pas 5 min ajo nxorri mollen qe e hante zakonisht pas drekes edhe nuk kishte pasur mundesi ta hante ne zyre.........dikush i kishte dikur qe molla eshte e mire per tretjen e ushqimit edhe qe athere ajo e kishte bere si rregull te hante nji pas drekes......jo se vuante nga jashteqitja, por do ishte me mire te hante molle edhe te shkonte ne WC se te hante nji dore me cokollata dhe te zihej kaps nga mbeturinat ..........ajo levizi floket nga ana tjeter e kokes si per te evituar te njejtat mendime ne koke qe i vinin gjate ngrenjes se molles......c rendesi ka tha ajo duke i dhene konkluzionin e perhershem......molle kam vendosur te ha......molle ha pas dreke!...........asaj si pelqente te ndryshonte rutine.
Pas 4 stacionesh nji mashkull hyri ne vagonin e fundit, edhe ai nji tip i shkujdesur, u ul prane saj. Ajo e studio per nji moment.....dhe u siguruar qe ai ishte nji tip i zakonshem nga ata lloj tipash qe nuk paraqesnin ndonje rrezikshmeri si psh: ferkim kembesh........ferkim supesh .......apo edhe ngjeshje ne cep sikur ato ishin te vetmit ulur ne ate ane.
Sapo ajo u rehatua tipi i zakonshem filloi te lekundej sa andej-ketej........ai dukej i pergjumesh dhe teper i lodhur te kontrollonte gjendjen e tij...nen sy kishte rrathe te medhenj pagjumesie.........Lekundja e tepert filloi ta bezdiste sepste tipit sa i vinte te i varej koka drejt saj-"op...ooooppppp"-filloi te peshperinte ajo sipas levizjes se kokes se tipit......por ai as qe degjonte. Dolores filloi te pertypej me shpejtesi dhe zhurme si per ti terhequr vemendjen tipit..por ai hic. Filloi dhe ajo te lekundej nga ana e kundert si per ta zgjuar.....por ai hic!
Ajo ashtu e acaruar mendonte si ti ndalonte kto lekundje te bezdisura.........edhe ashtu per momentin i erdhi nji ide ne koke....me lehtesi kapi koken e tipit edhe ja mbeshteti ke supi i vet. Tipi u rehatua........lekundjet ndaluan.
Pas disa stacionesh tipi u permend......dhe ja nguli syte Dolores......pas disa sekondash ai foli-"Me falni" tha ai por fytyra e tij nuk kishte shprehje fajtore.....e kunderta kishte nji shkelqim te jashtezakonshem."....Dhe shume faleminderit per supin" u zgerdhie ai. "Pa asnje problem.....te gjithe jemi ndodhur ne situata te tilla" tha ajo duke shprehur mosperfillje dhe moscudi. "Jam LR"-zgjati doren ai....."Dolores" zgjati doren ajo. "Keni sup te bute........me coi ne nji bote te qete" tha ai duke qeshur......"Boten e cudirave"-u tall ajo.
Ai vetem buzeqeshi. "Jam teper i lodhur me pihet nji kafe.......deshironi te vini dhe ju??" ofroi dhe ai ....."Ok"-tha ajo duke u menduar per disa sekonda se me kte tip qe kishte ndare supin mund te ndante dhe nji kafe pa merak. Syte e LR's shkelqyen si xhama te sapo lare.
Pas 2 stacionesh ato zbirten...duke biseduar gjerra te zakonshme, kohen dhe profesionet.
Tek hyrja e Metros..qendronte Sailor duke pritur Dolores qe te shkonte karshi......ai priste momentin kur ajo afrohej dhe e sodiste kendshem dhe takat e saj kercisnin ne te njejtin ritem me zemren e tij. Por sot tek Sailor priste ngeli i shtangur tek Dolores afrohej me nji burre perkrah........fytyra e saj zakonisht teper serioze dhe e trishtuar sot buzeqeshte ndopak. Sailor shtregoi kraharoin forte nga dhimbja e zemres oh mendoi ai insuficence koronare /pf/images/graemlins/laugh.gif