Albana perseri mes jush

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Albana perseri mes jush

Dashuria e pare nuk harrohet, e dyta me solli trishtim, e treta as qe me kujtohet, e keshtu vatji puna o miku im ...deriiiiii sa harrova me numeru se nuk kisha qene as ne shkolle

She she she, qeke goce me eksperience ti mi. Ke msu me ra ne dashni po ske msu hala me numuru?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Vetem Laren mbaj mend se ishte fati im i pare /pf/images/graemlins/laugh.gif , do me mesosh ti tabelen e shumzimit Rrugac /pf/images/graemlins/laugh.gif se pesheqesh nga ty e kam Laren qe dhe ne enderr me del :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ku eshte ai Rrugaci se do ta vdes ne dru qe ma hodhi surratin tend ne pjese

Si do ta rafesh? Lakuriq i gju ma mire, i njisin te ramet ma shume...

Kordelja

Valoris scriptorum

Kellire mos e nxirr namin se sot i kam bo rresht, lerme te shijoj haremin tim njehere, pastaj do martohem dhe une :eek: pa merak :eek: ne ate dynjane tjeter kur te jem bo merimange e zeze :eek:

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrugaci damigella d'onore :eek: mos me fustan me kurriz te dale dhe me nje papion ne fund te shpines e me nje tufe me zambake ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Amin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Vetem Laren mbaj mend se ishte fati im i pare /pf/images/graemlins/laugh.gif , do me mesosh ti tabelen e shumzimit Rrugac /pf/images/graemlins/laugh.gif se pesheqesh nga ty e kam Laren qe dhe ne enderr me del :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ishalla po te del ndonje dite posht carcafit keshtuqe me at rast mesoj edhe una me shumzu per dy. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Xhan-xhan e :kiss: & :wub:

Blendi

Primus registratum

Ah mi kordele sa keq po me vika re ta paksan rras lren. DO ndime zemra? I bim dyshe.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] Ja e dy i martove Gaco. Ne koke tate tani.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pa te martu une ty ne fillim nuk te lej jo! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Koredelja vet me Laren nashti?? :eek: Edhe thone s lidhen njerzit ne virtualitet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
Ah mi kordele sa keq po me vika re ta paksan rras lren. DO ndime zemra? I bim dyshe.
Rri se sa mbylla per te 100-en here tema me TRE :mad: duket se kjo qenka lumturia qe na ofrojne koherat mudherrne.Do e boj me carcaf zarf Blend te mos me hyjne mikrobet ka poshte :mad:

E Rrushi, apo hy me motosharre ti, e can m'dysh carcafin /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Koredelja vet me Laren nashti?? :eek: Edhe thone s lidhen njerzit ne virtualitet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Amon se po te shtohesh edhe ti ateher une do msoj me shumzu per tre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

E Rrushi, apo hy me motosharre ti, e can m'dysh carcafin

/pf/images/graemlins/laugh.gif O t'hongsha une ty o Qershia omel!

Dolores

Primus registratum

Ke per te ngelur injorant /pf/images/graemlins/laugh.gif se une nuk fluturoj ne ate drejtim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Koredelja vet me Laren nashti?? :eek: ...
Paskam hap namin kot vetes /pf/images/graemlins/frown.gif kujtoja se isha damkos me Laren, e kote te tere e paskeshin harruar, ajo kish mbetur vetem ne zemren time /pf/images/graemlins/frown.gif

Do i kerkoj Moderator Kellires te me fshije namin dhe te me rregulloje Bibliografine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga LR:
Rrushi, rri se te bona vere te thartume /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Koredele une s kam paragjykime mi.........me behet qejfi...me mire ku do veje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Ke per te ngelur injorant /pf/images/graemlins/laugh.gif se une nuk fluturoj ne ate drejtim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Njoronca fillo aty ku fillo padituria, ta kom llafin do njel una apo ti kjo osht coshtja! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hika i her se u bera vone, njela duke punu n'AF dhe mazalla se po ma rrisin dhe rrogen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Fillimisht postuar nga LR:
Rrushi, rri se te bona vere te thartume /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me pifsh para se u thartofsha. Jo se po u thartova mund te me perdoresh vetem me pika-pika. /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: