Albana perseri mes jush

Goca

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Po po s`kom pune tjetr une , kap njonin , nize , shife a ngjitet lart , kap tjetrin, ndize , etj etj
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Epo jo ashtu .....jo keshtu ........athere pse me qan hallin qe s ke fishekzjarre.....ti s do asnjegje de /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Mohoje ketu (ne ke burrni :lol: ) publikisht qe ate firmen qe ke tani s'e ke vene per mua /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Thuaj po ta majti qe une nuk ta luj trunin ty /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

JU shikoja mbreme ne dakre,mes dritave gjysem te verdha e gjysem te kuqe,nga ato qe te nxjerrin yll te bukur em mes te cilave jemi dashuruar te gjithe nga nje here.Ju shikoja dore permbi dore e mendova se dashuri te tille s'ka pare bota.E kisha akoma te qarte endrren e mengjesit kur une isha e bija e Skenderbeut dhe shoqja ime e ngushte ime me.Me mbeti pishman qe s'arrita ti vishja nje fetyre babit ku kerkoja te mbeshtesja koken.Ne fund te fundit mund te kish qene kushdo forumist,nga Salo tek Mun Vulehumburi.
Tani duhet injektuar dhimbja e kokes qe po me del nga veshet,i duhet injektuar dhimbjes dhe duhet lene te flere me pulat derisa te behet dallavere,ose force graviteti.Mjafton te terheqe me force leshte e grave qe kaluan deren time.
...

albana

Lara Croft

Salo, te kam thene une ty qe e shtyva rrugen per ne atdhe deri per festat e fundvitit?

Alinos :wave:

albana

Lara Croft

Do vish ne Korce?Une atje do jem te shumten e kohes.Dhe ja ku po ta them,larg duart nga leshrat time se do te te ndersej qente ose do te te ngul dhembet e mij qe te mallkosh diten kur te erdhi kjo mendje e lige.

Kordelja

Valoris scriptorum

Dua edhe une nje cope... /pf/images/graemlins/laugh.gif ...te majme eeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Dua dhe une te ferkohem me ju ne Korce!
Pale qe me ka gjetur gjyshja ca kastraveca e patellxhane e do qe t'i provoj! :devil:
/pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ok jeni te gjithe te ftuar per ferkim ne Korce.
Do ma marri lumi reputacionin /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

salo edhe ty pesimizmi nuk te shkon hic,ndroje firmen se e dim,e te gjithe qe je i ndjeshem /pf/images/graemlins/wink.gif ke guxhuli do me thene /pf/images/graemlins/laugh.gif